Tamam..Şüphe bile etmemiştim..............
Tamam..Şüphe bile etmemiştim..............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
satmaz satmaz Alp. herkezin yeri ayrı.
lafımı olur özgürrr... bahaneyle senin evin yolunu öğrenmiş hemde yol yapmış olurdummm.... başka bir zaman ahmetliye falan geçerken sana uğrayacağım aklımdaaa.... görüşürüzzz....
arkadaşlar ali ile benim doğumgünü çocuğu olduğumuz maşalah virüs gibi bütün topic leri sarmış ben de her yerden teşekkür ediyorrr ve tebrikleri kabul ediyorummm.... saygılarr
hepinizi çok seviyorummm....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
valla ellerimizle büyüttük çayağacını. yakında motosikletini de büyütecez inşallah.
aklıma geldi
ellerimle büyüttüğüm
solar iken dirilttiğim
tarığıma çarptın sen
çatada pragggg
o kadar güzel muhabbetiniz varki sizi takdir etmemek imrenmemek mümkün değil,ben çok devamsızlık yaptığım için sizin içine beni de katıp biz diyemiyorum,arasıra buluşmalara katılsamda kopmuşum bir kere,eskisi gibi ait hissedemiyorum,uzun lafın kısası,bir aksilik olmazsa gelirim bende
kardeşim ne demek ya. sizi bizi mi var burada. sen de bizsin bizde seniz. hepimiz çok güzel insanlarız.
bu topiğin başlığını görür görmez şööle bi maziye gittim de ilkokula başladığım günle ilgili bi anımı aklıma getirdi,
hepimiz sınıfın ortasındaki derenin etrafına dizilmiş aynı şeyi söölüyoduk, yine o ilk tenefüsde sınıfda yankılanan ses kulağımda çınlar gibi oldu "Birisi Kaçırmış"
Yoksa bu toplantıda ilkokul arkadaşımı getireceksiniz ve yıllar sonda o suyun kaynağınımı öğreneceğim.
"evvet Forrapın Penceresi programında şimdi kapı açılıyor ve ilkokul arkadaşın geliyorr. kaçırdığını itiraf edecek , çaylardan soora......."
May The Force Be With You
öcüüüüüüü& #252;üüüüüüü 52;üüüü 25 kere öcüüüüüü 2;
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
herkeze ii aksamlar insallah olrsa bende gelmeyi düsünüyorum tuncer beraber mi gidecez bana haber sal
onur tuncere de bir çift makine ayarlada gelsin senle yolda kapışırsınız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ahhh kaçırıyoz bu izmir mt toplantılarını napalım artık nisandan snra katılırız bizde,hepinize istanbuldan sevgiler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ISLATMAKMI sen motoru büyüt İZMİR i sel götürecek SEL
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kaç haftadır katılamıyorum defterden silinmediysem gelicem inşallah. bu aralar nöbetçiyim ama bi aksilik olmazsa uğruycam. selamlar...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ümmet abim nerelerdesin. yüzünü göremez olduk bari mesajlarını eksik etme bizden. kendine çok iyi bak abicim.
mehmet sen motoru büyüt yağmurlu havada kimse senle trafiğe çıkmaz
yawwfff ne kadar çok adam olmuş orda öle..bende gelcem iişallah bi terslik çıkmassa.. AMa dier leri nerde sess seda vermeyenler, bögürtü böcekler, duyulmayan insanlar, çet yapan kutlar , mavi ybr liler falan filan kırmısı fistan ,karpuz bostan .....
Herkeseeee selamlarrr ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)