ya anadolu yakasından bana eşlik edecek biri olursa seve seve gelmek isterim.yolu bilmiyorum ne yazık ki
ya anadolu yakasından bana eşlik edecek biri olursa seve seve gelmek isterim.yolu bilmiyorum ne yazık ki
Drift Religion
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
YA ıı cok guzelde ben daha once hıc forumda pınar ablamı gormemıstım!!!:D ıı eglenceler ohh cekın nargılenızı cayınızı pastanızı daha gucuguz hepnızıden abımsınız ablamsınız ne dıyek !!! sıze bol eglenceler bende motrumu bı alımda seneye ehlıyetıde alıom allah kızmet ederse benımkınede gelırsınız!!! gelırsınız demı????:D:D:D::D
Bak iki arkadaşımız çıktı.. muharremin tarifine göre Rula ile birlikte gelebilirsiniz
Katılım Listemiz
1-GKN
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-istburak
5-alphinzet
6-bekoserkan
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-GeCe__
14-tuğcetuğce
15-DARKDIAMOND
16-a_sorti
17-RoLa
18-Dreal
19-hasanpinar0537
20-metalgod
21-Marv
Güncelll......
Gelirik gelirik topluca gelirik... Semih gelmezse topsuzca gelmiş oluruz olar mı
yaw pınarrr o kadar kişiye cay ısmarlıon nolcek yani gidş dönüş kaç para tutcak alla sen ya. ne pintimişin sen böle....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
aksamları ısten cıkıp eve gıderken karakoy ısıklarda el arabasında tatlı satan bırılerını goruyorum hep , yapıver ordan bı tepsı de makarayı seyret
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
anadolu dan gelıcek arkadaslarım ben gelırsem size öncülük yaparım
Pınarcık valla bende gelmek isterdim ama yarın sabah Antalya ya çekime gidiyorum haftasonu yokum,eee artık gelince bana da bişeyler ısmarlarsın.....
The Winner Takes It All
selam pınar ben sınop'tan atilla oncelıkle hayırlı ugurlu olsun motorun allah kaza bela gostermeden güle güle binmeyi nasıp etsın ben bugun ıstanbula geldım 1 hafta tatıl yapmak ıcın programına alırsan katılmayı ve aranızda bulunmayı cok ısterım ıstanbul mt ıle kaynasmak ıcın ıyı bır fırsat bence bende sızı yazın mantı yemek ıcın sınopa davet ederım saka bır yana katılmaktan mutluluk duyarım ama motorumla gelmedım o yuzden kımse hakir görmesin
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Vallaa bizde sorun olmaz ama söyliyim nargilecide bi bigbolumuz var.. Motoru olmayana çay içermisin demiyo ama ben idare ederim artık
Ekledim listeye mutluluk duyarız sinoptan arkadaşımızın bize katılmasından
Katılım Listemiz
1-GKN
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-istburak
5-alphinzet
6-bekoserkan
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-GeCe__
14-tuğcetuğce
15-DARKDIAMOND
16-a_sorti
17-RoLa
18-Dreal
19-hasanpinar0537
20-metalgod
21-Marv
22-tanrinin_kirbaci57
Güncelll......
eee şimdi kac kişi olduk ona gore aksam baklava acıcam evde
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)