Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

[MT İzmir] 16.11.2007 Cuma Görsel Eğitim Toplantisi

REKLAM ALANI
    mehmetcalli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125 & Mz 301 Fun & Presto 150t
    Trafik ışıkları için derste var mı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafik ışıkları için derste var mı
    Sen o iş için göz doktoruna gidiyorsun.... Bizim toplantıda Çenkiz değnekle gözünü çıkarır haberin ola....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen o iş için göz doktoruna gidiyorsun.... Bizim toplantıda Çenkiz değnekle gözünü çıkarır haberin ola....
    Bende murat abi gibi kaskı montu çıkarmam üzerimden.Mazallah dayak falan atmaya kalkar çengis abi

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Ben motoru alırken Honda bi eğitim cd'si hediye etmişti...unutmazsam getireyim

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    http://www.uzmantv.com/motosiklet-il...kkat-etmeliyiz

Bu sitede bir gezinin...Ben bayağı beğendim... Güzel de anlatmış adam.....

Motosikleti
    Bırakın ben size en iyisi bir kazadan en az can ve mal kaybıyla nasıl kurtulunur onun dersini vereyim

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    Alıntı mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakın ben size en iyisi bir kazadan en az can ve mal kaybıyla nasıl kurtulunur onun dersini vereyim
    sen bu haftaki eğitimden canını nasıl kurtaracağını düşünmeye başla istersen şimdiden sen tarıkla çalışacaksın özel olarak o istedi seni, nedendir anlamadım ama karanlık bir yolda seninle çalışmak istediğini söyledi
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen bu haftaki eğitimden canını nasıl kurtaracağını düşünmeye başla istersen şimdiden sen tarıkla çalışacaksın özel olarak o istedi seni, nedendir anlamadım ama karanlık bir yolda seninle çalışmak istediğini söyledi
    Dur kalk çalışacakmış seninle özel olarak..... Birde motor nası yatırılarak öndeki motora dayandırılarak nasıl durdurulur?... Dersleri......

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur kalk çalışacakmış seninle özel olarak..... Birde motor nası yatırılarak öndeki motora dayandırılarak nasıl durdurulur?... Dersleri......
    Arkadan giden ben olcam yine değil mi

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğitim Gönüllüsü APV41'in başlattığı Mehmetler Kaymasın kampanyasına yürekten destek.

artık mehmetler kaymasın, eksozlara girmesin, tarıklar apışmasın, bu gidişe bir kırmızı ışıkda sen yak.
    May The Force Be With You

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    arkadaşlar bu toplantıda tişört ü olan tüm arkadaşların ( her zamanki gibi ) tişört üyle gelmeleri gerekmektedir, toplu bir resim çekilecek ve sitede yayınlanacaktır
    CENGOMOTO

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    nasıl yani ya görende bizi toplantılara çıplak geliyor sanacak. Abicim zaten hep giyinik geliyoruz toplantılara....

haaaaaaaa şimdi anladım MT tshirtünden bahsediyorsun sen jeton yeni düştü. bi de şu MT nin sweet shirtünü yaptıralım kışın üşümeyelim

Motosikleti
    arkadaşlar bu toplantıda tişört ü olan tüm arkadaşların ( her zamanki gibi ) tişört üyle gelmeleri gerekmektedir, toplu bir resim çekilecek ve sitede yayınlanacaktır
    Ne yani tişörtü olmayanlar toplantıya gelmesin mi Ne demek istiyorsun sen çengis abi Yoksa tişörtü olmayanları beğenmiyormusun

I-BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Herkese çok yararlı olacağını düşündüğüm ilk eğitim toplantımıza şehir dışında olacağım için çok istememe rağmen katılamayacağımm..
    Bir de küçük bi rica da bulunmak istiyorum.. Bu ve bunun gibi eğitime dayalı olacak olan toplantılarımızı daha kolay ulaşılabilecek merkezi bir yerde yapılmasından yanayım.. (Tabii ki son karar sizindir..)
    Her birinize iyi toplantılar.. İnşallah bir sonraki toplantıda görüşmek üzree.. Sevgilerr

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    kankam geleceksen gelip alırız seni türkiyenin her bir noktasından. sen yeterki gel

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle bi tonışma topiği aç kendini tanıt...cuma toplantıya bekleriz...ehliyet ve ekipmanın tamsa bide gözümüz tutarsa gezilerede bekleriz kalıcı olman dileğiyle
    Bence kimya bilgisini ölçelim,mesela bir bardak baldo pirincine kaç bardak su atılır gibi.Önemli yani

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben izmirde yaşıyorum bir pis chopperım var birkaç kaskım bir montum bir bellik bir dizlik bir de eldivenim var. ehliyetim de var ama hiç kullanmadım. sizlerle bilgi paylaşmaktan memnuniyet duyarım. Sizler gibi abilerim sayesinde benim pis chopper ın ön tekerini havaya kaldırmak istiyorum. teker yapmak istiyorum o teker havadayken de viraja girip çay içmek istiyorum. anlıyor musunuz beni?

