bu arada yine merakım geldi. Bu habire bizim topicleri okuyan doksandokuz kimdir?
doksandokuz Aktif (Online)
Tüm Mesajlar: 0 (Ortalama 0 günlük mesaj)
Son Mesaj:
doksandokuz´ait bütün Mesajları arattır
doksandokuz´ait bütün Konuları bul
bilgiler böyle. 0 mesaj var ve sürekli bizi takipte.
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mehmetcalli35, Wallace, sokemon, cagriko, doksandokuz
Okumaya devam ediyor
sanırım ciddi bir okuyucu. Bu kadar zamandır habire okuyor baksanıza
kan akıtılıo ama bende yenir diye biliorum ama kesen yemek adak adayan neyse biz yicek bişeyler buluruz biz mtyiz aç kalmayızzzzz
Wallace yenmez demiş baksana
isterseniz alo zekeriya beyaz hattını arayın ve sorun. ben yenmez diye biliyorum. adak adayan ve çevresinde olanlar yemez. bir fakire ya da garibana verilir. Allah rızası için kestim kabul et denir hatta. ben motor aldığımda bana böyle yapmam söylenmişti.
Bu arada Doksandokuz hala okuyor
Lodos da geldi.
Pier Zig de geldi.
OOO maşallah maşallah
kimseye söylemeden yenilebilir (dimi murat )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
birisi yenmez diyo birisi üstüne pilav istiyo nasıl iştir bu yaa:D
Kolpa kendisi yemez aç ve fakir motorculara verir sorun hallolmuş olur
Kumita45 bugün telefonla arkadaşın için sorduğun eğitim işiyle ilgili Uğur Hoca ile konuştum. Detaylar bende akşam gelebilirsen konuşuruz. Gelemezsende ben seni bilgilendiririm.
Bu arada Uğur Ertekin hoca ile güzel bir işbirliği yapacağız sanırım şimdiden bildireyim. yakında detayları yazarım.
Uğur Ertekin hoca gibi değerli bir motosiklet eğitmeni ile yakın zamanda Wallace ın söylediği gibi bir eğitim düzenlenecek arkadaşlar.
Bilenler bilir,bu işte Uğur hoca çok iyidir Eee MT gibi büyük bir gruba da böyle iyi bir eğitmen gerekir zaten
Wallace senden haber bekliyoruz
evet bende burdayım .
buraya uğramadan başka yerlere bakamıyorum.
Sercan bugün bana UĞRAMADI haberiniz ola , ben bunun hesabını da ayrıca sorucam. Çirkin çocuk noolcak .
15 sayfa yapamayacaz
Buna gelemedik yine hafta sonu etkinligin ne olacagı belli olur,belki ona gelebilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)