30 Ağustos'ta İstanbulpark'ta Solarcar yarışı
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 00:00
30 Ağustos 2005 tarihde saat 10.30'da İstanbulpark pistinde (F1 pisti) Solarcar (Ğüneş enerjili arabalar) yarışacak. Arabaların hepsi Türkiye'de üretildi. Bunlardan bir tanesini de Sabancı Üniv-GYTÜ yaptı. Bu arabayı yapan ekip içinde kardeşim Barış MENDERES 'te var
Katılım ücretsiz olup hepinizi bekliyorum. Benim iş yoğunluğu nedeni ile o gün çalışıyor olma ihtimalim var. Ama çalışmıyor olursam kesinlikle oradayım.
Türkiye'de gerçekleşecek ola böyle bir ilk'e hepinizin destek vereceğini umuyorum. İşi olmayanlar poposunu yatağından erken kaldırıp gelsin yarışa lütfen. Hem pisti de görme imkanı bulmuş olursunuz.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 00:05
kardeşini kutluyorum, bende gelmek istiyorum
gebze yüksek teknoloji enstitüsü de iyi çalışıyor, hidrojenli otomobil, güneş enerjili araç
güzel gelişmeler...
-
26 Ağustos 2005, 01:48
-
29 Ağustos 2005, 13:03
freeozkan, kardeşim adına teşekkür ederim. Ben malesef 30'unda çalışıyorum ve gidemeyeceğim yarışa :( laneth...
-
29 Ağustos 2005, 13:05
eee kimler gidiyo o zaman???
-
29 Ağustos 2005, 13:07
Bilmiiim ki.. Ben gidemiyorum tek bildigim o.. Yarış ücretsiz.. İşi olmayan gitsin bence.. Güneş enerjili araba yarışı her gün göreülebilecek birşey degil. Hem F1 pistine de görmüş olursunuz.
-
29 Ağustos 2005, 13:20
gelmek isteyenler isim belirtebilirmi.ben gitmek istiyorum buluşup gidelim.
hade geliyom yazın...
-
29 Ağustos 2005, 13:36
Gelmek isterdim ama ders calismam lazim. Bu hafta aof sinavi var... 2 tanecik ders kaldi ondan sonra rahatim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler