Evet açıklama yapıyorum Onlar baklava kutusu Bu arada kolpa'ya tekrar hayırlı olsun diyorum.Burgman çok temiz.Allah kaza bela vermesin
bol kahkahalı,çok zevkli,ruhumuzun pasını silen bir akşamdı...herkese çok teşekkürler...Cengiz abim,burdayım;)
[B]NE VERİRSEN ELİNLE,O GİDER SENİNLE[/B]:queen:
Toplantı öncesi bize(çayağacı,alp_tunay,apv41,hızlıcesi2) bayat çay getiren garsona çok kızdık ve kafasının derisini yüzdük.
İşte fotoğrafı :
Aaaaa ebushh ilk mesajını yazmış Karmı yağacak acaba
Evet sizin payınızı ilk etapta ayırmıştık fakat daha sonra aç motorcuların elinden alamadık ve onlarıda yediler
Burda yeni gelen arkadaşlar var...
Bu benim çayağacım.....
Bu bizim bilader......
Burda ebbushh ve trtarık... Naaptıkları meçhul...
Gene onlar............
Burdada miss kolpa ve mr kolpa....
Bu da Gittardando Ali.... Kendisiyle yeni tanıştım.... Gece boyunca Sercanla şarkı söylediler..İkisinede çok teşekkür....
Bu da assolistimiz Sercan.......
Gece boyunca bu üç bayan habire dedikodu yapıp durdular.... Kimi çekiştirdiler bilmem....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
fotolar bukadarmı ekleyin ekleyin baklavalar nerde ve yemiyenler nerde ve gelmiyenler nerde
tüh ya motorun resmini çekmedik şöle bi topiğin baş köşesine koysaydım motorumu. görmemişin motoru olmuş hesabı
motorun tatlısından yiyip iyi dilekte bulunan herkeze bir kez daha sonsuz teşekkürler. umarım hep beraber bir çok yere gideriz burgmanımla....
cok guzel bı geceydı gelen tum arkadaslara tesekkur ederım gıttardando arkadasımıza da sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum ağzına alıne yureğıne sağlık...
En kötü gecemiz böyle olsun
Güzel bir gece olmuş yine..
Fotoğraflar için teşekkürler.
Gittardando yine karşılaşamadıkSercan'la döktürmüşsünüz,elinize,ağ zınıza ve yüreğinize sağlık..
Yeni gelen arkadaşlar varsa onlar da aramıza hoşgeldiler...
Kolpa,biz tatlınızdan yiyemedik ama Ms.Kolpa ile yüzünüzdeki tatlı gülümsemeleriniz yeter bize Tekrar hayırlı olsun,Allah kaza bela yüzü göstermesin
Sağol kardeşim sanada borcumuz olsun...
Yüzünü özledik ama sahipsiz bırakıyosun bizi haftya biz senin yanına gelelim bare bi gece counter turnuvasoı yapalım
Sağolasın Kolpa
Yaparız yakında turnuva,baya bir istek var..Motogp,Counter vs.
Haftaya yapılacak buluşmaya gelebileceğim bir aksilik çıkmazsa.Özledim sizleri...
ne guzeldi toplanti, hele ozzee dan sonra universitelideki japon ve koreli muhabbetleri
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Aaaaa ebushh ilk mesajını yazmış Karmı yağacak acaba
aaa mehmet kırmızı karı yağdıkrdık sen farketmedin mi?aaa doğru sen o sırada çay ısmarlamakla meşguldün
[B]NE VERİRSEN ELİNLE,O GİDER SENİNLE[/B]:queen:
benden kaynaklanmayan sebeplerle
Önümüzdeki haftanın toplantı başlığı öğlen açıldı,ama gören pek olmadı sanırım Linki;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/38694-%5Bizmir-mt%5D30-kasim-cuma-%22birisi-kacirmis%22-bulusmasi-teras-cafe.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)