tamam tamam anladım orda olcanda bizle buluşcanmı eğer buluşucaksan nasıl irtibata geççez yoksa kapıda senimi bekliyeimakşama kadarrrrrrrrrrrr
üzgünüm ama söz veripte gelemeseydim daha çok üzülürdüm
kısmet artık başka sefere allah hepimize motorlarımızı zevkle sıhhatle keyifle kullanmak nasip etsin.kazadan beladan korusun (amiiin dediğinizi duyuyorum )
1 hava dan dolayı( yağmur değil rüzgarın şiddetli olmasından ) motorumu almaya servise bile gitmek istemedim
2 berbat havada evde kızımla oturup oyun oynamayı tercih ettim onu da getirmek isterdim ama sigara+nargile dumanı yok o ortam ona göre değil belki fuar a birlikte gideriz amcalarıyla , halalarıyla tanışmış olur.
tabii baklavalara içimin gittiğini söylemiyorum bile
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Teşekkür ederim, amin...
Evet kızınla gelmediğin iyi olmuş. Bizim bile gözlerimiz yandı dumandan..
Sağlık olsun ne diyelim.. Yalnız gayrettepede bi dolu yağmaya başladı dün felaket bişiydi ya... Gözlerim yüzüm nası acıdı.. Vizörüde kapatamadım önümü göremiyorum diye.. Dart tahtası gibi hissettim kendimi
Vallaa bi topic açarız artık diye düşünüyorum ben.. Gitmeden önce kaçta gidicez nerde buluşucaz konuşuruz yani..
Bu arada hergün katılamıycam pardon düzeltiyorum. Haftasonu ben yokum benim olmadığım zamanları tercih edenlere duyurulur
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Hakan abi benim motorla birlikte herşey ıslandı vallaa... Sağlam ıslattık yani
Benim bi ellerim bi boynum bide paçalarım dondu vallaaa.. Otoparka geldiğimde otoparkçı kapıyı açtı motoru parkettim ama kalkmıyorum. "hayırdır bişeyiniz mi var yardım ediyim" filan dedi ellerimi hisstmiyorum dedim motora yapıştım ısınmaya çalışıyordum sen düşün artık
ok abi gelenler lütfen beni arasın ki kapıda bluşup hep birlikte girelim içeri perşembe günü saat 1 yada 2 gibi orda olcaz hasanla arayın beraber gidelim sizde dahil pınar hanımmmmmmmmmmmmmmmm tel no 05355804642
[QUOTE=ihsanhakan;860439]Kimmiş bakiim o yaşlı bıyıkılı motorcu baba,yahu noel baba der gibi yazmışsın
kendimi bi garip hissettim
ya baba özürdilerim bi an adını untumda baba şey dicem sen içerdeydin dimi ve tel nonu verirmisin biz hasan la kesin gelcezde bide başka kim gelirse kapıda seni arıyalım ondan dedim öperim ellerinden
[QUOTE=istburak;860452]ok abi gelenler lütfen beni arasın ki kapıda bluşup hep birlikte girelim içeri perşembe günü saat 1 yada 2 gibi orda olcaz hasanla arayın beraber gidelim sizde dahil pınar hanımmmmmmmmmmmmmmmm tel no 05355804642
Şaka şaka benim tlf: 0532 5278878 - 0555 4984757
Herkes birgün MT'li olacaktır.
kırbaçcı abi bu ne tatlıymış beeeeee akşamdan berianlayalım yaniiiiiiiiiiiiiiiii
memnun mu oldun neymıs senı memnun eden sey merak ettım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
valla gelen tum arkadaslara helal olsun pasta ve baklava olayıda cok guzel olmuş ıyı bır aksam olmuş bende gelmek ısterdım ama hava muhalefetı dolayısıyla çıkamadım pınarın pasta ve baklavasından yemeyı çok ıstemıştım ama olmadı sağolsun kendısı ayrıca alıcakmış bana tekrar yenı motoru hayırlı olsun kazasız surusler dılerım.
not: pastayı dılım baklavayıda bır porsıyon alabılrısın bana yeter
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
neye memnun oldun onu anlamadım pıınn
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)