alper abi sen bna bilader de ama bişartım var bekire begüm demekten vazgeçmiceksenn
bu gezide öğrendiğimiz şu oldu; mangala bile giderken,mayo,yedek çamaşır,yağmurluk,sargı bezi,havlu bulundurmak lazımmış yağmur yağabilir ıslanabilirdik benim en çok dikkatimi çeken arabalar bizi geçerken neden öyle manalı bakıyorlardı ve akıllarından acaba ne geçiyordu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Haydeeee sitede cinsiyet farklılaşmaları seziyorumm
noluo yaaa anlayamadım vallaa
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yağmurdandır yağmurdan ısınınca bir yerlerimiz düzelir bizden vazgeçtim motorlar bile şaşırdı birinin alarmı kitlendi, birinin çantası uçtu,davutun motor düz gitmeyi unuttu,alperin motorun arkasında kuyruk çıkmış, kendini balık sanıyor tarığın motor çifte atmaya başlamış,tarığın içi hala acıyormuş,mehmetin motor kendi kendine stopie yapıyormuş beyni sallanmış, benim dayunda su gördümü ayaklarını kaldırmaya başladı mustafanın durumu fena, alışkanlık yapmış evde bile su dolu leğenin içinde oturuyormuş, cesurun motor evden kaçmış birde not bırakmış, ELVEDA beni daha iyi bakacak birine gidiyorum,kendine enduro al benide bir daha arama diyebekirin motor ise mahkeme açmış, annesini aramış al beni bu adamdan dayanamayacağım diye tunceri merak ediyordum onuda öğrendim, bizden sonra daha yol yapmış eve gelince çamaşır makinesini sıkma programına almış gece içinde yatmış
CENGOMOTO
mustafanın durumu fena, alışkanlık yapmış evde bile su dolu leğenin içinde oturuyormuş,
Lem çenkis buna koptum......
Kesin içine motor yağıda atıyodur.....
alp tunay olmasaydi ben de gelirdim bu geziye gayette eglenceli ve sulu gecmis...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Olm nevaleleri yola saçtığını da yazsana...... 2 km lik mesafeden nevale topladık gecenin bir körü.....
Çenkisin arka çantası motordan atladıda......
benim çanta alışkındır asfalta tuncer bilir, arada asfaltın nem oranını ölçmek için iner motordan ( ne çukurdu be kask kafamdan indi oturduğum yerdeydi )
CENGOMOTO
şişşt bakın bi ; hepinize afiyet olsun bakem
konuyu tam bilmiyorum ama güzel bir protesto olmuş
arkadaşların tahrikleri gayet açık gyzemli85 buna bir dur demek lazımdı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)