bence çok yaramadı bu yaş ona, doğum günü partisi yaptı,motoru aldı,ehliyeti aldı,kask,mont,koruma aldı, şimdi mangal yakacak kutlamak için bunlar hep MASRAF birde sene bitmeden EVLENMEK isterse bu yaş çok ağır gelir ona
bence çok yaramadı bu yaş ona, doğum günü partisi yaptı,motoru aldı,ehliyeti aldı,kask,mont,koruma aldı, şimdi mangal yakacak kutlamak için bunlar hep MASRAF birde sene bitmeden EVLENMEK isterse bu yaş çok ağır gelir ona
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yok artık o kadarda diil,
geçen gün bi söz duydum anlamadım ama derin bi cümleydi galiba
"kırkından sonra yazanı tebeşir paklar"
anlıyacağınız son yıllarım bunlar mt de ilerde yazmayacağım artık
May The Force Be With You
Evet Cengiz abi kesinliqle bi mangal partisi olmalı çok bi şey deil 10 kilo sucuk hepimize yeteeeer de artar bile
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
çengiz abey;
ben o cümleyi tebeşir diye anladıydım ya, tebeşir tozuna alerjim varda baya ürküttü beni o yüzden.
alper dede ööle kocaman kocaman yazıp gençlere kötü örnek olma,
bunadı bu adam ya , 2 ile 3 ü karıştırıyo
May The Force Be With You
CENGOMOTO
Neyse arkadaşlar başılığımda geyik yapmayın.... Gayet ciddi bir toplantı başlığı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
toplantımı var bu başlık onunmu burası neresi ben kimim yanlışmı geldik ben sadece bir arkadaşa bakıp çıkacaktım
CENGOMOTO
Karabağlar tayfası saat 7 de karabağlar BP de olsun...saat 19.00 karışıklık olmasın....
motor toplantısına arabayla gelen ÇAYLARI SÖYLER kuralı hala geçerli değilmi yoksa yürürlükten kalktımı
CENGOMOTO
Arabayla gelenler alınmayacaktır... Davut a duyrulur......
Bak bi er-5 im olsada toplantıya gitsem diyen bissürü adam var.... Sen kalk arabayla gel ...Olcak işmi..Alla alllaaa.....
Tamam arabayla gelen çayı ısmarlar..........
APV41, Muzzyer, northern
NORTHERN neredesin sen ya ilk toplantı seninleydi unutuldun sanma gel hadi
CENGOMOTO
Olmas,öööööle.10 qiloo sucukh yetmes kimseyheee...
Olmasss bööööle dion sonra sn yiyon hepsinıııı..Geçenlerdee Sidiksu ilen Taharetcan sni sordulahr.Bende yokh dedim,buz hockeeey oynhamaya giddiii deediiiim..Sn neden öööööle kıslarle bni muhattap ediosun ?
Bu ne böyle Gökalp Tikimisin sen Gomple gomple gomple tikiyiiiiiz... Ne KesinliQle si
Daha önce de yazmıştın benzer şeyler hadi dedim neyse,şimdi takılasım geldi idare et Tiki adam..
Arkadaşlar toplantı günü geldi çattı ve halen kimlerin oynayacağı resmiyet kazanmadı.Anlarsınız ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)