abicim tarık ve kolpa gelecekse ben sabahtan çay içmeyeyim de enerjimi oyuna ve terasa saklayayım. Bir gecede teras cafenin haftalık çay tüketimini içmezsem bana da wallace demesinler
abicim tarık ve kolpa gelecekse ben sabahtan çay içmeyeyim de enerjimi oyuna ve terasa saklayayım. Bir gecede teras cafenin haftalık çay tüketimini içmezsem bana da wallace demesinler
Ondan şüphem yok abi Çaykur reklamlarında ben olsam seni oynatırdım..
Slogan da şu..
Hayatın her anında sizin için demlenmiş,size göre bir çay vardır..
Arkada fotolar;
Wallace rafting yaparken çay içiyor..
Wallace bungee jumping yaparken çay içiyor ( bu biraz garip oldu ama olsun )
Wallace formula 1 de yarışırken çay içiyor (pilot kabininde piknik tüpü ve çaydanlık)..
Wallace dalışta çay içiyor (arkada bir oksijen tüpü,birde rize çay tüpü.. )
Wallace maraton koşuda çay içiyor (yandaki elemanlar su yerine çay servisi yapıyor).
Wallace tuvalette (yok bu olmadı tamam bunu es geç ).
Wallace...
Diye devam eder bu liste..
daha çok sahne var aslında çay içtiğim.
mesela Wallace;
AquaPark ta Kamikazeden kayarken çay içiyor...
Fuarda çarpışan otomobillerde çay içiyor..
Yarım ekmek arasına bir duble çay koyup içiyor...
size bi kısmını terasta şahane oyunu oynarken göstereyim bari.
Bu arada süheyl ve behzat da gelecek mi? onlarsız olmaz sanki
forrap yarıldım walla burda senin msg okurken çevredeki arkadaşlar pis pis baktı neye gülüyo bu herif gibisinden
yalnız wallace varsa o kendi çayını kendisi ödesin sadece kendimi değil oyunda kaybedecek başka bi arkadaşada acırım o zaman. kimsenin ocağına incir ağacı dikilmesi demi
Şimdiden başlayım çay orucuna.......
Epey çay tüketmem gerekecek.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ya herkez beleş çay içecem nasolsa başkası ödiyecek diye düşünüyoda varsayınki biz bu hafta çok çalıştık artık gözümüz kapalı bile bardak çekiyoruz.
o zaman düşünmüyomusunuz ki bu sefer de size hesap kaça bilir?
Ava giderken avlanmayın MT İzmir uyanık olun:D
bazı uyanık emekli arkadaşlar sürekli çay ısmarlıyan iki enayi var gelin sizde çay için gibi bir hava estiriyor, bunun hiç aslı yoktur. tahriklere dolduruşlara gelmeyin çarpılırsınız. aman diyim. başına gelmeyen bilmez....
tedavi için Konyalara Kenyalara gittim geldim,etli ekmeğe fırın kebabına vurdum kendimi(resimleri bi ara ekliycem,çok küfür edeceksiniz bana ama...), artık silahsızım ama tedavi bile elektrik bağımlılığıma son veremedi.Cengüz abi anladın sen.Az miktar elektik lazım.Pil de dayanmıyor.Artık iyi bi düzenekle prizden az miktar elektrik ayarlarız.Peki o az miktarı kim ayarlayacak.O az miktarı,az miktar ayarlayamazsak
geberir gideriz.Yaa Mt ye akıllı adam transfer edelim bak benim yine krizim tuttu...
Oyun için birisi konsantrasyon isteyen bir hamle yapacakken basalım elektriği...ama gel gör ki 3 den sonra hapşurtuyor
Cuma günü gelirim büyük ihtimal...Özledim sizleri yaaa.Etli ekmek,bıçak arası,mavlana,fırın kebabı,mevsim kabap dürrrrrümü bile sizin yerini tutmuyor vallaha.Mt nin tadı ayrı hehehehheee
:pr::pr::pr:
Wallace nin çay reklamlarına bittim
Ben yokum kimse heveslenmesin ben o gün hesabı öderken terasta mekanı çalıştıranlarla vedalaştım son gelişimdi herşey için teşekkürler die gelsemde balkonum bundan gayrı ne güsel şeymiş balkon olmak ohhh ekmek elden su gölden. Ben yatıp kalkıp dua ettim Wallace abimiz 5 dk die gidip 55 dk gelmedi yok anahtarı bırakıp yürüyerek dönerdik bornovalardan Bu güne kadar zaten şans talih oyunları dahil hiç gülmedi bu oyunlardan yana şansım Coca Cola'dan 1 litre bilem çıkarabilmişliğim yok
Sen şeref konuğumuzsun..... Olmassan olmaz.... Trtarık... Trtrtr bana hep türk traktörü anımsatıyor yawww.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
teras kafeden birisi bunu okursa ya mekanı kapatacak ya varille çay demleyecek hele bizim garson kızımız işi bırakacak valla geliyorlar yine MOTORİZE SEMAVERLER diye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Son 2 gün.İyice çaysadım ben
yavaş yavaş seni kurban olarak görmeye başladım alper sen ben bir oyun yapalım ne dersin
CENGOMOTO
acımayın vurun ankaralıya
CENGOMOTO
ben balkonum baştan söyleyeyim. Amacım orada bol çay içmek. o yüzden oyuna odaklanamam. Girişte anahtarları toplayacağız herkese duyurulur. millet hesabı ödemeden kaçarsa diye böyle bir önlem aldık.
DUYULMAZ de get be deli emin misin nesin? okudum yazdıklarını çapaklandım topraklanmaya ihtiyacım var sanki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)