hiç romantik değilsin sercan gözler kalbin aynasıdır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben olayi cozer gibi oldum arkadaslar, bu gyzemli nickli arkadas, zaten her topigi karistirmis, ve de alp tunay da arkasindan... aralarinda sanal baglilik var...
bakiyorum da tanisma topiclerinde kendini bayan diye tanitanlara ya da cinsiyetini (ne sacma bisey) saklayip ortada asılı birakanlara 11- 12 sayfa mesaj yazilmis...
tanisma topigi acipta, ben gizemliyim, kiz mi erkek mi oldugumu soylemem, her muhabbeti yaparim izlenimi veren biriyle ben geyik muhabbeti bile yapmam...
biz bize yetiyoz, birbirimizi taniyoz en kral geyigi de makarayi da yapiyoz, cunku az cok birbirmizi taniyoz...
aha iste burda, aralarinda gecen bi konusma...http://www.motosiklet.net/forum/tani...-o-da-kim.html abi buldum tanisma topigini su muhabbete bak yaaa...Alper abi senin ne isin var oralarda yaw....
Alp tunay ben de memnun oldum
ben size önceden de ısınmıştım zaten
ama beni test etmene gerek yok
Biker boyz böyle olacağını tahmin etmiştim ama bunu ben istemedim
Melocan kendimi tanıtmam için bu kadar aceleye gerek yok ki
Prometheus bu kadar soğutucu olmazsan sevineceğim
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaşlar bu gün arabayla dolaşan bir abimizi gürdüm bilin bakalım kimdir her zaman kaskla gürmeye alışkın olduğumuz alp tunay abiydi tırafikte sıkışmıştı galiba dünden sonra tüvbe etin her halde motora ne oldu abi sana çikolata komita korkutumu yoksa seni abi bidaha davutu geziye çağırmıcaz mileti ıslatıyor sonra motora binmiyorlar cengiz abiyide gütürmicez oda torba ve poşetlerini düşürüyor sanki yağmurdan mal kaçırıyor
süpersin walla chengiss abi,
gerçekten doğru bildin , dediğine yakın bi değişim oldu hayatımda, eve geldim bi duş aldım , kuru kıyafetler giydim yatağa girdim, her taraf kupkuru çok rahatsız oldum bi türlü uyuyamadım, çarşafı sulayıp öyle uyuyabildim,
allah sizi inandırmasın pazar gügünden beri evdeki duş hortumunu uzattım evde elimde onunla geziyom, kurudukça arıza çıkarıyo bünye, rahat edemiyom, biraz suluyom kendimi rahatlıyom
dün gece bi makara olayı olmuş,
gyzemli sen noel babanın geyiklerindenmisin, biz o geyiklere inanmıyoz
May The Force Be With You
SAğlıkmı ? virüsmü ahh ahh ben bu mt izmir ailesine dahil olmadan önce ... Abi doz fazla geldi gibi bana mehmet'in eli ağırmış aşıyı başkası enjekte etsin bir dahaki sefer bana
Yazacak durum yoktu abi üzerimden damlayan sular anca bu gün kurudu klavyede kısa devreye sebebiyet vermeyelim diye yazmıyoruz heralde
Boşuna aykta durmuyoruz abi oturunca yaptığımız şeyler malum akıllı mantıklı işler değil bakınız aşağıdaki fotolar
İlk fotodaki kırmızılı ağbeyimiz hocam olur taktik veriyor golf arabasıyla viraja girerken nasıl yatmam gerektiği hususunda. (aracın ön çamurluğundan yüklenip beni devirmeye çalışması cabası)
Bu şişşştt sesi bende gıcıklık yaptı.Ne zaman bir şişşt sesi duysam arkasından çatada prag diye bir ses duymayı bekliyorum
Bana o kadar dedilerdi aşı yaparken çok canını yakma milletin ve dozu iyi ayarla diye Sanırım canını çok yaktım Ben ne canlar yaktım buda neki
Evet chatkut(aykut abi) un sözlerine kulak ver.Eğer çay ağacın yoksa sakın toplantılara gelmek gibi bir hataya düşme
Yenice kendine gelmiş arkadaşımız.Bünye çok zayıfmış alt tarafı bi aşı yaptım
Arkadaşlar "mehmetcalli35" eğitim kampanyası başlatmak istiyorum.
İlk ders benden;
Sevgili mehmet trafik ışıkları genel olarak üçe ayrılır
Kırmızı - sarı - Yeşil
1 .Yeşil ışık : Durmadan geç
2 .Sarı ışık : Geçmeye veya durmaya hazırlan,
3 .Kırmızı ışık : Aksine bir işaret yoksaDUR,DUR,DUR,DUR,DUR,DUR, <<<<<===== Bu kısıma DİKKAT!..
Bunlara iyi çalış ilk toplantıda yazılıya alcam seni kağıt kalem buluruz sen keyfe keder yanlış yaparsın diye silgi getirebilirsin
aşağıdaki bilgileri ek olarak veriyorum sen yukarıdakileri iyice öğren alttakinler kusur kalsın aman özellikle kırmızı ışığa iyi çalış en çok ordan sorcam.
4 .Fasılalı sarı ışık : Gece geç vakitlerde görürüz,yavaşla ,
yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır,
5 .Fasılalı kırmızı ışık : Mutlaka dur ,yolu kontrol et ve daha sonra geç anlamındadır.
Abi bunları bilsin yeter bana, vatana, millete
eğer sınav yapılacaksa ben yaparım tarık sen dert etme.
Yap abi büyüksün sorular kazık olsun daha çok kırmızı ışıktan sor
Olay gerçekleşirken cengiz abinin tepkileri;
ben cengiz abinin yanından geçtim
benim arkamdan mehmet cengiz abiyi geçer
Cengiz abi durumu anladığı an!
olayı gerçekleşirken gördüğü an!
yanımıza geldiğinde yüzünde olan ifade (kaskın içerisinden görebildiğim kadarıyla)
Mehmet kırmızıda durması gerektiğini anladığı an
ya bişi soracam acaba mehmet renk körü olabilir mi? geçen de bana abi begümün şu sarı şaçlarına bayılıyorum demişti. hmmm şimdi anladımmmmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)