[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi
Reklamlar
-
mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sadece mangalda yakalanmadık yağmura
O yağmurda kuşadasına gittik ve daha yeni döndük
Benim TrTarık'a arkadan vurmam dışında mükemmel bir gün oldu.Ve bizim içinde muhteşem bir tecrübe oldu tabiki
Kazaya gelince bende ve tarıkta bişey yok.Kırmızı ışıkta ıslak zemin sebebiyle duramadım,motoru yan yatırıp tarık'ın motorun egzozuna vurdum.Tarık'ın motorda hasar yok.Benimde sadece ön çamurluk kırıldı.Yani pek önemli birşey değil.Gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı.Böylelikle tatlı su motorcusu olmadığımızıda kanıtladık
sen bide tarığa sor adamı 7 şidetinde sarstın adam sigarayı bile ters yaktı be arkadan çarpmak ne demek biliyormusun 3 ay daha kendine gelemez bide cengiz abiyede geçmiş olsun poşeti yolda koptu noel baba gibiydi maşalah neyse her şeye rahmen güzel geçti nice gezilere saygılar .
Reklamlar
-
Evet yakında ufak ufak ybr ler çıkar piyasaya.Hatta kırma bişey olacağı kesin.Mesela vitesli scooter falan
-
kumita45 adlı üyeden alıntı
davutçum çabuk yükle şu fotoları rüşvetmi bekliyon sabah oldu
-
Süper ötesi bir gündü ...Nasıl anlatayım ki...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Biraz foto çektim ama yarın ekleyecem.Bayağı bir yoruldum.Yarın inşallah
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
davutçum çabuk yükle şu fotoları rüşvetmi bekliyon sabah oldu
abi sorma yaaa şu telekomcular yüzüne böyle oluyor çok yavaş internet...... uykum gelinceye kadar ekliyorum gerisi yarın....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Süper ötesi bir gündü ...Nasıl anlatayım ki...
abi gerçekten unutulmaz bir geziydi uzun zaman hafıza larda kalcak çok heyecanlıydı.
abi sorma yaaa şu telekomcular yüzüne böyle oluyor çok yavaş internet...... uykum gelinceye kadar ekliyorum gerisi yarın....
evet haklısın hepimiz çok yorulduk gerçekten güzel bi uykuyu hak etik allah hepinize rahatlık versin yarın paslaşırız artık kalka bilirsem tabi.
-
-
Yav telefondan pc ye foto atmak ne zahmetli işmiş
-
-
arkadaşlar tamamen tamamen tesadüftü kedinin oraya girmesi mamüllerimizde domuz yağı yoktur hepsi gerçek .
-
kedi kovalamak için tuttukları köpekte işini iyi yapıyordu hani.bir sağa bir sola kedi peşinde koşmaktan yorgun düştü garibim
-
-
eline sağlık davutçum emeyine sağlık
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alper abi sanada çok teşekürler ben biraz geri kaldım 4 düncü sayfaya bakıyordum orda bide atım var baksana abi saate 320 yaparmı
-
yaşıyla alakası yok abi , kurusuyla alakası var , (iğrenç bi espiri ile giriş yapayım)
Alp abi seni kimm ıslattı böylee yaaa.....?
davutcum kim ıslatacak anlattıklarına inanıpda vicdan azabı duyma ,tam o ayarda ıslanırmı insan, seksapelini arttırmak için kendi yaptı..
başlıyım , başlıyım diyom neresinden başlayabileceğimi seçemiyom, yok walla hiç bi şekilde bir msjda bütün günü anlatabilecek bir babayiğit yoktur bence,
o kadar dolu bi gün olduki evlere şenlik,
bu günün ilginç bir özelliği , falsosouz cümle kurabilen kimse kalmamıştı, terasda herkes elektiriği yedi yedi, soora bu günde bol amperli bedenler süngerden beter suyu çekince herkes kısa devre yaptı resmen,
piknik asıl bööle günde yapılır işte, uleyyyn tatlı su mangalcızımıyız biz, yazın kırda bayırda mangal yapacaz, yağmur altında mangal yaptık varmı ötesi, amcoğlu mecitimde taa manisadan selam vermeye geldi saolsun, yemeğin üstüne çay içmek lazım, motorlar o yöne bakarak park edilmişti, e kim çevirmeye uğraşacak dedik üşendik çevirmeye düz bastık kuşadasında da çayımızı içtik.
eve geldiğimde abartısız söölüyorum, kotumun kemer takma kulplarından diz arkalarına kadar 1cm2 kuru yeri kalmamıştı, her bir ayakkabımdan 330 ml su döküldü (ml kısmı abartılmış olabilir).
şu an tam çözülebilmiş diilim, şuurumda tamamen açılmadı ,
keşke bi akıllı adam olsaydı aramızda temennimle bu geceyi bitireyim...
kendimize geldikçe ayrıntılar gelecek.......
May The Force Be With You
-
-
05 Kasım 2007, 09:35
bu gün izmir yağışlı gösteriyo dikkatli olun
May The Force Be With You
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)