baba gene döktürmüşün vala helal olsun
vala cumartesi akşamı olmasaydı birde yağmur olmasaydı gelmek isterdim ama artıkın bır daha sefere inş bol bol eğelenin siz. he ama bak geç saatlerde olsaydı buluşmak o zaman gelirdim
baba gene döktürmüşün vala helal olsun
vala cumartesi akşamı olmasaydı birde yağmur olmasaydı gelmek isterdim ama artıkın bır daha sefere inş bol bol eğelenin siz. he ama bak geç saatlerde olsaydı buluşmak o zaman gelirdim
iptal
yok dimi arkadaşlar ben motorla gelemesem bile arabayla gelcem kesin plnar huuuuuuuuuu duyomusun
arkadaslar benım motor sinopta bu yuzden buluşmaya arabayla gelmeyı planlıyorum ben suanda çekmece gölü üstündekı vatan hastanesı yanındayım burdan tophaneye nasıl gıderım bılmıyorum gelmek ısteyen arkadaslar varsa bu cıvarda alabılırım
yanıma....yada benı alın sızde ne varsa gıdelım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
valla arkadaşlar şimdi Nişantaşına gittim geldim...resmen lodos koptu...yağmurla birlikte sert rüzgar var...arabayı sallıyor desem inanın...neyse size iyi eğlenceler...ama bu havada motoru çıkarmak pek sağlıklı olmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arabayla alim istersen metehan abi seni ayıp edıyosun
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
ya gidip bir yağmurlukmu alsam.??hava çok fenaa.
Drift Religion
kızıltoprağa gelıceksenız beklerim iş yerim burda cayımı ıcersinız
ben motoru cıkartmam artık pınarla erenle gelırıs ama benım bu havada motor kullanmam cevremdekıler ve benım ıcın sakıncalı
yuruyerek metrocıtye gıderken semsıyeyle 3 kısıyı sakatladım
fırtına var yaw
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
vala helal olsun şemsiye ile 3 kişiyi sakatlamak. güzel yani
abi bi beklenen ıslatma partisi bu kadar anlamlı olamaz pes diyorum yani ne var ne yok hepsi ıslak gelenler ıslak motorlar ıslak arabalar ıslak elbiseler ıslak çaylar zaten ıslak yani söylenecek hiçbişey yok budur kardeşim gerçek ıslatma partisi ama gerçekte ne ıslatılmak isteniyo biraz kafam karıştı
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
Gece Biz geç saatlere kadar ordayız bekleriz (Şimdi nası kıvırıcan bakalım )
beko tamam sen motorsuz gel bizde sakatlanmayalım şimdi ıslatıcaz diye
istburak ok ama dikkatli gel
dorlion ve marv yağmurluk alın cidden hem motorda hep halihazırda bulunması şart bu mevsimlerde.. Gelirken çok sorun olmaz ama giderken kurumamış olursanız üşüme ihtimali bi hayli yüksek
hakketen de acayip bi ıslatma partısı olacak valla ıslak ıslak
Vay bee daha buluşmadan eğlenceli oldu bu buluşma bence )))
bu arada motoru nereye koyucaz orda yer varmı?bilmiyorum kusura bakmayın...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)