29(Gece)-30 Agustosda Sapancada Çadırlarla Mangal Yapıyoruz
-
29 Ağustos 2005, 00:32
Çilingöz gezisine gelen aynı kadro ile sapancaya gidiyoruz. Katılmak isteyen buluşma yerine gelebilir.
29 Agustos Pazartesi
Buluşma Yeri: Maltepe Carrefour
Buluşma Saati: 20:00
Dönüş Zamanı: 30 Agustos 16:00
Burdan mangal için yiyecekler alınıp çadırlarla birlikte (olmayan 10 ytlye hemen burdan alabilir) sapancaya gidilecek. Yol 125 km. Temden gidilecek. Gece mangal partisi yapıp ertesi gün çeşitli oyunlar oynanıp, balık tutma gibi aktiviteler yapılacak. İsteyen gelebilir.
NOT: İskambil kağıdı ve tavla gibi oyunların getirilmesi şiddetle tavsiye edilmektedir.
Reklamlar
-
29 Ağustos 2005, 00:34
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
********************I**********************
-
29 Ağustos 2005, 00:37
baron985, evt abicim benide ekleyinnn
-
29 Ağustos 2005, 00:38
bu arada çadırı ordanmı alayım yoksa kozyatağı carfourdan mı??? yardım edin plsss
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
-
29 Ağustos 2005, 00:42
Biscuit, kabir le ubaykal maltepeden aldılar. sende ordan alabilirsin
-
29 Ağustos 2005, 00:52
baron985, okey olmadı öle yaparım şimdi arkadaşları arıyorum gelen olursa diye bakalım artık kısmet... ben geliyorum abi allah bir aksilik çıkartz ise yanınızdayım =)
-
29 Ağustos 2005, 01:20
azdınız siz haaa, biri sizi durdursuuunnnn
-
29 Ağustos 2005, 01:58
-
29 Ağustos 2005, 02:02
ChatnoiR, birkaç hafta sonra yağmurlar, rüzgarlar durdurur zaten, sen dert etme gerçi ben her türlü giderim ama neyse
-
29 Ağustos 2005, 09:45
günaydın arkadaşlar geziden kolay dönebildinizimi?
-
29 Ağustos 2005, 10:02
Arkadaşlar Sapancada nerede kuracaksınız kampı
-
29 Ağustos 2005, 10:27
RUZGARSEVDALISI, Günaydın. Dönüş gidişten daha rahat ve konforlu oldu...
-
29 Ağustos 2005, 10:33
-
29 Ağustos 2005, 10:40
ewet sapancada nerde kurucaksınız..ziyaretinize geliriz..adapazarından sapanca 5 dk
-
29 Ağustos 2005, 11:12
Kodumun 30 agustos günü çalışıyorum abicim.. Varmı böyle bir adalet ya.. Ben de gelirdim yoksa ne güzel.. Çalışmak kavramını icat edene cok saygılarımı sunuyorum burdan..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
29 Ağustos 2005, 11:21
cenk abi herkez bayram yapcak sen de hepimizin gururu olup çalışıcan üzüldüm
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
-
29 Ağustos 2005, 11:24
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Kodumun 30 agustos günü çalışıyorum abicim.. Varmı böyle bir adalet ya.. Ben de gelirdim yoksa ne güzel.. Çalışmak kavramını icat edene cok saygılarımı sunuyorum burdan..
Abicim çalışmak tamam gerekli birşey ama tatilde de tatil yapmak lazım. insanın çalışma performansı artıyor.
-
29 Ağustos 2005, 12:05
lubimaya54,
ewet sapancada nerde kurucaksınız..ziyaretinize geliriz..adapazarından sapanca 5 dk
Hocam arkadaşlar ziyaretçi istemiyor galiba?
-
29 Ağustos 2005, 13:36
ODUNCU adlı üyeden alıntı
lubimaya54,
Hocam arkadaşlar ziyaretçi istemiyor galiba?
olurmu dostum hepiniz gelin. Ancak çadırları kuracağımız kesin bir nokta yok. Bu konuda yardım ve fikirlerinizi de bekleriz. Şu an internetten kampla ilgili araştırmalar yapıyorum. Ama en kötüsü cep tel veririz istediğiniz zaman gelirsiniz.
-
29 Ağustos 2005, 14:40
abi ne olacak buluruz bir orman kurarız azmı kurduk
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler