tamam kanka hasanda gelcek hasanla biz takılaırız biraz meydanda gelmeyen olursa ordan senin yanına gelir ordanda fuara geçeriz
tamam kanka hasanda gelcek hasanla biz takılaırız biraz meydanda gelmeyen olursa ordan senin yanına gelir ordanda fuara geçeriz
daha ne diyim olum perşembe günü günün ortasında kim gider fuara biz çalışan memuryuslar olduumuz için pazar günüperş günü bilet vermiolar artık pazar gidicez bizde inş hava ii olur
persembe gunu toplu birsekilde gelecekler fuara geldiginizde beni arayın gelenlere bilet temin edecegim. İletişim numaramı ozelden isteyebilirsiniz.
Saygılar
walla burak ben hafta sonuna kalamayabılırım bu hafta gelecegım fuara ama erken gıdecegım ama stand ta gorusuruz arkadaslar sıze broşür dağıtırım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
yaa pınar hangi gün gidioruz anlamadı ben seni yaooofff offf
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
perşembe de gelebilirim pazarda gidebilirim
orada görüşürüz işala arkadaşlar.. ben pınara ulaşim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben persembe gelırım cumada ugrarım cumarteıde ugrarım pazara soz vermıyım
gelemeye bılırım
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
ya arkadaşlar pınar nerde ya sesi soluğu çıkmıyo pınar huuuuuuuuuu duyuyomusunn bi ses ver yaaa
ciddimisin ya tel ya mns bilen varmı bi msg atalım yada arayalım yaaaa çok üzüldüm ya
Pınar'la ilgili haber varmı arkadaşlar? HAstane bahsi geçiyor,yaralımı yoksa?
Öğlen yemeği saatinde fuara gidebileceğim için 12:30 civarı fuarda olabilirim.Standda buluşuruz artık.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ya bende gelmek istiyorum ama o saatte çalışıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)