Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

29(Gece)-30 Agustosda Sapancada Çadırlarla Mangal Yapıyoruz

Motovento
    REKLAM ALANI
    lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ODUNCU, GİDERİZ ABİ ARKADASLARI ZİYARET..bi hoşgeldiniz deriz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Kabir; doğru diyorsun. da yinede bilen birisinin fikrini almakta fayda var. Ben de buradaki araştırmalardan kırkpınar'ı buldum. orası da güzel bir yere benziyor. yelken yarışlarının yapıldığı yer var şu an orada organizasyon yokmuş. oraya çadırları kurabiliriz.

Motosikleti
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Yapılan uyarılara uymadığınız ve FLOOD (arka arkaya mesaj) yaptığınız tespit edilmiştir. Bu size tarafımızdan yapılan son uyarıdır aksi takdirde ceza alacağınızı lütfen göz önünde bulundurun
    ********************I**********************

ubaykal, annesinin sağlık problemleri dolayısıyla benim arkadaşım gelemiyecek. bende çadır alıcam. çünkü o villa tipi çadırla tek başıma uğraşamam. gereksiz büyük olucak ve motorda yer kaplayacak.

ubaykal, gelmeye calısacaz..beylere size kırkpınarı önere bilirim..sapancanın sakarya sınırları içinde kalan en guzel yeri..yesilligi ve göle olan manzarısı cok guzel..benim okul kırkpınarda süreklı gidip gelidigim halde hala kırkpınara doyamadım.

Motosikleti
    Tamam akşam ilk hedef kırkpınar o zaman. lubimaya54, telefonum 05056472240 umarım avea çekiyordur. Turkcell telefonumu yabancı numaralara açmadığım için boşuna vermeyeyim.

Numaram 05056472204 imiş. arayıp ulaşamayan arkadaşlardan özür...

ubaykal, ok numarını aldım..merak etme tüm hatlar cekiyor..ODUNCU, abi ne zaman musaitsin yarın calısmıyorsan sabah bi kırkpınar yapalım..

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    lubimaya54,
    bi tersli olmazsa uyar hocam. Kaçta nerde nasıl buluşucaz nete girmede sorun var pek takılamıyorum.

ubaykal, abi numaranı gene yanlış verdin galiba. sonu 04 ile bitmiyomuydu. banada 09 diye vermiştin

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    MILLET LISTE DURUMU NEDIR BEN GELEMIYECEM
    ::::::::::GALLOWS:::::::::::::
    THRASH TILL DEATH

ODUNCU, abi benim dukkana gelirsin ne zaman musait olursan..gideriz beraber..arkadaslar sabah uyur falan.10-11 gibi ckarız burdan.sen yıne ne zaman musait olursan ben hep dukkandayım..

şimdilik böyle

baron985
    ubaykal
    Biscuit
    thunderkiller
    ve
    lubimaya54 ve ODUNCU ertesi gün

freeozkanın işleri varmış, kabir de yorgunum ve motor bitik diyor. Temden 125km lik yol olduğu için çok sorun olmaz diye gidiyorum. Yoksa bende bitik durumdayım. Bu sefer sefasını sürüp mangal olayına girmeye gidiyoruz. Kalıcak yerler çok var gölün çevresinde.

bizimkiler yola cıkmak uzeredir.hayırlı yolculuklar beyler..yarın oduncuyla gidip arkadasları görelim.bi bakalım neler yapıyorlar

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Fotoğraf çekin, yaşadıklarınızı yazın, keşke biz de olsaydık dedirtin.

Yarınki işimi bırakıp şeytan diyor atla gecenin 22.23'ünde Sapanca'ya. Buraya 70 - 75 km. 1 saatlik yol. Mont ve pantolon siparişim yarın gelecek büyük ihtimal. Gecenin bu saatinde bir de geri dönülecek, donarım ben be. 46 yaşından sonra ı - ıh bize gelmez bu sevda.

Bir dahaki sefere inşallah.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yav arkadaşlar bi rahat durun yaaa...
    ubaykal abimiz evli barklıdır çoluk çocuğa uymaz diyoruz...yok abi bu adam hepsinden daha manyak...
    herşey bu baron985in aklından çıkıyor...elebaşı bu...yakalayınnn
    kıskanıyom bu tayfayı abi yaaa...

sereye babaoş...46 neki abi yaaa...hayatın baharındasın maşallah...
    sen bizim gibi 10 gence takla attırırsın...öyle deme abem...46 bahar bahar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

cenkmenderisin sayesinde bugun gecte olsa oduncuyla beraber bizim tayfayı sapancada bulduk..abi arkadaslar baya eglenmiş dun aksam daha sonra hep beraber kırkpınara daha sonra meshur maşukiyeye balık yemege gittik.resimler bu aksam eklenir sanırım.biz arkadaslardan 6 gibi ayrıldık.suan ewlerine warmıslardır..artık maceraların sizlerle paylasırlar.BARON985,BİSCUİT,UBAYKAL ve EŞİNE bugun için tekrar tessekur ediyorum.sizleri tanıdıgım için gercekten cok ama cok memnun oldum.unutmadan ODUNCU sanada ayrı bir tesekkur abi.güzel bi gün gecirdik

heyecanlı ve bol maceralı bir gezi idi 1 günlük bile olsa gerçekten çok büyük keyif aldım adapazarlı arkadaşlarımızın( ODUNCU VE LUBİMAYA54) bize katılması ile çevreyi çok daha net öğrendik ve ilerdeki geziler için altyapımızı hazırladık ama dileğim siteden şudur ki kalmalı gezilere daha çok talebin artması inanın gezilerin tadı bu şekilde daha net anlaşılıyor sabırsızlıkla resimleri bekliyorum sizlerde görünce hayran kalacaksınız...

Motosikleti
    Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı
    cenkmenderisin sayesinde bugun gecte olsa oduncuyla beraber bizim tayfayı sapancada bulduk..abi arkadaslar baya eglenmiş dun aksam daha sonra hep beraber kırkpınara daha sonra meshur maşukiyeye balık yemege gittik.resimler bu aksam eklenir sanırım.biz arkadaslardan 6 gibi ayrıldık.suan ewlerine warmıslardır..artık maceraların sizlerle paylasırlar.BARON985,BİSCUİT,UBAYKAL ve EŞİNE bugun için tekrar tessekur ediyorum.sizleri tanıdıgım için gercekten cok ama cok memnun oldum.unutmadan ODUNCU sanada ayrı bir tesekkur abi.güzel bi gün gecirdik

Lubimaya ve oduncu arkadaşlarım. Asıl ben teşekkür ederim bizi orada yanlız bırakmadığınız için. Ayrıca ben de çok memnun oldum..

Motosikleti
    Biscuit, abi senin far ne oldu merak ettim. şimdi telefon açacaktım. Buraya yazdığını gördüm.

Baron resiiimmmm....

Arkadaşlar bize güzel yerleri gösterdiğiniz için çok teşekkürler. kırkpınar baya güzeldi valla. Evime geldim, duşuşmu aldım, yemeğimi yedim ve resimleri şimdi açıyorum. biraz resimlerle uğraşıyım hemen yatıcam. gerisini yarın akşam koyarım artık. Hala titriyorum. Bu arada çilingöz+sapanca+karting 700km yol yaptım 4 günde. keşke izmire falan gitseydik

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler