Baran abi alem adamsın ya
Pazar günü buluşunca öle yapalım
Baran abi alem adamsın ya
Pazar günü buluşunca öle yapalım
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ya bu bilet konusuna takmayın bukadar gecen gun istburakla birlikte 500tane davetiye bulduk alabilirdik istedigimiz kadarını ben sadece 15 tanecik aldım yani oraya parayla kimse girmiyo ztn
true love..
Drift Religion
Erhan abi bi açıklama yapar inşallah...
Erhan abi, bize fuar davetiyelerini nerede vericeksin ?
Tüm üyelerle Buluştuğumuz zamanmı ?
Fuar kapısındamı ?
Buluştuğumuz sırada verirsen bence daha iyi olur gibi,
fuar kapısında kargaşa olabilir
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Bende inanamadım ilk duyduğumda şehir efsanesi falandır dedim
Ama doğruymuş arkadaşlar
Aman dikkat edelim...
Birbirinizin ayak izine basarak yürüyün
Baran abi yol üzerindeki bataklıktan bahsetsekmi şimdi, yoksa ordaykenmi anlatırız arkadaşlara
baran boşa uğraşıyosunuz oğlum tutkun ve uçanteneke yeşil oku takip ederek girecekler fuar alanına
bu arada barancım sen o yanından dolaştırdığın stantlardan komisyonmu aliyon len yakaladım seni ahaha
arkadaşlar cumartesi gidecek olupta 2 tane fazla bileti olan var mıdır ? yada orda nası içeri gireriz bi fikri olan ? birde diyelim bulamadık parasılan gircez ne kadardır bu bilet.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Fazla biletim var... Arabyla beni alıp fuara gidicek fuardan sonrada işe bırakıcak kişilere fuar giriş bileti vericem duyuruluuurrr !!!!
Yaw Pazar günü Parkta nası tanıcaz birbirimizi
20 küsür kişi gelicek buluşmaya yarım saat içinde herkesi toparlayabilecekmiyiz
sen daha önce hiç bi buluşmaya gelmedin galiba hareket saati gidiyoruz millet diye bağırcaz gidicez herkes otomatikman toparlanacak zaten gelenlerin büyük bi kısmı biribirini tanıyo.. o parkta bizden başşka bissürü motosiklet olmicaana göre no poroplemo
maalesef daha önce gelemedik
Tramwayla geldiğimizi düşünürsek Fındıklı durağında inersek daha kolay olur dimi oraya gelmemiz ?
ve park tam olarak nerede kalıyo
Merhaba dostum aslında tarif kolay
Etrafında 500 kişinin olduğu kırmısı başlı kısı gördüğün ilk durakta in gerisi kolay
ya anadolu yakasından motorla gelen yokmu???birlikte gelelim...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)