bornova TERAS CAFE
inciraltı GURME RESTORAN
benim fikrim geldi ( lütfen açıklayınız )
sizinle olduktan sonra CEHENNEM olsada olur
benim atımı ve kılıcımı hazırlayın sefere çıkıyorum
öncelikle resimler için miss kolpaya teşekkürler
resimlerin arasında en çok ilgimi çeken 4 üncü karede tarığın gözleri oldu, darbeden sonra gözlerine renk gelmiş, zekası açılmış, ışık saçıyor maaşallah
fıstık lar içinde davut kardeşime teşekkürler, bir sonraki FISTIK ları sercan getirecek, duyulmazın ev boşmuş orada yiyeceğiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kesin izmiri terk edecektir okursa TAZMANYA fıstık canavarları geliyor diye
CENGOMOTO
evet degerli arkadaslar,
Toplantiya gelir gelmez bilek guresi ile huzur evi mt nin en guclu ve hizli ismi hızlıcesi nin bilegini bukerek, sevgili alp tunay i tavla masamiza davet edip 4-0 yenilmek uzere iken tum gucumu toparlayip alp tunay in kotu kahkahalari arasinda 3 kez ust uste mars ederek kendisinin yuz rengini degistirmis bulunmaktayim....
tabii hizimi alamayarak, kendilerini birde teke tek langirt macina davet edip, kendilerine surekli jeton aldirtirarak, ilk once Apv 41 i 41,5 yapip ardindan tekrar alp tunay i da defalarca malup ederek '''' bugune kadar ettigim laflarin ve duello davetimin bos olmadigini, genc mt lilerinde cay intikamini alarak kendilerine sevgi ve saygilarimi iletirim
duelloya her zaman acigim...
ALP TUNAY in bu yuz ifadesi bile yeter, herseyi anlatiyor aslinda... Cengiz abi bu yuz ifadesini de mi onceden ayarlamistiniz? he ehehehehe ... baska bi format olmus bu yaw...hehehe
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
yürü be sercan...tam kaçırılmıyacak toplantıyı kaçırmışım ama neyse sen tek başına huzurevi MT'ye yetmişsin
Langırt tan hiç bahsetmiyor ama.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bizde İZMİR MT huzur evi sakinleri olarak bu haftamızı mini mini çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için ve ilerideki hayatlarında EZİK olmamalarını sağlamak için bu haftaki toplantımızı onların mutlu yüzlerini görmek ve onları eğlendirmek için bu formatta hazırladık, alper abileri, cesur abileri, ve bendeniz bu hafta miniklerimizi eğlendirdik ve çok mutlu oldular, hatta LANGIRT ta bile transfer yapmalarına izin verdik yüzlerindeki mutlu ifade resimlerde mevcuttur, daha önceki toplantı resimlerini izleyenler EZİK, BURUK,MUTSUZ resimlerini hatırlarlar , biz sercan kardeşimizi çok sevdiğimizden ve aramızda çok bulunamadığından ona bu şekilde bir jest yaptık, anılarında bu şekilde yer etmeyi düşündük şimdi bu yazıdan sonra biraz karın ağrısı çekecektir ama çabuk unutur eğer uzun süreli bir ağrı çekerse onu ALP abisi motorla döver o zaman geçer
CENGOMOTO
kardesim goruyorsun iste, ya bn daha ne diyeyim, onca insanin gozu onunde neler yasattim hala daha laf sokuyorlar... birlik ve beraberlik diyorum... toplanalim arkadaslar...
bir dakika Allah rizasi icin bir seferlikte olsa dogruyu soyle...
seni teketekte yenip jeton aldirmadim mi?
ikiserli macta 11-0 yenmedik mi?
kalecimle bile sana gol atmadim mi? kumbara he hehehehe
Kaybettigim zaman bile rakibime helal olsun derim, camur yapmam... hakkıyla kazanani her zaman da tebrik ederim... tokalasirim... cesitli bahaneler bularak makaraya vurarak yenilgimin ustunu ortmeye calismam..
nasil gittin jeton aldin kasadan... tıpış tıpış...
evet cok fazla gelemiyordum toplantilara ve bulusmalara ama bundan sonra burdayim iste genc arkadaslarimla beraber,
bundan sonra bi tespit kurulu kurulsun ve her dakikamiz videoya cekilsin lutfen
haaaa bu arada hizlicesi Cesur abiyle olan bilek guresinden sonra alp tunay in yuz ifadesi bile degisti, ama Cesur abiyi tebrik ederim sizin gibi cevirmedi kıvırmadi tokalasti guzel teknigin var dedi... alp tunay gibi ben bi disari bakayim deyip 20 dakka saklanmadi
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sercan kardeşim tebrik ederim seni bileyin sağlamış haftaya bide yağlı güreş tutarız
Biz herzaman gençlerin arkasındayız.... Bu hafta mutlu gördük ya tamam.... Ama artık gerçekler su yüzüne çıkmalı...Fazla bağırıyorlar ortada.....
Haftaya görüşmek üzere..Tüm gençleri öpüyorum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
APV41, alp_tunay, uglychild, hızlıcesi2, Muzzyer, kumita45, chatkut, extreme1925
işte tüm arkadaşlar burada yorum yapsınlar izleyelim, yabancı oyuncu transfer etmeseydin işin zordu, ama yeni transferini tebrik ettik, biz yenilmeyide biliriz, yenilirsek kabulde ederiz, çamur yapmayız
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)