Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

[MT İZMİR] TERAS CAFE 02/11/2007 (Şahane Cuma Oyunu) Toplantısı

REKLAM ALANI
    mehmetcalli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125 & Mz 301 Fun & Presto 150t
    Evet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    benim yine mesai mesai mesai...
    gelemiyorum maalesef..
    As The Years Go Passing By...

Motosikleti
    V-Strom DL650 / Burgman AN400
    Umarım keyifli geçmiştir bu seferlik kaçırmak zorunda kaldık çok üzgünüm....
    Ama bizim okul urlada (izmir yüksek teknoloji ens.) ondan iş 8 de de bitse bornovaya gelmek baya vakit alıyor. ondan olamadı bu sefer maalesef..
    Resimlerinizi bekliyorum...

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Gece güzel geçti evet.Ama umdugunu bulamayan Mehmetin şimdiki hali nasıldır bilmiyorum.En son giderken oyunda çaylar ona kalmıştı

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çook güzel bir geceydi.Biz ayrıldık,orada hala grubun çoğu...

Birazdan bu pazar için gezi topici açıcam herkes takipte olsun

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    İçtiklerimi bir hazmedeyim yazacam bişeyler.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neeee Kırmızıçam oyuncusu oluyorum yani Dur senaryoyuda tahmin edeyim başrol oyuncusu olan esas oğlan birgün izmir mt toplantısına katılır (yani ben).Haince bir komploya kurban giden esas oğlan(ben)bütün hesapları ödemek zorunda kalır Bence kötü bir senaryo oldu.Bence senaryo şöyle olmalı.Esas oğlan(ben) oyuna başlar,bütün hain komploları atlatır ve oyunu kazanır.Hain komployu hazırlayan alp_tunay ve avp41 bütün herkesin çay paralarını öder İşte bu senaryoyu sevdim.

Ah be tuncerim ben bir haftadır çay içmiyorum beleş çay içcem diye.Kafaya takmaz olurmuyum hiç Ama kızılçamda başrol oyunculuğu teklif ediyorlar.Bakalım senaryoyu beğenirsem başrol oyunculuğunu kabul edebilirim
    Evet ilk yazdığım senaryoyu oynadım bu akşam.Haince planlanmış komplo teorileri ile ne kadar mücadele etsemde üstesinden gelemedim.Ve gece sonunda 985468426842684 tane çay hesabı ödemek zorunda kaldım

Bidahaki toplantıya bankadan çay kredisi çekip öyle gidecem

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ilk yazdığım senaryoyu oynadım bu akşam.Haince planlanmış komplo teorileri ile ne kadar mücadele etsemde üstesinden gelemedim.Ve gece sonunda 985468426842684 tane çay hesabı ödemek zorunda kaldım

Bidahaki toplantıya bankadan çay kredisi çekip öyle gidecem
    Sen bize takılmaya devam et hayatın boyunca Presto ya binmeye devam edersin...Tabi onuda kaybetmessen....

Saat 3 ve içtiklerim hala hazmolmadı.... 32 çay 22 oralet.... Rekora doymadık bu gün....

Günün en anlamlı olayı BEGÜM arkadaşımızın aramızda olması idi...... Kendisini çok sevdik.... Şirin mi şirin bir arkadaş....

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen bize takılmaya devam et hayatın boyunca Presto ya binmeye devam edersin...Tabi onuda kaybetmessen....

Saat 3 ve içtiklerim hala hazmolmadı.... 32 çay 22 oralet.... Rekora doymadık bu gün....

Günün en anlamlı olayı BEGÜM arkadaşımızın aramızda olması idi...... Kendisini çok sevdik.... Şirin mi şirin bir arkadaş....
    BEGÜM arkadaşımız alp tunay abimin dediği gibi şirinmi şirin dünya tatlısı bir arkadaşımız.Bundan sonra hep aramızda görmek dileğiyle

