masaj işini davut üstlendi FISTIKLARI o getirecek ama sizin için çakmağımı alır gelirim, masaj gerekeni bakarız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
neeeeeeeee.........FISTIKLAR yine benden mi....?.... suçum nedir hakim beyy...?
Konuşmama hakkımı kullanmak ve şahsıma bir avukat temin edilmesini talep
ediyorummmm......
bu arada çallı kesin benim avukatım olmak için atlayacaktır inşallah baro ondan önce davranabilirr....(yoksa halim harabbbb olurrr.......)...............
masaj işine gelince TARKAN abi dururken bana laf söz düşmezz....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
masaj işi kolay,ya benim çakmağı kullanırız,yada benim motorla 50 km gidersiniz tüm kaslarınız gevşer,bkn;FORRAP= TUNCER en yakın şahittir
CENGOMOTO
çallı, avukatlık ücretini pakistanda yüksek tutuyorlarmış seni oraya yollayalım
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yorulursun yerken uzun fıstıkları,biz ihtiyarız, kısa olsun bizim olsun
CENGOMOTO
az önce Ispartadan dönmüş bulunuyorum ve fıstıkların yanında şekerli bişeyler olsun diye GÜL LOKUMU getirdim...Cuma görüşürüz afiyet olsun
abi yaşadık be gül Lokumu Fıstık FASIL insan bunları kaçırırmı 1 asırda 1 defa olur her halde cuma gönü gelmeyin lokum lar fıstıkları ben yicem afyetle abi herkesi çağır mayın öyle bize kalmaz canım
hayda beslenme günü gibi oldu bu ya. ilkokul günlerim aklıma geldi yerli malı haftası mı yapacağız yoksa
neyse ben aç geleyim cuma. malum fasıl var uzun fıstıklarda var bi yandan demlenirim bir yandan dersimi dinlerim.
sen öyle san bak bakalım uzun fıstıkları kim nasıl yiyiyor. Bu konuda elime su dökemezsiniz ama arada bir gelip çay getirebilirsiniz fıstıkları yerken ben.
Bende yardım edebilirmiyim uzun fıstıkları yemene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)