aranızda bile ajanlar var bize haber gelir, alperin geceleri ne yaptığını sanıyorsun, tüm gece mekanları dolaşıyor izmirin hiç bir yerinde bizden habersiz 2 motorcu bir araya gelemez
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
evet kardesim bunlar beni yanliz saniyorlar... toplanalim...
az once msnden baska yaziyodun ama
GLY CHiLD:
bu numara ne is? is mi atiyon bana
alp_tunay gönderdi 05.11.2007 23:29:
yuh yane
alp_tunay gönderdi 05.11.2007 23:30:
olm korkmaya başladım ben senden ha
uGLY CHiLD:
tırs benden
alp_tunay gönderdi 05.11.2007 23:33:
len japonyadanmı yazıyon
alp_tunay gönderdi 05.11.2007 23:34:
2 saate bir cümlen geliyo
uGLY CHiLD:
harbi mi?
alp_tunay gönderdi 05.11.2007 23:34:
yazsana bişeyler
uGLY CHiLD:
Cengiz abi senin kankanin benden ne kadar tırstıgının ispati iste sana...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
tuzaktır MASÇUKTAN yapıyordur düşme ağına
CENGOMOTO
kardeşim kim gelirse gelsin huzurevi Mt dimdik ayakta. gidin tüm MT nin gençlerini toplayın hepinize karşı huzurevi Mt maç yapsın 10 fark garantili yeneriz sizi. diğer oyunlarda sercan gördük senin halini. atalarımız ne güzel söylemiş.
Yenilen uglychild duyulmaz diye
Sanki bi halı saha maçı yapılması gerekiyor gibi geliyor bana ??
Eeeee bidahaki toplantı ne zaman bakalım
Cumaya ayarlıyacaz bişeyler..Bu gece açarız topiği..........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
netım geldı laynnnnn
o çakmak toplu intihara sebebiyet verecek.Toplantılara geliyoz sinir hastası olarak dönüyoruz.Hoş son 2 toplantıya gelemedik ama elektriğinizi burdan olabiliyorum...
CenGİZ aBİ sEN!!! o PİLLeri ARtık DEğişTİRsen DİYodum.soRUN var SANki ALetTE!!!!
Sercan,deli taş atılmış,gediğe koymak gerekir mi gerekmez mi?
Hani taşı gediğe koymasak da olur da ama gediğe koysak bizim için daha iyi olur yanii...(Murat abi bilmem anlatabildim mi hahahhahaaaa!!!!)
:pr::pr::pr:
bencede taşı gediye koymasanda iyi olur ama koysan daha iyi olur (çıt çıt çıt çekirdek çitleme efekti eşliğinde okuyunuz)
deet o tarık benim hem bi dkk arkadaslar ogun 2 kere kaza yaptım evet haklısınız ancak ılkında benzınlıge gırerken yerdekı metal plakaların uzerı yaglıymı onu goremedık 2. sınde ise esekle falan hec alakası yok onu tamamen fevzi uydurmustur:D ben onurun frenlambası yanmadıgı ıcın ve ona carpmammak ıcın anı fren yapınca hafıften kaydım tum olan bıten bu ::D :D :D
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
Ne espiritüel birisin alper abi
Beğendiğinizi alın beğanmedikleriniz bana kalsın.....
Yok size espri mespri....
Ben sercana yaparım...... O güler.... Demi kanka....
bir gece yanlız bıraktık KANKA oldunuz ha seni MT İZMİR gusulhane üyesi yapma zamanı geldi sanırım okeyde yendilermi seni yoksa işkencemi yaptılar bensiz kalınca
CENGOMOTO
Yok yaww..Kendi bişey yapamıyo...Hep birilerinden yardım alıyor..Sonra nası yendik falan fıstık...
Bu seferde kızkardeşini getirmiş... O da maşallah döktürdü taşları... Yoksa kendinin bişey yaptığı yok....
Bizde dedik hadi ayıp olmasın kardeşinin yanında....
Ama bizim çayağacı müthişti... Bidahakine kaskımı koyacam karşıya... O daha iyi oynar be........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)