10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!
Reklamlar
-
hah ayağimda iyileşti kaçarı yok pınarı zara uğratalım
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
-
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Yahu, Atatürk'ün ölüm yıldönümünde ıslatılır mı?
Öyleyse sana bir şiir okumak isterim;
Atatürk ölmediiii, yüreğimde yaşıyooorr
-
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Yahu, Atatürk'ün ölüm yıldönümünde ıslatılır mı?
Doğru söylüyosun. Bence Atatürkün ölüm yıldönümünde evlenilmezde. Bence tüm nikah daireleri kapatılmalı 10 kasımda
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
.
Nargilede sendenmi
Harçlığın var mı gel bi de harçlık vereyim istersen
dorlion adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu pınarr bizim pınar mı?eğer öyleyse motosikletimi değiştirmiş yani? comet'e ne oldu
ben kimim? tophane nerde?
ne buluşması?
ben epeydir uğrayamadım da buraya
Comet yok artık SV650s im var Beklerim
SuSpect adlı üyeden alıntı
off 10 kasım'da da baya iş var, bakalım zaman ayarlarsam gelmek isterim. Nargile çekim biras.
İsimleri yazıyorum hemmen karar vermelisin
mete_han adlı üyeden alıntı
valla mekan güzel saat güzel gün güzel...teprik ederim güzel bir organizasyon...herşey düşünülmüş...
peki bi sorum var...GAY lerde gelebilirmi...
Gay olarak bi seni kabul ediyoruz kontenjanlarımız dolu metehancıım
Hadi bakalım azcık evden çıkta buluşmalarda yüzünü görelim şu tatlısu motorcusunun
Chief of HardAffairs Dept adlı üyeden alıntı
çay pasta beleşse bende varım
Pasta deil ama gel bayram şekeri veririz
replicad adlı üyeden alıntı
valla ben kıvırmıyorum yol gerçekten uzun hava soğuk hadi bunları geçtim kaskım yok.. Hadi bunuda salladım diyelim motorum bozuk parça bekliyorum hala.. Size iyi eğlenmeler..
Bizde ne yapalım kenarda köşede oturur 10 kasım gecesi pınarın ıslatma gecesi nasıl oldu diye topic acılsında görelim deriz :(
Peki o halde bu defalık affediyorum. En kısa zamanda motorun yapılsın kaskın alınmış olsun bu bir emirdir
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
Bi tatlıyla mı korkutucaksınız beni ümmet abi aşkolsun, sen gel yeterki
-
bende geliimi. çaya para vermem bak onuda söliim...
bahane ile tanısmıs olurum Mt üyeleriyle..
gerçi bütün toplantılara gelicem diyorum kısmet olmuoo bir türlü.. bakalım hayırlısı...
-
mysugar adlı üyeden alıntı
bende geliimi. çaya para vermem bak onuda söliim...
bahane ile tanısmıs olurum Mt üyeleriyle..
gerçi bütün toplantılara gelicem diyorum kısmet olmuoo bir türlü.. bakalım hayırlısı...
İlk çaylar ısmarlama arkadaşlar..
GKN çamura yatarsa sadece tatlı alabilecek durumum var onu söyleyim yaaniii...
-
Super Moderator
Haftanın ilk 1-2 günü içinde söylerim geleceğimi de, şimdiden şöyle bir cin öneriyle atlayayım; geleceğim deyip de gelmeyen herkes birer hafta arayla çay ısmarlasın bari...
-
Ben şimdiden arkadaşlarımın keyif ve mutluluklarını ıslatmış hatta kurulamış bulunuyorum.
Sevgiyle sağlıkla ve keyifle kalınız.
Veee hatta kışın en sert günlerinde Uludağın zirvesinde,bardaklarda buz ihtiyacının olmadığı anlarda oksijen terapisinin insan hayatında ki öneminden uzuuuun uzuuun bahsedebilmek dileğiyle.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Haftanın ilk 1-2 günü içinde söylerim geleceğimi de, şimdiden şöyle bir cin öneriyle atlayayım; geleceğim deyip de gelmeyen herkes birer hafta arayla çay ısmarlasın bari...
Yok. Bu önerinin hayata geçirilmesi biraz zor. O zamanda çay ısmarlamaya geleceğim diyip gelmezler
-
cuma toplantılar cumartesileri konferanslar falan benim gelmem zor ,yazın gezilere falan gelirim en kıralından bişeyle belki
-
Katılım Listemiz
1-GKN
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-ümmet perkitan
5-alphinzet
6-BUnReCU
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-Discordian
14-tuğcetuğce
Hadi bakalım başka kimler varrrr
-
belkim bende bir süpriz yapabilirim bakalım kısmet
-
KaraVelioğlu adlı üyeden alıntı
cuma toplantılar cumartesileri konferanslar falan benim gelmem zor ,yazın gezilere falan gelirim en kıralından bişeyle belki
Ne o yeni motosiklet almadan benle karşılaşmak istemiyosun sanırsam
Discordian adlı üyeden alıntı
belkim bende bir süpriz yapabilirim bakalım kısmet
Bekleriz mehmet, asker olmadan kaçırma bu buluşmaları, askerde çok ararsın söyliyim
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Ne o yeni motosiklet almadan benle karşılaşmak istemiyosun sanırsam
tokat manyağı olmaya niyetim yok,integrayla bikere olmuştum zaten yeter bidahasını kaldıramam
-
tokat manyağı olmaya niyetim yok,calibrayla bikere olmuştum zaten yeter bidahasını kaldıramam
Hadi bakalım öyle olsun.
Yaa ben işi bilmiyorum.. Aslında ben süremiyorum gidemiyorum gel sevabına bi geç beni diyip geçicektim ya akıl edemedim işte affet
-
tokat manyağı olmaya niyetim yok,calibrayla bikere olmuştum zaten yeter bidahasını kaldıramam
he buarada konf.olayında katılımcıyım kimse beni profosör falalan sanmasın
Hadi bakalım öyle olsun.
Yaa ben işi bilmiyorum.. Aslında ben süremiyorum gidemiyorum gel sevabına bi geç beni diyip geçicektim ya akıl edemedim işte affet
heeh seni sonunda adam edebildim ölsemde gam yemem1 de 1
-
he buarada konf.olayında katılımcıyım kimse beni profosör falalan sanmasın
Bak ben yokum yokluğumda mesaj atma,
soora bozuluyosun cvp yazmıyoruz diye
Teşekkür ederim adam oldum sayende. Hep bu günü beklemiştim hasretle
-
Bekleriz mehmet, asker olmadan kaçırma bu buluşmaları, askerde çok ararsın söyliyim
Valla gelip su muratın ifadesini almam lazım kahve dünyasındaki dırdırım yeterli olmamış kendisi abi beni bakırköylük et diye yalvarıyor gelip kafasını bir uçurmam lazım artık eve yayan döner tophanede bırakıp motoru alısık nasılsa
-
-
önüm arkam sağım solum sobe, ben kaçtım
ayeeee elma dersem çıkkkk armut dersem çıkmaaa
(bu arada murat ın ismi neden yok pinarr)
-
eve nargile çay servisi yapıolarmı benim makine tamirde ben gelemiom bidahakine inş aslında çok istiom gelip forumdakilerle tanışmayı ben yeniyim daha. neyse size şimdiden bol eğlenceler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler