sercan sana çok ayıp valla herkezi kıskandırıyorsun bütün ekekler şokta tabiki bende aferin kardeşime inşallah görüşürüz toplantıda
al valla yakışır giyeriz kardeş kardeş....güle güle kullan
sen ne yaptın bugün gelicektin adamla görüşmeye??bende ogün uğradım bi daha vaktim olmadı motora bakmaya...bence sen alırsın o motoru benim bi şekilde parmağım karıştıysa alırsın hatta 1 günde işlemleri bile yaparsın..bakınız şekil a-karmacoma
tirbiyesiz çay ağacı seni
oha falan oldum sercan.....manyaksın sennn.....rrrııııııııııırrrrrrrrrrrrrıııııırrrr... .....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Yaa arkadaşlar, ben eskiden usta bir avcıydım. Son avımdan sonra bir daha avlanmamak üzere , avı bıraktım. Ama 3 saatte 5 sayfa geyik olunca insanın eski tutkuları depreşiyor yaw. nedir bu fıstıklar lokumlar . yok efendim bekarlar, evliler . sihahımı omuzlatıp yeniden ava çıkarttırmayın beni. alırım silahlarınızı . Benden söylemesi .
Sercan yaktım seni , ben bütün bunları kızımıza anlatmazmıyım o görmese bile ben görmesini sağlamazmıyım . sen bittin , sen fakir çirkin çocuk,nemlenmiş rutubet almış bayat fıstıklara kalmak istemiyorsan , ha ha ha ha
not :pazarlık yapılır her türlü pazarlığa açığım
davut JİKLE yi çek abi azkalsın çalışıyordu, hava soğuk biraz geç alıyor marşlar
rahmi amcam sen hala attığını vurursun evelallah hele şimdi makinede kuvvetli ne uçan ne kaçan kurtulur ( yengem okumaz inşallah )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
millet neleri gütürüyor bizim komita 45 dizi doktorlarıııııııııııııııııııı izliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdavut gözünü aç biz çok geride kalmışız
Sercan senin bu rekoru kırmanı bekliyoruz ;Bi motorda en çok fıstık götüren adam rekoru.Şu an rekor bu arkadaşta:
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Olm kesin bu topicte bir ban var..... Ama kime çarpar bilmem.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben bu kokuyu aldım uzak duruyorum eğer yönetimden gelmezse grubun BİLADER lerinden ban yiyeceğiz motorları devirip kaçacaklar yada arkamızda hiç susmadan konuşacaklar ( artçısı olan ne demek istediğimi anladı ) bizi çok farklı tanıyacak millet böyle toplantılar yapıp sonra geceyi OZZ barda bitiren tipler yada sabaha kadar toplantı yapıp sabah çorbacıda geceyi bitiren tiplermiş gibi algılayacaklar yok aslında öyle birşey toplanıp sucuğumuzu,fıstığımızı,lokumumuzu yeriz bol miktarda çayımızı içer evimize döneriz ( döneriz dimi )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
işi büyütük nerdesin alper abi ceviz fıstık derkene nerelere geldik sercan bizide kendisine benzeti
Eeee konu neydi bu ne toplantısıydı hatırlayan varmı?.........
ben sercanın fıstıkları diye 2 topiktir konuşurken ne demek istediğim anlaşılmış sonunda millet unutmuş salamı sucuğu fıstıkta fıstık diyo artık
arkadaşlar bende geceye geçiyorum yine..
maalesef yine aranızda olamıycam..:(
As The Years Go Passing By...
Korumalar nerde serrrrcaannnnnnn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)