kumita45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne geceydi bee gözünü seveyim iki tekerin, ne işin var davut geliyosun dört teker ile (arkadaşlar olmasaydı) önce çukura düştüm araba ile sonra ön lastik patladı sonra arka teker düştü çukurda kaldık sonra ite kaka (mahalleden bilimum tanımadığım kişiler ile) çıkardık arabayı sonra stepne olmadı oldu araba gitsemmi gitmesem mi modlarında, neyse teras ın önüne geldik bindim ahmet'imin ybr sine lastikçi aramaya çıktık yokk gecenin saat biri olmuş sonuç= sıfır. aradık kasko bindirdiler çekiciye dört tekerimi doktora gönderdik bu arada bende refakat ettim ve arkadaşın arabasını aldım geldim. tabi bu arada misafirlerimle murat abim ve arkadaşlarım ilgilenmişler sağolsunlar beşinide artçı olarak ozzye götürmüşler (aralarında hayatında ilk defa motosiklete binenler var.......) neyse bende geldim ve oozze de eğlendik sabah erken vakite kadar herşeye rağmen mükemmel bir geceydiii... ben bu siteyi ve bu dostluk ortamını çok seviyorum saygılar herkese tekrar teşekkürler...

hee bu arada çarpan tabancayı unutmadım elbet bir gün öcümü alacağımmm....
    asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır

Baylar,bayanlar duyurulara yarın için gezi başlığı açtım dün gece,onu unutmayalım..

Linki;

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/38040-%5Bizmir-mt%5D-04-kasim-pazar-%22sisst-bak-bi-mangal-yapcezz%22-gezisi.html

Motosikleti
    ledow 250cc classic
    arkadaslar newsehirden yazıorum pazartesiye kadar burada kalacaımdan gelemiyorum... ii eğlenceler
    [COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]

heavy_incitement,dünkü buluşmaya bu gün "gelemiyorum size iyi eğlenceler " diye yazman Nevşehir in sana yaramadığını gösteriyor

Yoksa gezi için mi yazdın bunu ?

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bende resimler görünmüyor bendemi sorun var yoksa ,,,,,,,,,,,, mı acaba
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Evet arkadaşlar Resimlerinizi Bekliyoruz

Yoksa Oyunun Kurallarını öğrenemicem hala çözemedim nasıl oynanıyor die

Bolca çay içtiğiniz kesin ama nie o kadar çay içiosunuz
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

begum ha begum ben bekır ozcanın adıyla gırdım daha doğrusu ben geldığımde o forumdaydı bende cıkıp kendı adıma gırmr gereğı duymadım bıdahakı teras toplantısı ne zaman sılahımı da getırcem o garsonun bu sefer harbı ısını bıtırcem..

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    o garsonun zaten işi bitti bir hafta bize hizmet edeni 8 aylık tatile yolluyorlar uzakdoğuya, dönüşünde ise 2 aylık terapi görüyor motor görünce panik yapmasın diye, bir önceki hafta bize hizmet eden bayan arkadaş BUDİST olmuş alp lere ( tunay la alakası yok ) yerleşmiş sosyal yaşamdan elini eteğini çekmiş sadece hala geceleri KAÇIN MOTORCULAR GELİYOR diye bağırıyormuş biz tuncerle onu ikaz etmiştik, oyun sırasında çok yanımızda durma diye fakat bünyesi zayıfmış bir anda gözü kaydı oyuna kurtaramadık
    CENGOMOTO

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bu gün yoktum yaza yaza bu kadar mı yazdınız..... Yuh yane.... Elemanlar hep gezmiş bu gün..

Motosikleti
    Senimi kırcam alp tunay abi.Seni kıracağıma motorumla iki tur atar gelirim daha iyi Bügün terasbank müdürüyle yemekteydim Bana teras cefe çay kredisi vereceklerini söyledi.Pazartesi son görüşmeleri yapacağım,evraklarımı tamamlayıp krediyi çekeceğim.Bir sonraki toplantıda sabaha kadar bardak çekcem.Çıkcak kredi gerçekten yüklü bir miktar olacak

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    motoruda teminat olarak göster bir sonraki daha sert olacak sanırım, aldığım haberlere göre tarık özel hoca tutmuş eğitim alıyormuş bu konuda, sercanda yurt dışına gidecekmiş LANGIRT dersleri almaya,kolpa dersen okul yönetimiyle konuşmuş okulu açtırmış bahanesi hazır olsun diye
    CENGOMOTO

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler