Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pınarrr benim ucak biletimi alırsan bende gelirim
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
selam arkadaşlar ben de gelmek isterdim ama bugün arabayla bi kaza geçirdim hafiften ezik ler bide elim yandı neyse sonuç size iyi eylenceler
Bak bugünki yağmurla birlikte bakırköye gittim geldim.. Ben erimedim sana hiçbişiy olmaz.. Evinin önü nerdeyse bee
Yeni resimler gelene kadar bu avatarla idare edicaz artık naapalım
Tamam başka ne istersin? Yanında gazoz şirketi filanda alırım sana
Çok büyük geçmiş olsun.. Allah daha kötü kazalar yaşatmasın inşallah..
Sağık olsun, kendini zorlama, gelebilecek durumda olursan yerimiz belli nasılsa...
hiç vazcayarmıyım yaa gerekirse işten kaçarım :D
listede 18 kişi war çay 1.50 ytl olsa
18*1.50 = 27 ytl (hesap makinesiyle hesapladım) :D:D
bu sadece çay parası :D bide oralara kadar gidiyoruz ben en az 30-40 bardak içerim :D
sen bence buluşma yerini deiştir. bizim satılmış abinin kahvesine gidelim çay 35ykr daha hesaplı olur :D gitmişken bide batak patlattıkmı tamam :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Olurmu hiç ilk çaylar beleş
Çay 1 ytl ayrıca 17 kişi = 17 ytl
Karkutturtmayın Gökhanı gelmiycek sizin yüzünüzden
Hadi hayırlısı olsun sevindim vallaa...
Bende bugünü çarşamba sanıyodum şirketten aradılar b.köye gidiyodukya bugün diye..
Dedim bugün çarşamba o yarın deilmi... Bugün perşembe pınar dediler inanamadım
Gültepeden başlayan trafikle ve m.köyde başlayan yağmurla b.köye gittim.. Dedim ben erken kaçıyım hazır yağmur durmuşken.. Tam motora bindim gaza bastım yağmur yine başladı
Slm Pinar Sonunda Makİnanin ÜstÜne Çikabİldİn Hayirli Olsun Tekrar Tekrar... Bende M.kÖyde Tam Yakalandim YaĞmura Hemen Cevahİrİn Garajina Çektİm Motoru Sabah En İnce Ayrintisina Kadar Temİzledİm BÜyÜk Bİr Zevkle Ama 1 Saat Kadar Önce Eve DÖnÜŞte Gene LeŞ Gİbİ Oldu GÜzelİm Motorum Bende Gelmek İstİyorum Ama Bakalim İŞten İzİn Koparabİlİrsem 1 Saat Gİbİ Koparirim İnŞallah Yada Sen Bİ GÜzellİk Yaparsan 1 Saat İlerİ Alirsan Tam SÜper Olacak...
1 saat sonrada orada olacağız sen işten izin alırsın yada normal saatinde glirsin problem olmaz
Bende şimdi yıkıycaktım ama zinciri yağlayım önce dedim.. Yağladıktan 1 gün sonra yıkamak gerekiyomuş. Yarın iş çıkışı motoru yıkıycaz artık.. Ak pak yaparım şimdi ben onu kendi ellerimle
bakhhh
yusuf demedim
yusf dedim, alınıyo soora millet, bağdaştırma..
yusf=yusf atmak=3,5=tırsmak=korkmal
bu arada yağmur olmassa şöle gazcı bi arrkadaş bana bi tur attırsin arkasında
motora binmeyi unuttuk
GKN MOTORS
yok yok
sen olmaz zati
kendinen ağır birini taşımak sakıncalı, 90 kg
hem ben bayanların kullandığu arabaya yada motora binmem
traktöre bile binmem
birinin arkasında gelmek pek ii bi fikir deil, bağımlı olurus soora,
arabama atliip gelirim paşa paşa
zati burdan gelen gazcı bi arkadaş yuk
GKN MOTORS
boy u beklemiyorum zati, gelirse tabiki sevinirim ama
kayıplarda ne zamandır..
GKN MOTORS
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-istburak
5-alphinzet
6-bekoserkan
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-GeCe__
14-tuğcetuğce
15-DARKDIAMOND
16-a_sorti
17-RoLa
18-Dreal
19-hasanpinar0537
20-metalgod
Güncelll......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)