Abi anahtarları ben toplayabilirim geçen toplantının kurbanlarındanımya hani bu haftada balkon olacağımdan bende durmasında bi sakınca görmüyorum
Abi anahtarları ben toplayabilirim geçen toplantının kurbanlarındanımya hani bu haftada balkon olacağımdan bende durmasında bi sakınca görmüyorum
Sakınca yoktur bencede ama senin ehliyet ve ruhsatı da ben alayım. Güvenlik tedbiri olarak.... Nasıl olsa ikimizde balkondan seyredeceğiz
Yazılanlardan şu çıkıyor toplantıya motorla gemiyelim.Çünkü toplantıdan motorsuz dönme ihtimalimiz var.Ben belediye otobüsüyle gelcem
Ok anlaştık bence bi sakıncası yok hatta kaybedenler hem çaylasın masayı hemde çengis abeyin çakmağıyla 3 el çakmak çaksın nasıl fikir ama ?
Üyeler cuma günü girişte kapıda karşılanacak ve motoru olmayan içeri giremeyecektir.
Bir kaç toplaşma sonra nazi kampına dönecek gibi İzmir MT (kaybedenler sabun yapılacak ama fırına verilmeden önce çay ısmarlamak mecburi )
Bisikletle gelsekte bisikletin anahtarıyla ruhsatını bıraksak
aboo ortalık fırsatçı dolmuş valla ...
yok ben gelmiyom bu kadar kafa tası avcısı beklerken kıyamam kendime
öyle balkonluk makamı yok valla çayımı içerim oyunu seyrederim diye ahkam kesenler gördüm. yok öyle yağma ya oynarsın ya da kendi çayını alırsın kardeşim bizde gavur evladı değiliz ki yani... :D:D
Günaydın...
Bişeyi merak ettim,herkes balkon ? Oynayan kim ?...
Oynayanlar çay içebilir abi,risk almadan ödül almak yok
Sen, Apv41, alp_tunay ve kolpa oynayacak. Bide duyulmaz ve chatkut
Oynayanlar sadece kaybedenden beleş çay içebilirler arkadaşlar
Oynamayanlar,diğer bir deyişle risk almayanlar,ödül de alamazlar ..
Ne demiş ünlü bir düşünür ? Şöyle demiş;
" Yok ise çekmek bardak,ne çay var sana ne çardak " ...
Nasıl söz ama
Ben biliyorum bu sözü.Ünlü düşünür forrates tarafından m.ö. 2007 de söylenmiş bir sözdür
yaw pisişik bi buhran yapıyo bende terasla ilgili topikler, kaç defa elimi klavyeye uzattım, sanki parmağımdan omuzuma kadar bi elektrik çarpacakmış gibi hisse kapılıp yazamadım, eldivenle yazıyorum, orya gelince de eldiveni hiç çıkarmayacağım
organize işler bunlar dikkat edin önce bol bol elektriği verip titrek bişi yapıyolar adamı, soora bardak çektiriyolar
May The Force Be With You
Şebeke bunlar... Hatta aralarında şebek olanları bile var...
Verdikleri elektrikte şebeke elektriğiymiş zaten.
Toplantıya az kaldı.Kadro murat abinin açıkladığı gibimi olcak bakalım
herkese bi başmı yapacaz, daha çibanbaşı var, onbaşı var, pınarbaşı var , .... var da var
May The Force Be With You
APV51 i ekmekçibaşı yapalım...Sabah gene ekmek almaya gidiyordu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)