bornova TERAS CAFE
inciraltı GURME RESTORAN
benim fikrim geldi ( lütfen açıklayınız )
sizinle olduktan sonra CEHENNEM olsada olur
6. sayfanın başı benim olsun dedim ama olmamış
valla geyik yapmaya devam etmicem.Biryandan siteye bakıyorum bir yandanda test çözüyorum.Yoksa bu sayfayıda doldururuz. Nema problema
karmacoma gürüyom seni neden bişi yazmıyon ortalık bize kalmış alper abi yati galiba gurmede oykusu geliyordu.
Evet yatmış olabilir.Birazdan bende yatarım
elemanlar gurmede olunca, hele bi de mehmetcallıda ordaysa döndüklerinde bişi yazarlar diye bekliyodum,
bi er-5 ve bi presto grup sürüşü yapıyolarsa insanın aklına kötü şeyler geliyo, mazallah diyim, neyseki vıjjjtsız, çatadasız, prangsız dönmüşler anlaşılan, şimdi bende uyuyabilirim,
May The Force Be With You
en ünde giden presto idi dikatınızı çekerim çatada pırank olmasın diye neyimize lazım ünümüzden giderken nede heybetli gidiyordu mübarek allah nazardan korusun seni mehmet kardeşim
selam mt gurubu şu anda vandayım aranızda olmayı cok istiyorum o yüzden akşam toplantıya katılacagım ben burdan gelebiliyorsam sizler elbette katılırsınız sizleride tanıma fırsatım olur.(cay ve tostum APV41)den demi
göklap sen ne arıyorsun 670 lerde. narlıdere-buca hattında ne işin var senin?
hacı benim vizeler yaklaştı diye bucada kalıyorum.e okul da hasan aga parkının orda ya gidip gelmek kolay oluyor.okulum bcada 670 ve 270 gidiyo
e abi ucak denen bi araç var hani biliomusun van izmir arasını max 2 saatte alıo
güneşin önüne geldiginde yeryüzünde karanlk oluo büyük bi cisim
önünde farı var kuyrugunda renkli logolar var.annatbildimm
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
May The Force Be With You
selam arkadaslar,
bu aralar kendime yeni motosiklet gruplari arayisi icerisindeyim, eger daha heyecanli biseyler bulursam gelmem...
woman riders, lady on the bike, bikegirls, motosikletli kız gibi siteler var mi diye arastiriyorum
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)