Evet
benim yine mesai mesai mesai...
gelemiyorum maalesef..
As The Years Go Passing By...
Umarım keyifli geçmiştir bu seferlik kaçırmak zorunda kaldık çok üzgünüm....
Ama bizim okul urlada (izmir yüksek teknoloji ens.) ondan iş 8 de de bitse bornovaya gelmek baya vakit alıyor. ondan olamadı bu sefer maalesef..
Resimlerinizi bekliyorum...
Gece güzel geçti evet.Ama umdugunu bulamayan Mehmetin şimdiki hali nasıldır bilmiyorum.En son giderken oyunda çaylar ona kalmıştı
Çook güzel bir geceydi.Biz ayrıldık,orada hala grubun çoğu...
Birazdan bu pazar için gezi topici açıcam herkes takipte olsun
İçtiklerimi bir hazmedeyim yazacam bişeyler.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sen bize takılmaya devam et hayatın boyunca Presto ya binmeye devam edersin...Tabi onuda kaybetmessen....
Saat 3 ve içtiklerim hala hazmolmadı.... 32 çay 22 oralet.... Rekora doymadık bu gün....
Günün en anlamlı olayı BEGÜM arkadaşımızın aramızda olması idi...... Kendisini çok sevdik.... Şirin mi şirin bir arkadaş....
ne geceydi bee gözünü seveyim iki tekerin, ne işin var davut geliyosun dört teker ile (arkadaşlar olmasaydı) önce çukura düştüm araba ile sonra ön lastik patladı sonra arka teker düştü çukurda kaldık sonra ite kaka (mahalleden bilimum tanımadığım kişiler ile) çıkardık arabayı sonra stepne olmadı oldu araba gitsemmi gitmesem mi modlarında, neyse teras ın önüne geldik bindim ahmet'imin ybr sine lastikçi aramaya çıktık yokk gecenin saat biri olmuş sonuç= sıfır. aradık kasko bindirdiler çekiciye dört tekerimi doktora gönderdik bu arada bende refakat ettim ve arkadaşın arabasını aldım geldim. tabi bu arada misafirlerimle murat abim ve arkadaşlarım ilgilenmişler sağolsunlar beşinide artçı olarak ozzye götürmüşler (aralarında hayatında ilk defa motosiklete binenler var.......) neyse bende geldim ve oozze de eğlendik sabah erken vakite kadar herşeye rağmen mükemmel bir geceydiii... ben bu siteyi ve bu dostluk ortamını çok seviyorum saygılar herkese tekrar teşekkürler...
hee bu arada çarpan tabancayı unutmadım elbet bir gün öcümü alacağımmm....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Baylar,bayanlar duyurulara yarın için gezi başlığı açtım dün gece,onu unutmayalım..
Linki;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/38040-%5Bizmir-mt%5D-04-kasim-pazar-%22sisst-bak-bi-mangal-yapcezz%22-gezisi.html
arkadaslar newsehirden yazıorum pazartesiye kadar burada kalacaımdan gelemiyorum... ii eğlenceler
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
heavy_incitement,dünkü buluşmaya bu gün "gelemiyorum size iyi eğlenceler " diye yazman Nevşehir in sana yaramadığını gösteriyor
Yoksa gezi için mi yazdın bunu ?
bende resimler görünmüyor bendemi sorun var yoksa ,,,,,,,,,,,, mı acaba
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Evet arkadaşlar Resimlerinizi Bekliyoruz
Yoksa Oyunun Kurallarını öğrenemicem hala çözemedim nasıl oynanıyor die
Bolca çay içtiğiniz kesin ama nie o kadar çay içiosunuz
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
o garsonun zaten işi bitti bir hafta bize hizmet edeni 8 aylık tatile yolluyorlar uzakdoğuya, dönüşünde ise 2 aylık terapi görüyor motor görünce panik yapmasın diye, bir önceki hafta bize hizmet eden bayan arkadaş BUDİST olmuş alp lere ( tunay la alakası yok ) yerleşmiş sosyal yaşamdan elini eteğini çekmiş sadece hala geceleri KAÇIN MOTORCULAR GELİYOR diye bağırıyormuş biz tuncerle onu ikaz etmiştik, oyun sırasında çok yanımızda durma diye fakat bünyesi zayıfmış bir anda gözü kaydı oyuna kurtaramadık
CENGOMOTO
Bu gün yoktum yaza yaza bu kadar mı yazdınız..... Yuh yane.... Elemanlar hep gezmiş bu gün..
Senimi kırcam alp tunay abi.Seni kıracağıma motorumla iki tur atar gelirim daha iyi Bügün terasbank müdürüyle yemekteydim Bana teras cefe çay kredisi vereceklerini söyledi.Pazartesi son görüşmeleri yapacağım,evraklarımı tamamlayıp krediyi çekeceğim.Bir sonraki toplantıda sabaha kadar bardak çekcem.Çıkcak kredi gerçekten yüklü bir miktar olacak
motoruda teminat olarak göster bir sonraki daha sert olacak sanırım, aldığım haberlere göre tarık özel hoca tutmuş eğitim alıyormuş bu konuda, sercanda yurt dışına gidecekmiş LANGIRT dersleri almaya,kolpa dersen okul yönetimiyle konuşmuş okulu açtırmış bahanesi hazır olsun diye
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)