şu ana kadar kimsenin kanı kaynamadı bakalım ne zaman ne çıkar belli değil
şu ana kadar kimsenin kanı kaynamadı bakalım ne zaman ne çıkar belli değil
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bence bir kan bağışı organize edelim seni tümden bırakalım oraya yarını bekle sabırlı ol, vardır tuncerin bildiği bir şey belki hava kötü olacak diye ayarlama yapıyordur, belkide bu hafta dinlendirecektir bizi yada gurme için ayarlama yapıyordur EĞİTİM TOPLANTISI OLACAKTIR
CENGOMOTO
ben dedim bu photoshopun sonu yok diye bakalım ilk banlanan kim olacak
Ben banlamam banlarım
Ben seçilmem seçerim gibi oldu demi...
Photo shoplar artarak devam ediyor,hadi hayırlısı
Cengiz abi,bu hafta toplantıyı nerede istiyorsanız orada yapalım (ben yokum malum akşam vardiyası).
Eğitim olayını doğru düzgün bir şey yapmak için bir kaç hafta sonra yapalım..
eğitim olayını bence tahta gibi bişeyin başında ve grup sürüşü ağırlıklı yaparsak çok faydalı olabilir gibime geliyor.
duayenlerimiz bu konuda bize bişeyler hazırlayıp anlatırlarsa çok faydalı olur diye düşünüyorum
yarın akşam herkezin fikrini soralım toplantı ve gezi için sonra bu başlığı törenle gömelim yenisi gelsin,benim gibi yaşlandı ve tehlikeli olmaya başladı
CENGOMOTO
1 e 5 veriyorum...İlk banlayan forrap olacak.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
varmısın iddaasına alp, biraz daha bu şekilde gidersek site banlanacak kökten, en büyük M Ü K ( motor üst kurul ) tarafından, o yüzden aklımızı başımıza alalım sitemizi sevelim,sahiplenelim,sulayalım,büyütelim
CENGOMOTO
Evet yetenekleri görelim.Varmı başka çalışma hazırlayan
Bu arada eğitim kuru kuru olmaz bence.Eğitimin ardından kendimizi yollara vurup şehrin gürültülü ve kirli havasında uzaklara gitmeliyiz.Ciğerlerimizi oksijenle doldurup aldığımığımız eğitimi pekiştirmeliyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)