her anı heyecan her anı kahkaha dolu gezimizde yanımızda olamayan arkadaslarımıza geçmiş olsun...
Tüm MT ailesine muhteşem gün için teşekkürler
Benim aklım alp_tunay abimizin yedigi tavuklarda(maşşallah),11 lirayla sonuçlanan kazada ve BEGÜM kardeşimizi ıslatan megane da kaldı
(fotolar için cok teşekkürler )
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Kumita yı ıslatan dobloya ne demeli.... Valla motordan düşecektim resmen gülmekten ağladım.....
Oh olsun dedim... Çünkü sırılsıklam olmama sebep kendi attığı suydu... Baştan aşağı ıslattı beni....
Arkadaşlar itiraf ediyorum daha fazla saklayamayacağım.... Birinin kocaman et parçasını köpek yalamıştı............
Gelmeyen çok şey kaçırdı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi ne zaman söyleyeceksin diee bakıyordumm.....ne olacak gülme komşuna gelir başına....he hee.... amaa böyleside olmazki ayarlamaya çalışsan tutturamazsınnn....öncee alp abiye pastanade bir güzel seksapalitesini arttıran ıslaklığına bl bol güldüm ewet ben yaptım dieee... sonra yola çıktık arkamdan alp abi geliyorrr tam on motoruz yolda ve bir dobloo solluyor daha 1 km oldu olmadı...sıçrattığı bütün su benim üstümde EHHHH BEEE olmazki böyledeee sonra angaralı geldi yanımıza gülmeleri bilemedi kahkahaları o yağmur o gürültüde nett duyluyorduuu.....saygılar hepinizi çok seviyorummm ben şuandan itibaren iptalim çünki dizim başladı.....(Doktorlar)..........
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
heyttt be fotolara bakıpp iç çekmemek mümkünnn değilll
süper bi günn olmuşşşş
herkes tatlı su motorcusu olmadığınıda ispatlamışşş
helall be yawww
yanlız alp -tunay ii ki artçı falan olmamışımm sanaaa yoksaa bi araba su da ben yiyecekmişimmmm
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Islanmak bu kadar güzelmiydi senden önce,ya da ben hiç ıslanmamışmıydım gecenin sessizliğinde..
Islanmak bir şehrin karanlık caddelerinde ya da nerede olduğunu tam bilmeden çevirmek tekerlekleri yeni ufuklara yağmur tanecikleri eşliğinde..
Senden önce ıslanmak nedir bilmez,küçücük yağmurda bile gezmezdim..
O vücudumda dolaşan damlacıklar kadar berrak olsa keşke dünya,gökten yağarcasına saf ve temiz..
Yağmurdaki damlanın uyumuna,birlikteliğine vurulmuşuz,gitseler diye beklemek değil,gelseler diye yollarını gözler olmuşuz..
Onların yalnızlığını paylaşmak bizimki,onlar gelince kaçanlara inat biz hep birlikteyiz yağmur tanecikleriyle..
Yok valla sen bişeyler yazınca bende yazdım
İma felan yok içinde,sadece düne dair duygularımı yansıttım
pazar günü mükemmel bi gündüü yağmura rağmenn çok güzel vakit geçirdikkk hepinize çok teşekkür ederimmmmm
sezy(gklp),hoşgeldin sitemize Nick güzel
SezyOrumYağmurYağacak yapar dedim dünden sonra ama yapmamışsın
Başka gezilerde de bekliyoruz Gökalpimle Hoş sen araba ile geleceğim diyosun ama olsun..Yağmurlu havaları düşünüp yağmurluk vs. getiriririz,arabaya koyarız yük olmaz
bu gezi için yıllar önce bir tatar düşünürATASÖZÜ yazmıştı yanılmıyorsam ismi DUYUL MAZİNG falandı
UMKOY MADA ILLIKA EDRİMZİ
türkçesi; izmirde akıllı adam yokmu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
SEZY biz seni çok sevdik sana bilader diyebilirmiyim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tabiki diyebilirsin cengiz abii araba diyorum ama ne gklpten nede motordan vazgeçebiliyorumm beni yinee ıslana ıslana gklpin arkasında görürsünüzz bende sizleri çok sevdimm...buarada hoşbuldukk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)