fuarda çin malı yok galiba ha?
fuarda çin malı yok galiba ha?
hocam burdan 500 kişi gelemicene göre sizin ve eşinizin bileti ayrılmış durumda demektir
ist burak kardeşim ekledim listeye
ozzy abicim bildiğim kadarıyla bu fuarda çin malları var bahardaki fuarda çin malı yok
semih yaz yaz yaz benide yaz kaskımıda alırım senden
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
nerde bu fuar. motosikletım olsa size katılmak ısterdım ama yoq napalım bende babamla giderım D:
arkadaslar fuar adresini bilmiyorum bi yazarsanız malum yeniyiz bu işlerde
murat bendendemi para alcan be yuh sana yuh
bana 2 tur lazım sadece zati
hihihihih yupii
timam ben anlamadı zati hangi gün gitcem yaa hergüne var vizelerimde var kafa karıştı bende yine neysem görüşürükk...
Motosiklet 2007
15 -18 Kasım / 2007
15.İstanbul, Uluslararası Motosiklet Fuarı
15 yıllık tarih... 15 yıllık gelenek... 15 yıldır motosiklet tutkunlarının en büyük buluşması... Dünyanın önde gelen tüm markalarının katılımı ile gerçekleşen tek uluslararası Motosiklet fuarı...
ABD, Avrupa ve Japonya’nın önde gelen şirketlerinin en yeni modelleri... Mart 2007’de 81 katılımcı marka, 29,356 nitelikli ziyaretçi...
İstanbul'un merkezinde, Türkiye'nin en yeni ve en prestijli fuar kompleksinde, toplam 8.000 metrekare kapalı alanda...
# Çok özel katılımcılar...
# Görkemli bir atmosfer...
# Tüm motosiklet tipleri...
# Yarış motosikletleri...
# Klasik motosikletler...
# Gezi motosikletleri...
# Cross motosikletleri...
# Scooter’lar...
# Mopedler...
# ATV’ler...
# Her tür motosiklet parça ve aksesuarları...
# Motosiklet jantları ve lastikleri...
# Kasklar ve siperlikler...
# Sürücü giysileri, montlar, tulumlar, eldivenler, botlar ve çizmeler...
# Modifiye ve performans kitleri...
# Özel yağlar ve katkı maddeleri...
# Tüm yan ürün ve hizmetler...
ARTIC CAT, BMW, BOMBARDIER, DAYTONA, DERBY, DUCATI, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, KORLAS, KTM, MOTO DİNAMİK, MOTO GUZZI, MOTOTEKS, MUTLUHAN, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, RAIDER ACADEMY, SAMURA MOTOR, SUZUKI, TRIO MOTOR, VESPA, YAMAHA ve daha niceleri ...
15-18 Kasım 2007 tarihleri arasında profesyonellere ve tüm meraklılara açık sektörün
“gerçek anlamda uluslararası” nitelikte tek ihtisas fuarı... Eşsiz bir motosiklet cenneti...
Heyecan ve coşku dolu bu sektörün en renkli dört günü...
Patronum yaz benide
CERRAHI +1 )
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
vizeleri başlamamış olanlara kampanya varmı peki
o diilde baran benide gaza getirdin zorla laf sokturtcaz kendimize biz kızmıyız olum o kampanya kız çocukları için
kızlara destek bizlere köstek ha
Bu fuara gelemiyorum maalesef..
Uçaklarda bilet kalmamış (Business Class)
Size iyi fuarlar..
Umarım güzel bir fuar olur.
Bu fuara değil ama Mart taki fuara yüksek bir katılımla bizde geleceğiz İzmir den..
Görüşmek üzere.
:( ben perşembe gunu gidecegim sanırsam
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
arkadaşlar ben ankara dan gelecem , fuarın biletlerini lüftü kırdar da bulabilirim değil mi , orda bulamazsam nerde bulurum acaba ??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)