16'sında trenle
17'sinde motorla
henüz netleşmeyen bir gezi için topik açmak çok garip bu bir
motosiklet sitesindekilere trenle gidelim mi diye sormak
daha da çok garip bu da iki
Ben ankara üyesi olarak ikinci oyu kullananım, ilk de pro olsa gerek Oyum trene.. Trenle gidersek gitarcıyı sırtımda taşırım,artçı olma hayalini gerçekleştiririz Neden tren derseniz,benim motorla istanbula trenden daha uzun sürede gideriz,boşa kasmayalım hem de ternde sabaha kadar muhabbet edelim die.. Bi de master ödevlerim belli olsa çok iyi olacak,o zaman rahat rahat gelirim..
Pro ben olsam bu İstanbul'lulara uymam abicim.Sizin ankete full gaz basıyolar motor diye.Şaka bi yana,dayanıklısınızdır illaki Ankaralı olarak soğuğa ama bence trenle yiyip-içip manzara seyredip gelin derim.Zira biz İstanbulluların çoğu fuara dolmuşla filan gelir,kapının önünde sırf sizin motorlar olur(şaka).
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
walla ben arabayla gidicem zaten sattım makineyi...belki yeni güzel bi makina beğenirim...naçizane tavsiyem trenle gitmeniz malum havalar pek uygun değil...
İMZA:BİR DOST
ben oy kullanmadım sebeb havaların soguk olması trenlede tat vermez motor tutkunlarının sosyal faaliyetinde trenin ne işi var
trenle paşa paşa mis gibi...
en güzeli tren...
bide laptop alırız yanımıza onada motogp kurarız tamam işte motorla gider gibi gideriz işte
olmaz mı procan
Boluda kar varken istanbula motosikletle gitmek biraz komik olur eğer gidersekde olacağı bu ==>
Ben oyumu kullanırken yanlış yeri işaretledim yani motorla gidelim -i işaretlemişim.
Ankara mt olarak benim isteğim,oyum 17 sinde trenle(dikkat 16 sı değil)
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Eee ne oldu tırıvırı?
Ne zaman, nasıl geliyorsunuz?
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
An itibariyle Ankara'ya karla karışık kar yapıyor o yüzden trenle geleceğimiz kesinleşti
Tarih konusu kaldı bi tek..
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
En iyisi siz motorları trene atın
Hem motor hemde trenle gelirsiniz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)