Trafik ışıkları için derste var mı
Trafik ışıkları için derste var mı
Ben motoru alırken Honda bi eğitim cd'si hediye etmişti...unutmazsam getireyim
http://www.uzmantv.com/motosiklet-il...kkat-etmeliyiz
Bu sitede bir gezinin...Ben bayağı beğendim... Güzel de anlatmış adam.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bırakın ben size en iyisi bir kazadan en az can ve mal kaybıyla nasıl kurtulunur onun dersini vereyim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Eğitim Gönüllüsü APV41'in başlattığı Mehmetler Kaymasın kampanyasına yürekten destek.
artık mehmetler kaymasın, eksozlara girmesin, tarıklar apışmasın, bu gidişe bir kırmızı ışıkda sen yak.
May The Force Be With You
arkadaşlar bu toplantıda tişört ü olan tüm arkadaşların ( her zamanki gibi ) tişört üyle gelmeleri gerekmektedir, toplu bir resim çekilecek ve sitede yayınlanacaktır
CENGOMOTO
nasıl yani ya görende bizi toplantılara çıplak geliyor sanacak. Abicim zaten hep giyinik geliyoruz toplantılara....
haaaaaaaa şimdi anladım MT tshirtünden bahsediyorsun sen jeton yeni düştü. bi de şu MT nin sweet shirtünü yaptıralım kışın üşümeyelim
Herkese çok yararlı olacağını düşündüğüm ilk eğitim toplantımıza şehir dışında olacağım için çok istememe rağmen katılamayacağımm..
Bir de küçük bi rica da bulunmak istiyorum.. Bu ve bunun gibi eğitime dayalı olacak olan toplantılarımızı daha kolay ulaşılabilecek merkezi bir yerde yapılmasından yanayım.. (Tabii ki son karar sizindir..)
Her birinize iyi toplantılar.. İnşallah bir sonraki toplantıda görüşmek üzree.. Sevgilerr
kankam geleceksen gelip alırız seni türkiyenin her bir noktasından. sen yeterki gel
Bence kimya bilgisini ölçelim,mesela bir bardak baldo pirincine kaç bardak su atılır gibi.Önemli yani
yoo yooo ama ben bunları yaparken motorumun su yakmasını istiyoruuum,ve kimsenin bana abi bunu nasıl yapıyorsun demesini istemiyorum.Eğer dediklerimi yapmazsanız sizi cezalandırmak zorunda kalıcam hııııaaaaaa!!!!!!
bana da demlik bulsanıza evde yok.Yıkamaya gelen arkdaşlara ayıp oluyor hehehhee
Bence kimya bilgisini ölçelim,mesela bir bardak baldo pirincine kaç bardak su atılır gibi.Önemli yani
yoo yooo ama ben bunları yaparken motorumun su yakmasını istiyoruuum,ve kimsenin bana abi bunu nasıl yapıyorsun demesini istemiyorum.Eğer dediklerimi yapmazsanız sizi cezalandırmak zorunda kalıcam hııııaaaaaa!!!!!!
bana da demlik bulsanıza evde yok.Yıkamaya gelen arkdaşlara ayıp oluyor hehehhee
ablam seni de özledik yaaa,hoş o pazar gününü ben zihnimden sildiğimden sen de gitmişsin,ee format sonrası bi buluşmak lazım...de gelebilirmiyim onu bilmiyom.Duruma bağlı.ders falan filan.Sınav haftası ya hani ondan hehehee
Ablam sen geleceksen kortej yaparız beeaaaa,hatta bi de havai fişek gösterisi,olmadı şampanya patlatırız,olmadı bi sütlü kahveye kandırırız seni...
:pr::pr::pr:
arkadaşlar eğitim dedinizmi
katılmak için elimden geleni yaparım
ulem o kadar eğitime katıldım bilumum beleş ve paralı olarakdan
daha yeni öğrendim iyimi motoru 2 teker üstünde tutmayı be
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
kimlerin elinde eğitimle alakalı ne varsa getirsin,uzun ve güzel bir gece olacak,ve bu arada üzülerek söylüyorum, tesadüfen aynı gece, aynı mekanda FASIL da var
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)