fotolar süper valla hakkı verilmiş gezinin en kısa zamanda replay istiyorummm
fotolar süper valla hakkı verilmiş gezinin en kısa zamanda replay istiyorummm
mustafam akşam iş çıkışı bendeki emanetlerini getiricem sana bornovada buluşuruz...aklında olsun
May The Force Be With You
arkadaşlar fotoları görünce içim gitti. malum ailevi sebeplerden evdeydim akşama kadar. helal olsun size diyeycem kıskandım yaw.
bu arada er-5 çevirmesi göremedim acaba fırında Dayun kpamı yaptınız yoksa
ya abi sen gel migsorun önüne kadar , bizi uğurla , eve dön , sende migrosun çıkışında mecburdan gidonu bornovaya doğru diilde bizim istikamete doğru çevirebilseydin keşke , için gider tabii,
zihnim yavaş yavaş açılıyo yine aklıma bişi geldi, kuşadasında çatada prag diye bi sopr klübümü ne varmış onuda çengis abiden öğrendik
May The Force Be With You
çhengis abi dedi ise vardır mustafa
bu işlerin kompetanı o'dur üstadımız pirimiz canım abimiz çhengis abimiz bide alper abimiz oldu şimdi tam oldu
mangal keyfinizede diyecek yok tabi kuduruyoruz biz burada o ayrı tabi
bizdeki de can kardeşim...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
valla be heryerim şişti. Yani şiş çekti ne o etler öyle mangalın üstünde.
kardeşim babamı uğurlamam gerekiyordu yoksa gelirdim. Neyse şimdi baba gitti ama annem hala bende. İnşallah ikameti buraya aldırmazlar.
Çhemgiz o spor klübünde ne gibi sporlar yapılıyor? Biraz bilgi verir misin?
Bilumum arkadan vurma......
Bu arada gezinin eğlenceli olduğu kadar tecrübe konusunda da bir çok arkadaşa faydalı olduğunu sanıyorum... 1.5 saat git 1.5 saat gel... Zifir gibi karanlık ve yoğun yağmur altında motorla gurup sürüşü yapmak hiçte kolay değil....
Varmı tekrarlamak isteyen?... Haftaya da yapalım.... Ne dersiniz?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
zincirim gelsin her yola gelirim ama motorsuz yada emanet motorla zor be kardeşim benim için.
İşte biraz daha fotoğraf
Evet ucuz yırttık
Murat abi bir ara scooter çevirme yapmaya karar vermişlerdiki beni artçı olarak almak zorunda kalacaklarını anlayınca vazgeçtiler.
Şiiiiiitttttttttt çatada prag (gümmmm)
Neeeeeeeeeeeeee Haftaya ayvalığamı gidiyoruz Yok canım daha neler
Bu arada bugün değiştirdim çamurluğu.Kahramanlardan yan sanayi bi çamurluk aldım.Sanki kalıbında birazcık yamukluk varmış gibi geldi bana ama farketmez taktım gitti.11 liraya patladı dünkü kaza
Boşver..Nasılsa vurursun birilerine gene.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Fotoğraflar da dün gibi mükemmel..
Valla herkese tek tek teşekkürler,çok güzeldi herşey..Anlatılacak bir gün değildi,bizzat yaşanması gereken türdendi.
Hafızalarımıza kazındı her anıyla..
Kumitam fotolar için teşekkürler İyi ki sonradan da olsa geldiniz kız arkadaşınla beraber.Ama bence bir daha bu kadar yağmurlu bir geziye kız arkadaşını getirme,sanki ilişkisini tekrar gözden geçirecek gibi bir hali vardı (Bakınız yağmur yokken ki seni seviyorumların yerini,Allah cezanı versinlere bırakmalar ).
Alper abi ve Mehmet e de fotoğraflar için ayrıca teşekkürler..
Mecit e de o kadar yolu bizim için hiç düşünmeden geldiği için koca bir alkış Çok iyi yaptın gelerek Mecit..
Hava durumunu takipteyim,yağmursuz günde gezi olmayacak bundan sonra Tatlı su motorcusumuyuz biz kardeşim ...
Ayakkabımdan balık çıktı Botum akvaryum gibi oldu zaten..
zaten ben motoru bıranda ile kapattırmak için hazırlıklara başladım
Maşaallah güzel gezi ve mangal olmuş afiyet olsun
ewet odaa öyle ilişkimizi bi gözden geçirmeyii düşünüyor....he he heee........şaka bir yana arkadaşlar gezi tek kelime ilee mükemmeldi...içimden geleni söylüyorum son ana kadarr çokk zevk aldımm ve eğlendimmm eve geldiğimdee sıcak duş ve güzel bir uyku ile ertesi gün işe canavar gibi kalktım ve gittim....he he heeee.....ama bir problem varrr....güzel er-5'im yıkanmak üzere garajda suratını asmış beni bekliyorrr......:(
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Erhan yakında kuracağım araba.net i,şimdiden ortam hazırlıyorum
Aslında kask felan da takacaktık ama ortam müsait değildi Kuralları çiğnedik biraz bizde ..
Saol..
Bu arada beyler ben sizden sonra yağmurda 50-60 km kadar daha yol yaptım Dolmuşcular karmacoma yı beğenmedi,götürmediler eve kadar gittik (Karmacoma ile alakası yok geyik yapıyorum tabi ki,dolmuşcuların karakterini biliyorsunuz gece belli bir saatte istedikleri kadar yer gidiyorlar salatalıklar " abey bornuva ya getmeyoz " sanki bornova dolmuşu değil..)
Gezi raporu:
Toplamda 250-300 km yol yapmışız dün sanırım ..
Herkeste ıslak olarak pantolon ceket ve bilimum giysi mevcut.
Herkeste deli bir ruh var..
Herkeste olmayan şeyin ne olduğunu söylemeye gerek yok sanırım O yağmurda motorlarla o kadar yol giden (çay içmek için) insanlarda ne olmaz belli
Bu resme koptum yaaa
GKN abinin avatara benziyo
Gezinin mükemmel geçtiğini resimlerden belli oluyo
Helal olsun arkadaşlar çok güzel gezi olmuş, eğlendiğinize eminim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)