herkes önündekini yiyecek. ne gelirse şansına.başkasının fıstığına saldırmak yok. ikra ederlerse yiyebilirsin ama
herkes önündekini yiyecek. ne gelirse şansına.başkasının fıstığına saldırmak yok. ikra ederlerse yiyebilirsin ama
selam arkadaşlar bende gelmek isterdim ama mesai saatim tutmuyo.11de işten çıkıcam ama yetişemem heralde
o saatten sonra ancak fasıla gelirsin sen. tabi biz başka yerlere akmazsak. hoş en az 12 ye kadar orda oluruz ama gerisini bilemem
senin bitin yine kanlandı, git rizeden çay al da gel bir koşu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Biz gelmesek kimsenin birşey yazacağı yok.............Eyyy millet nerdesiniz.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bir haftada biz yazmayalım bari son mesaj 19 04 te yazılmış, biz seninle organizasyon peşinde koşarken kimse yazmamış
CENGOMOTO
saatleridir yoktunuz aynı anda geldiniz, bak sen şu işe organizasyon peşinde koşuyolarmış , iyice organize olamamışsınız, telefonlar falan karışmış, dönüşde ayakkabısı sıkan yada bol gelen varmıydı,
May The Force Be With You
Organizasyon yaparken baya bi organize olmuşuz ne yaparsın... Pastaları yerken çaylar falan arada telefon kaynadı gitti....
Zaten lüzumsuz bir aksesuar benim için.... Fotoğraf çekme makinam.... Başka bir işe yaradığı yok.....
Bu arada Sercan cım.... Aradın ama ödemeli aradın...Kontorüm kalmamış arıyamadım seni....... Sabah yükleyim de arıyım.... Ayda yılda bi sen aradın o da ödemeli.....
bizden ciddi bir şey bekleyen yok artık bunadık biz ATV ye binme zamanımız geldi sanıyorlar yok öyle daha race bineceğiz,turing bineceğiz,sonra ATV
CENGOMOTO
ne yani şimdi siz gurmeye gittik, perdeyi, oturma düzenini, dvdyi videoları falan ayarladık diyeceksiniz, bizde fırına gitmediğinize inanacaz öylemi ,
Yok olm Ne gurmesi...Cengizlerin evdeydik.... Amerikadan gelen özel eğitim videolarını inceliyorduk... Sizler için elemeye tabi tuttuk... Ama hiç birini eleyemedik..Hepsi bir harika çünkü....
Hele ki Naked ların yatırılma açılarını gösteren bir görüntü var ...... Onu çerçeveletip gurmeye asıcaz......
neyse yarısını tutturmuşum, dvd, video kısmını,
ben yarın gelemeyeceğim, senin memlekete gidiyom, varmı bi arzunuz isteğiniz başkentten..
buna gelemeyceğim için dönüşde o videoları kendime şahsi eğitim verirken inceleyeblirmiyim?
alp daha o kadar hazır değiliz hiç birimiz biz o kadar yatıramayız, biz yine GRUP sürüşüne ağırlık verelim ışıklara çalışalım kırmızıda durmayı öğrenelim
CENGOMOTO
Yok çengis abi ben ege dışına çıkmıyorum kışın
Dün üzerimde biraz kırgınlık vardı O yüzden erken yattım
Çengis abicim yaz yaz nereye kadar Baktım cvp yazan yok en iyisi yatmak dedim
Ben ışıklar konusunda oldukça tecrübeliyim.Hatta yüksek lisans bile yaptım.İşte belgem MOtoru yatırma konusundada oldukça tecrübeliyim
arkadaşlar bende nöbet çıkışı geleceğim inşallah sizleri çok özledim görüşmek üzere
akşama kapuska var mı ya canım acaip çekti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)