iyi eglenceler iyi olcagını düşünüyorum ama benim o ortamlara girmem için ufagım galiba daha ben ksk denim de gelmesi kolkay da yabancıyım işallah ilerde bu ortam lara katılmak istiyorum seco[17]
iyi eglenceler iyi olcagını düşünüyorum ama benim o ortamlara girmem için ufagım galiba daha ben ksk denim de gelmesi kolkay da yabancıyım işallah ilerde bu ortam lara katılmak istiyorum seco[17]
Ya aslında ordaki cafelerin yaş sınırlaması olcağını pek sanmıyorum.Yani gitceğimiz mekana ben daha önce gitmedim ama içkili bir mekan değilse yaş problemi olacağını sanmıyorum.
Arkadaşlar izmir mt nin en genci benmiyim 20 yaşına gircem bir iki ay sonra.Ne bilim organizasyonlarda benim yaşıma yakın olarak forrap(tuncer) ve TrTarık (tarık) ı gördüm ama onlarında yaşını yinede tam olarak bilmiyorum.Ha yaşını bildiğim bekir var birtek.Oda benden 1 yaş civarı büyük olması lazım.İzmir mt nin demirbaşlarından bir bilgilendirme rica etsem
Ben varım 22 yaşında... Cengiz var 44 yaşında... Forrap var 26 yaşında.... Wallace var 49 yaşında...
Sana uyan pek yok....
Haaa karmacoma mustafa 31 yaşında..... Unutmadan ekliyeyim...
Ksk den gelmek isteyen arkadaş ta gelebilir...Yaş sınırlaması yok ama ailesinden izin kağıdı getirmek kaydıyle.... Çünkü 12 ye kadar oturuyoruz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Abi yaşlardan eminmisin
Hepsine tamamda sen 22 yaşındasın ha (gerçi insan hissettiği yaşta olurmuş)
abi benimkini söylemediğin için teşekkür ederim,
iyi aklında tutmuşsun bu sene boş geçtiğimi.
May The Force Be With You
buyuk ıhtımalle bende ordayım bı aksılık cıkmazsa tabı... cayları kım ısmarlıyo
benim msj Bugün, 21:03 PM
--------------------------------------------------------------------
Konu alp_tunay tarafından (Bugün Saat 21:21 PM ) de değiştirilmiştir..
allah iyiliğini versin ya gece gece nerden buluyon bööle hurafeleri ,
öyle hızlı hızlı msj yazma tuşlara yanlış basıyon soora
SADECE toplanmak için yazılan sayfa sayısı şimdilik 6virgül eğer toplantıda resim çekilirse 15 sayfayı bulurvirgül işiniz yokmu sizinvirgül allah musakkanızı versinnokta hepiniz gelin çayları ben söyleyeceğimvirgül parasını siz vereceksiniz nokta ,; ! ' ,,
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bende geliorum bi aksilik cıkmazsa da bu yaş mevzusu pek önemli deil ki aramızda hiç kimse yaş muhabbetini takmasın
büyügüm var kardeşim gibi küçügüm var abim gibi...
mustafa abim saygılar,sen bbir ay içinde ehliyeti alsan da 2007yi kapat bence neme lazım yaş sakat o yaşta motora binilmez
alp abi nie yaşını büyültüosun ki daha geçen sene birlikte ehliyet almamışmıydık biz seninle
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
oo gökalp amca ya , sümüklü alp_tunay daha dün kısa şortuyla gurmeye gelmişti hatırlarmısın ne çabuk büyüdü dimi ya,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)