Sevgili Davut ve Ali kardeşlerimin doğum günü kutlu olsun şimdiden. inşallah bir aksilik olmaz ise orada olacağım. bu güzel anı kaçırmak istemem.. görüşmek dileğiyle..
Sevgili Davut ve Ali kardeşlerimin doğum günü kutlu olsun şimdiden. inşallah bir aksilik olmaz ise orada olacağım. bu güzel anı kaçırmak istemem.. görüşmek dileğiyle..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
ahanda yine MT izmir topiği açılmış. hangisini takip edeceğimi şaşırdım be kardeşlerim.
Uglychild mekana fıstık mı getireceksin? deme!!! kesin gelirim o zaman. dönüşte de +1 olurum inşallah.
Alim Davutum kardeşlerim nice mutlu yıllara inşallah. allah ağzımızın tadını bozmasın.
ÇArşambaya görüşmek üzere.
çarşambayı sel aldı
bir yar beğendim sercan aldı anam anam
bir yar beğendim alp_tunay aldı.
keşke beğenmez olaydım
APv41 im artçım olarak kaldı
çallim artçım olarak kaldi
........
Bende isterem elma yanaklardan
Bende isterem kiraz dudaklardan
Öksüzmüyem yetimmiyem
Öksüzmüyem yetimmiyem
Dırınının dırınırınınıırıınnıı
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mehmetcalli35, Starsailor, yurtdas, gittardando, böcek, darksilence, kolpa
Ahanda böcük yakalandı
senin istediklerin Uglychild da.
isteklerinizi buraya yazın. Gittarrdannndooo o akşam çalacaktır.
Ben de Çakkıdı istiyorum....
Aman da hadi gel kaynaşalım kız
çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız
azıcık alttan azıcık üstten
hobbidi hobbidi .............
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Wallace, yurtdas, gittardando, böcek, darksilence
nee doğumgününde dansözmü var?
yapmayın etmeyin sevgilimizle kız arakadaşımızla geliyoz.
(geçen sefer fıstık dedim 16sayfa olmuşuz bide bu deniyelim)
dansöz varmış ama bildiğimiz dansözlerden değilmiş. Uglychild ve Forrap geçen bir dans gösterisine gitmişler oradan ayarlamışlar sizler için. Dans gösterisini ben de pek inandırıcı bulmadım ama bilirim Forrap ve Uglychild daki sanat aşkını. yanlış hatırlamıyorsam iki perdelik bir Rus Revüsü varmış. oradan dansçılar gelecekmiş. Kesmekasadaki kuğu mu neymiş oyunun ismide. neyse Sercan gerekli bilgileri verir
...Sergerdan...
manisa dedin ama arkadaşlar bizi görünce kaçmasınlar. gene deliler geldi burada da huzur yok falan deyip koşarak gidebilirler bence. zira bizde akıllı adam var mıydı???
Akıllı adam mı Oda neydi ya?Hatırlayacam biryerden ama nerden Uzun zaman oldu o dediğini görmeyeli
Ya ben bunları tanıyorum ki peşinen onlar adına sizden özür diliyorum abi...
Zaten Hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulur hesaabı olacak
...Sergerdan...
deli kim? benim delim mi? benim ki nerde?
Gittardando ve Kumita45 şimdiden her ikinizin de yeni yaşı kutlu ve mutlu olsun.. Sevgiyle, saygıyla, huzurla, mutlulukla geçireceğiniz Yaşam dolu yaşlar dilerim her ikinize dee..
Eğer ki bir terslik olmazsa aranızda olmak istiyorum.. Hayırlısı diyelimm..
ne oluyor bakayım burada biri delimi dedi DUYULMAZMI geliyor bende gelirim o zaman koca bebeklerin doğum günü kutlu olsun 30 dan sonra buradasınız MT HUZUR EVİ karma çomalak kaç yaşındaydı alp biliyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
mıllet orda olmaya calısıcam eğer gelırsem kumıta(davut) abımın hedıyesı hazır bıle ama gıtardandoya ne alsam acaba nys ıkısınede aynı hedıyeyı alırız doğum gunlerınız kutlu olsun abılerım kardeslerım ıyıkı duğdunuz ıyıkı varsınız ıyıkı bızımlesınız nıce mutlu senelere....
nerdesınız yahu uyudunuzmu su konuyu yukarılarda tutalım carsambaya az kaldı belkı turkıyenın farklı ıllerınden gelıcekler vardır yolumun ustu bende uğrıyım dıyenler vardır :
rusyadan,çinden, bile katılım olacaktır emin olun
o gece için TÜRK YILDIZLARI ilk kez gece uçuşu ve show yapacaklar
CENGOMOTO
sazanmısın sen ya 31 dedin çaylar sende kaldı tüh bu haftada çayları senden içeceğiz ve çok kalabalık olacağız
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)