Evet mehmet renk körümü Olay anında kırmızı ışığı ne renk görüyordu Yoksa olay anında mehmetin bilinci başkasının kaontrolü altındamıydı Hepsi reklamlardan sonra
Evet mehmet renk körümü Olay anında kırmızı ışığı ne renk görüyordu Yoksa olay anında mehmetin bilinci başkasının kaontrolü altındamıydı Hepsi reklamlardan sonra
[QUOTE=TrTarık;855692]Arkadaşlar "mehmetcalli35" eğitim kampanyası başlatmak istiyorum.
İlk ders benden;
Sevgili mehmet trafik ışıkları genel olarak üçe ayrılır
Kırmızı - sarı - Yeşil
1 .Yeşil ışık : Durmadan geç
2 .Sarı ışık : Geçmeye veya durmaya hazırlan,
3 .Kırmızı ışık : Aksine bir işaret yoksaDUR,DUR,DUR,DUR,DUR,DUR, <<<<<===== Bu kısıma DİKKAT!..
Bunlara iyi çalış ilk toplantıda yazılıya alcam seni kağıt kalem buluruz sen keyfe keder yanlış yaparsın diye silgi getirebilirsin
aşağıdaki bilgileri ek olarak veriyorum sen yukarıdakileri iyice öğren alttakinler kusur kalsın aman özellikle kırmızı ışığa iyi çalış en çok ordan sorcam.
4 .Fasılalı sarı ışık : Gece geç vakitlerde görürüz,yavaşla ,
yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır,
5 .Fasılalı kırmızı ışık : Mutlaka dur ,yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır.[/QUO
kopmamak eldemi ya çok güzel bir mesaj olmuş eline sağlık tarık abi
3 tanecik renk ezberlemek zor olmasa gerek ! Herşey sizler için faydalı olabiliyorsak ne mutlu
Bakın ne güzel açıklama yapmış karmacoma
Kurs hocasının verdiği dersi aynen yazıyorum
Yeşil: Yavaşla etrafı kontrol et ve geç
Sarı: Direk geç
Kırmızı: Hızlanabildiğince hızlan ve kontrol etmeden geç
Hoca yanlış öğrettiyse ben napayım.Doğrularını öğrendim artık
ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma. neyse demekki bundan sonra grup sürüşlerinde mehmeti ayrı çıkartacağız en önden gitsin öncünün de önünde hatta
Birisi grubu mehmet mi çekecek dedi Zavallı grup
Şaka yaptı murat abin şaka şaka hem zaten öyle demek istemedi. Adada konuştuğumuz gibi grup yola çıkmadan 20-30 dakika önceden çıksın mehmet hem yolda çukur,kazı,çalışma v.s. varsa haber verir, o anlamda söyledi wallace abin.
Yok abi ben anlamam Ben gruptaki yerimden memnunum
yok seni önden salacağız sen güzergahta keşif yapacaksın. nerde ne yenir çay nerde içilir bize bildirecen kenardan el sallayıp bizi durduracaksın. Ama önümüze motosiklet fırlatmak yok baştan söyleyeyim.
mehmet zaten grupta herkes ister istemez senin arkandan gitmek isteyecek kimse önünde durmak istemeyecek...kasmaya gerek yok yani grup otomatikman sıralanır artık, mehmet ve arasındakiler diyee
mehmetçayağacı daha ne istiyon çatada prang takımının forveti oldun işte.
May The Force Be With You
[QUOTE=gyzemli85;855414]Begüm kim ki [/QUOTbegüm kim ya cıden
Begüm = Biraz balık etli sarışın bi motorcu arkadaşımız
ben geldimmmm
kızmayın ya o tanışma topiğinin iç yüzünü bilmiyorsunuz,
abartılacak bişi yok, ben de Allahın bir kuluyum işte
üstteki msja cvp vermiştim,
gönderdikten soora hem tasvip etmeyip, hemde cvp vererek ekmeğine yağ sürmeyeyim diye sildim msjımı.
sen oltanı bu topikden topla kardeşim sezon kapandı yazın bi derede olta sallarsın, hadi bakiim..
çatada prag ın videosumu mehmet, yuh o arada bi de çekimmi yaptın lem..
May The Force Be With You
pekala size iyi sohbetler keyfim kalmadı zaten
Misafirleri kaçırmayın bakiiim... Biz misafirperver bir Mt yiz.....
Bakınız bize çay bile ısmarlamak istemiyo İst. Tayfası....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)