Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı D C R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şimdi Nargilem Cafe'den geliyorum
    Dün gelicektim Pınar abla'yı tebrik etmek için ama gelemedim işlerim vardı

Özendim şimdi bu resimleri görünce arkadaşı aradım hadi dedim tophaneye gidelim
    Sizin cafeye gittik, hatta sizin masanın yanına oturduk, güzel yer sevdim

Her ne kadar gelmeyi çok isteyip gelemesemde Pınar abla Motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

Not: Bende Fuarda olucam inşallah, hepinizle tanışmak isterim
    Babol nasıl sevdinmi
    Saol canım teşekkür ederim, amin cümlemize.. Fuarda görüşmek üzre
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani perşembe günümü ve ayriyetten tuğçede gelcekmi? ve nasıl buluşcazzz
    Tuğçe gelicek evet.. Ben fuarın tüm günlerine katılmayı planlıyorum.. Perşembede orda olucam..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamam tamam anladım orda olcanda bizle buluşcanmı eğer buluşucaksan nasıl irtibata geççez yoksa kapıda senimi bekliyeimakşama kadarrrrrrrrrrrr

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    üzgünüm ama söz veripte gelemeseydim daha çok üzülürdüm
    kısmet artık başka sefere allah hepimize motorlarımızı zevkle sıhhatle keyifle kullanmak nasip etsin.kazadan beladan korusun (amiiin dediğinizi duyuyorum )
    1 hava dan dolayı( yağmur değil rüzgarın şiddetli olmasından ) motorumu almaya servise bile gitmek istemedim
    2 berbat havada evde kızımla oturup oyun oynamayı tercih ettim onu da getirmek isterdim ama sigara+nargile dumanı yok o ortam ona göre değil belki fuar a birlikte gideriz amcalarıyla , halalarıyla tanışmış olur.
    tabii baklavalara içimin gittiğini söylemiyorum bile
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Alıntı Dreal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen abinin anahtarlarını yürüt, beni takip et
    abi gel ya ihsan abi orda içeri haber vercez o alcak bizi içeri

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı cobalt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzgünüm ama söz veripte gelemeseydim daha çok üzülürdüm
    kısmet artık başka sefere allah hepimize motorlarımızı zevkle sıhhatle keyifle kullanmak nasip etsin.kazadan beladan korusun (amiiin dediğinizi duyuyorum )
    1 hava dan dolayı( yağmur değil rüzgarın şiddetli olmasından ) motorumu almaya servise bile gitmek istemedim
    2 berbat havada evde kızımla oturup oyun oynamayı tercih ettim onu da getirmek isterdim ama sigara+nargile dumanı yok o ortam ona göre değil belki fuar a birlikte gideriz amcalarıyla , halalarıyla tanışmış olur.
    tabii baklavalara içimin gittiğini söylemiyorum bile
    Teşekkür ederim, amin...
    Evet kızınla gelmediğin iyi olmuş. Bizim bile gözlerimiz yandı dumandan..
    Sağlık olsun ne diyelim.. Yalnız gayrettepede bi dolu yağmaya başladı dün felaket bişiydi ya... Gözlerim yüzüm nası acıdı.. Vizörüde kapatamadım önümü göremiyorum diye.. Dart tahtası gibi hissettim kendimi
    tamam tamam anladım orda olcanda bizle buluşcanmı eğer buluşucaksan nasıl irtibata geççez yoksa kapıda senimi bekliyeimakşama kadarrrrrrrrrrrr
    Vallaa bi topic açarız artık diye düşünüyorum ben.. Gitmeden önce kaçta gidicez nerde buluşucaz konuşuruz yani..
    Bu arada hergün katılamıycam pardon düzeltiyorum. Haftasonu ben yokum benim olmadığım zamanları tercih edenlere duyurulur

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    pınar sende fuara gelcenmi perşembe günü gellll lütfen hem hep beraber oluruz ben geliyorum hasan geliyor işte kırbaççı abide gelcek galiba zaten şeyde orda adını unuttum hani o bıyıklı yaşlı motorcu babada orda nebilim başka katılanda olur belki sende tuğçeyi alırsın cvp yaz hadi ok
    Kimmiş bakiim o yaşlı bıyıkılı motorcu baba,yahu noel baba der gibi yazmışsın
    kendimi bi garip hissettim

Pınar bu arada senin motorumu ıslattık yoksa biz do........ kadarmı ıslandık inan
    anlamadım,tam evin köşesinde bir sağnak ıslak sıçana döndüm be
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Alıntı Dreal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen abinin anahtarlarını yürüt, beni takip et
    Ninja burda olsa ben şuan forumda olurmuyum abi şuan istanbul'da değil ne yazıkki

DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Pınar bu arada senin motorumu ıslattık yoksa biz do........ kadarmı ıslandık inan
    anlamadım,tam evin köşesinde bir sağnak ıslak sıçana döndüm be
    Hakan abi benim motorla birlikte herşey ıslandı vallaa... Sağlam ıslattık yani
    Benim bi ellerim bi boynum bide paçalarım dondu vallaaa.. Otoparka geldiğimde otoparkçı kapıyı açtı motoru parkettim ama kalkmıyorum. "hayırdır bişeyiniz mi var yardım ediyim" filan dedi ellerimi hisstmiyorum dedim motora yapıştım ısınmaya çalışıyordum sen düşün artık

ok abi gelenler lütfen beni arasın ki kapıda bluşup hep birlikte girelim içeri perşembe günü saat 1 yada 2 gibi orda olcaz hasanla arayın beraber gidelim sizde dahil pınar hanımmmmmmmmmmmmmmmm tel no 05355804642

[QUOTE=ihsanhakan;860439]Kimmiş bakiim o yaşlı bıyıkılı motorcu baba,yahu noel baba der gibi yazmışsın

ya baba özürdilerim bi an adını untumda baba şey dicem sen içerdeydin dimi ve tel nonu verirmisin biz hasan la kesin gelcezde bide başka kim gelirse kapıda seni arıyalım ondan dedim öperim ellerinden

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakan abi benim motorla birlikte herşey ıslandı vallaa... Sağlam ıslattık yani
    Benim bi ellerim bi boynum bide paçalarım dondu vallaaa.. Otoparka geldiğimde otoparkçı kapıyı açtı motoru parkettim ama kalkmıyorum. "hayırdır bişeyiniz mi var yardım ediyim" filan dedi ellerimi hisstmiyorum dedim motora yapıştım ısınmaya çalışıyordum sen düşün artık
    komedi ya bende kim yaşmış diye okuyorum yazıyı meğerse topiğin baş sahibinmiş ellern dondu demek he
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    komedi ya bende kim yaşmış diye okuyorum yazıyı meğerse topiğin baş sahibinmiş ellern dondu demek he
    Ay çok hoşuna gitti bakıyorumda... Bi gün senin normal bi mesajını göriyim dişimin birini feda etmeyi düşünüyorum

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    [QUOTE=istburak;860452]ok abi gelenler lütfen beni arasın ki kapıda bluşup hep birlikte girelim içeri perşembe günü saat 1 yada 2 gibi orda olcaz hasanla arayın beraber gidelim sizde dahil pınar hanımmmmmmmmmmmmmmmm tel no 05355804642

Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ya baba özürdilerim bi an adını untumda baba şey dicem sen içerdeydin dimi ve tel nonu verirmisin biz hasan la kesin gelcezde bide başka kim gelirse kapıda seni arıyalım ondan dedim öperim ellerinden
    Şaka şaka benim tlf: 0532 5278878 - 0555 4984757
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ondaki kaslar bi işe yaramamış ama dövmüşler onu
    tatlım benden bahsediyorsan eger dövmüşler diye açıklim adam başa çıkamayınca bıçakladı benı dövülmedım bıçaklandım ve emın ol bu kaslar cok ıse yaradı
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tatlım benden bahsediyorsan eger dövmüşler diye açıklim adam başa çıkamayınca bıçakladı benı dövülmedım bıçaklandım ve emın ol bu kaslar cok ıse yaradı
    aa öylemi tatlım memnun oldum

kırbaçcı abi bu ne tatlıymış beeeeee akşamdan berianlayalım yaniiiiiiiiiiiiiiiii

Motosikleti
    şimdi yok
    memnun mu oldun neymıs senı memnun eden sey merak ettım
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    valla gelen tum arkadaslara helal olsun pasta ve baklava olayıda cok guzel olmuş ıyı bır aksam olmuş bende gelmek ısterdım ama hava muhalefetı dolayısıyla çıkamadım pınarın pasta ve baklavasından yemeyı çok ıstemıştım ama olmadı sağolsun kendısı ayrıca alıcakmış bana tekrar yenı motoru hayırlı olsun kazasız surusler dılerım.

not: pastayı dılım baklavayıda bır porsıyon alabılrısın bana yeter
    [B]BMW R 1200 GS[/B]
    [B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]

Motosikleti
    şimdi yok
    kırbaçcı abi bu ne tatlıymış beeeeee akşamdan berianlayalım yaniiiiiiiiiiiiiiiii
    konuşma tarzı diyelim yoksa kımse kımsenın tatlısı deıl be adamım

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı uzman_1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla gelen tum arkadaslara helal olsun pasta ve baklava olayıda cok guzel olmuş ıyı bır aksam olmuş bende gelmek ısterdım ama hava muhalefetı dolayısıyla çıkamadım pınarın pasta ve baklavasından yemeyı çok ıstemıştım ama olmadı sağolsun kendısı ayrıca alıcakmış bana tekrar yenı motoru hayırlı olsun kazasız surusler dılerım.

not: pastayı dılım baklavayıda bır porsıyon alabılrısın bana yeter )))))))
    Hem enduro al hemde tatlısu motorcusu ol.. Olmaz efem biz tatlısu motorcusu olmayanlara tatlı ikram ettik gelmeyerek hakkınızı kaybettiniz

Motosikleti
    şimdi yok
    neye memnun oldun onu anlamadım pıınn

19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler