tamam anlaşıldı ama şimdi millet arabayla gelıyor nasıl bır motorcu buluşması bu
Bende bende bende
Kıvırmanın binbir çeşitinide uyguladı gece arkadaşımız. Teşekkürü bir borç biliyorum kendisinieama bak şimdiden söyliğim eyer arayıpta gene gelemezsem kusura bakma darılmaca gücenme olmasın gercekten gelmeye calıscam malum cumartesı aksamı taksım maksım olabılır
bende gelırsem araba ıle desem olurmu
pınar sen motorlamı gelıceksın bak sen helal
Hadi ben çıktım ahali...
Görüşürüz mekanımızda
ohooo millet yolu koyuldu bile biz hala çalışşş
Hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar. Hava yağışlı çook dikkat edin.Evsahibine yakışan güzel bir gece olması dileğiyle çook ama çoook güzel geçmesini diliyorum.
güzel neşeli bi buluşmaydı arkadaşlar bnm adıma
pınarra tekrar hayırlı olsun diorum
motorla gittigim için brz erken cıktım ben ee kopruden bu yagmurda gecmek vakit aldı brz smdlik kurumaya calışıyorum işim bitsin resimlerde gelcek
true love..
Drift Religion
walla millet benım içinde çok keyifli geçti süperdi birçok arkadasla tanıştım ve sevindim Pınar hayırlı olsun tekrar canım allah kaza bela göstermesın resımlerı beklıyorum arkadaslar bendekılerı birazdan atarım şiiiiiiiiiiiiitttttttttttt kız tuğçe eger sen buraya pekmez yerken çekilmiş resmini koyma bak nooluuyooo
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
60 tane var hepsini koycm upload ediom smd yrm saattr
true love..
Drift Religion
arkadaşlar eger silinmesini istediginiz fotograf olursa soylemeniz yeterli ben ayıklayamadım cnkü
bunu yapmak 2 saattimi aldı yoruldum yaaaa
true love..
Drift Religion
dostum bu resımlerı ıstıyorum ya arkadaslar atilla_sen@hotmail.com ve ve ve atilla_sen_yadaben@yahoo.com benım msn adreslerım evet msn lerı ve resımlerı ve telefonları istiyorum en şiddetlisinden bide benı fuara kım götürücek aranızda kura cekecez gerçi beko bendensın dedı ama hehe bu benım ıcın güzel bir anı oldu tesekkür ederım pınara ayrıca şiiiiii tuğçe pekmezzzzzzzzzzzzzzzz
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
çok güzel bir buluşma oldu.herkese teşşekürlerr.devamının gelmesi dileğiyle!
Drift Religion
tamam dostum sana zahmet olcak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)