Rahmi abicim yeni transferimiz Duyulmaz da her türlü temizlik ve parlatma malzemesi var gelirken onu da getiririz inşallahç sen söyle büyüğünden bir demlik bul kendine şimdiden..
    yoo yooo ama ben bunları yaparken motorumun su yakmasını istiyoruuum,ve kimsenin bana abi bunu nasıl yapıyorsun demesini istemiyorum.Eğer dediklerimi yapmazsanız sizi cezalandırmak zorunda kalıcam hııııaaaaaa!!!!!!

bana da demlik bulsanıza evde yok.Yıkamaya gelen arkdaşlara ayıp oluyor hehehhee

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle bi tonışma topiği aç kendini tanıt...cuma toplantıya bekleriz...ehliyet ve ekipmanın tamsa bide gözümüz tutarsa gezilerede bekleriz kalıcı olman dileğiyle
    Bence kimya bilgisini ölçelim,mesela bir bardak baldo pirincine kaç bardak su atılır gibi.Önemli yani

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben izmirde yaşıyorum bir pis chopperım var birkaç kaskım bir montum bir bellik bir dizlik bir de eldivenim var. ehliyetim de var ama hiç kullanmadım. sizlerle bilgi paylaşmaktan memnuniyet duyarım. Sizler gibi abilerim sayesinde benim pis chopper ın ön tekerini havaya kaldırmak istiyorum. teker yapmak istiyorum o teker havadayken de viraja girip çay içmek istiyorum. anlıyor musunuz beni?

Rahmi abicim yeni transferimiz Duyulmaz da her türlü temizlik ve parlatma malzemesi var gelirken onu da getiririz inşallahç sen söyle büyüğünden bir demlik bul kendine şimdiden..
    yoo yooo ama ben bunları yaparken motorumun su yakmasını istiyoruuum,ve kimsenin bana abi bunu nasıl yapıyorsun demesini istemiyorum.Eğer dediklerimi yapmazsanız sizi cezalandırmak zorunda kalıcam hııııaaaaaa!!!!!!

bana da demlik bulsanıza evde yok.Yıkamaya gelen arkdaşlara ayıp oluyor hehehhee

Alıntı ceyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat, bi çay da ben içebilir miyim.. Eğitim de varmış, bu toplantı kaçmaz sanırım..
    ablam seni de özledik yaaa,hoş o pazar gününü ben zihnimden sildiğimden sen de gitmişsin,ee format sonrası bi buluşmak lazım...de gelebilirmiyim onu bilmiyom.Duruma bağlı.ders falan filan.Sınav haftası ya hani ondan hehehee

Alıntı I-BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese çok yararlı olacağını düşündüğüm ilk eğitim toplantımıza şehir dışında olacağım için çok istememe rağmen katılamayacağımm..
    Bir de küçük bi rica da bulunmak istiyorum.. Bu ve bunun gibi eğitime dayalı olacak olan toplantılarımızı daha kolay ulaşılabilecek merkezi bir yerde yapılmasından yanayım.. (Tabii ki son karar sizindir..)
    Her birinize iyi toplantılar.. İnşallah bir sonraki toplantıda görüşmek üzree.. Sevgilerr
    Ablam sen geleceksen kortej yaparız beeaaaa,hatta bi de havai fişek gösterisi,olmadı şampanya patlatırız,olmadı bi sütlü kahveye kandırırız seni...
    :pr::pr::pr:

Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    arkadaşlar eğitim dedinizmi
    katılmak için elimden geleni yaparım

ulem o kadar eğitime katıldım bilumum beleş ve paralı olarakdan
    daha yeni öğrendim iyimi motoru 2 teker üstünde tutmayı be
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

Motosikleti
    Alıntı Arap Kadri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eğitim dedinizmi
    katılmak için elimden geleni yaparım

ulem o kadar eğitime katıldım bilumum beleş ve paralı olarakdan
    daha yeni öğrendim iyimi motoru 2 teker üstünde tutmayı be
    Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
    İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
    Bizim dergâhımız, umitsizlik dergâhı değildir,
    Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...

Demiş mevlana

Ne kadar eğitimde alsanız,ne kadar iyi motorda sürseniz gelin

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    kimlerin elinde eğitimle alakalı ne varsa getirsin,uzun ve güzel bir gece olacak,ve bu arada üzülerek söylüyorum, tesadüfen aynı gece, aynı mekanda FASIL da var
    CENGOMOTO

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    kimlerin elinde eğitimle alakalı ne varsa getirsin,uzun ve güzel bir gece olacak,ve bu arada üzülerek söylüyorum, tesadüfen aynı gece, aynı mekanda FASIL da var
    herkese nasib olmaz cengiz abi FASILI eğitim göreceyiz desene bir de fıstıklı oh ne güzel

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)