sadece o kadarmı cefe,çekcem,çıkcak
kaç çay oldu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bi de alp tunay yazmış , altına çizgiyi koymamış
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmetcalli35´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senimi kırcam alp tunay abi.Seni kıracağıma motorumla iki tur atar gelirim daha iyi Bügün terasbank müdürüyle yemekteydim Bana teras cefe çay kredisi vereceklerini söyledi.Pazartesi son görüşmeleri yapacağım,evraklarımı tamamlayıp krediyi çekeceğim.Bir sonraki toplantıda sabaha kadar bardak çekcem.Çıkcak kredi gerçekten yüklü bir mevla olacak
Kırmızı boyalı yer meblağ olacak..... Onu diyor bu arkadaşlar.......
May The Force Be With You
ben toplantıda hiç flaş patlaması görmedim...foto çeken oldumu???
(gündemi değiştireyim yoksa mehmet intikam için hepimizin geçmişini inceleyip imla hatalarımızı ortaya çıkaracak )
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
chatkut, APV41, hızlıcesi2, karmacoma, mehmetcalli35
adam online ama yazmıyor valla mehmet düştün ağa kurtulursan ne mutlu sana...
bu arada hızlıcesi2 dostum bi dahaki toplantı kaytarmak yok sana kesin king öğreticem...ihalede performansın iyiydi ama karmaçomalak batırdı seni
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay+, karmacoma, chatkut, APV41+, D C R, hızlıcesi2, mehmetÇayağacı35
Arkadaşlar adam yazmaz oldu..Kaçırdınız lem .....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
BEGÜM nerede gören varmı bu haftanın fıstığı yarışmasında birinci seçilmiş
CENGOMOTO
Gel abiii topiğeeeee gell
karmacoma, hedowich, OzCaN35, chatkut, APV41, alp_tunay, hızlıcesi2, mehmetcalli35
eğer peşimizden itfaiye arabasıyla gelmezse bende APV 3,5 DEĞİLİM
CENGOMOTO
hahahhahahahaaaaa Çengis abi Allah görüyor işte.Sana 3 vakte kadar kısa devre,2 vakte kadar ağır voltaj,yarın öbürgün ise ufak ufak çarpılmalar belkiyor.Önümüzdeki günler devrelerde bulutsuz açık bir hava hakim
adımı unuttum
Davut naber abi,dün gelemedim,zaten alper abi yazmış motorsuzlar gelemiyor diye,eee benim de atı verince gelemedim.Hahahaa Ya motorum nerde benim kim aldıysa rica ediyorum.Yoksa zincirle başka eylemlerim olacak
TOPLUCA MSJ ATMAYA BAYILIYORUM
:pr::pr::pr:
Evet arkadaşlar sabah gelen bir haberle acil olarak İzmir'den gitme kararı aldım.MOtorumun deposunu doldurdum ve şimdi marşa basıyorum.Depo bitene kadar gitcem Yok size çay ağacı falan Topic 2 sayfadan ibaretti sadece.Hadi topiğe biraz hareket kazandırayım dedim.Ama pişman ettiniz beni.Bundan sonra size türkiyenin diğer ucundan yazarım.Hadi au revoir
Begüm aramıza hoşgeldin seni cok sevdik birdahaki buluşmalarda sakallarını kes de gel lütfen sana özelden msnimi yolluyorum artık oradan muhabbet ederiz
çengis abi artçım sağolsun gece boyunca bir güğüm bedava çay kazandı gel gör ki yaşadığım o kadar strese rağmen bir bardak bedava çay ictim...biri benim çayları yutmuş...alp abiden şüphelenmiyorum...asla
o çakmağa benzeyen işkence aleti beni kücüklüğüme götürdü...bilinç altıma indi...sırt ağrılarımı azalttı romatizmalarımı dindirdi..maşallah...o ne öyle ya
güzel bir geceydi birdahaki toplantıda görüşmek üzere
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Resimleri en kisa zamanda yukleyecegim...
sevgili arkadaslar, bazi mt uyelerinin hakkımda yaptigi asilsiz konusmalardan dolayi bi sureligine forumlardan ve de toplantilardan uzak durma karari almistim ancak konusmalarin gercekligini bilmedigimden, dedikodu olarak dusunup yine de iyimser bakmistim ancak goruyorum ki bu arkadaslar hain saldirilarini topic uzerinden de devam ettiriyorlar, ve boylece yaptiklari saldirilari ispatliyorlar...
Bu yuzden sevgili Alp Tunay'a, kendin ol ve kendine gel cagrisi yapiyorum... Forrap ve benden calmaya calistigin bi tarzla bi yerlere gelemezsin...
1) Tavla da beni daha yenemedin... macimiz yarim kaldi...
2) Langirtta iyisin ama adil bi mac yapamadik... Yandaşın Cengiz bey'in sag el bilegimi elektrikli bi silahla etkisiz hale getirdigini toplantantida ki butun uyeler gormus ve bir kismi da bu aciyi tatmis ancak onlara taktiginiz hesabi dusunmekten bu ince saldiriyi farkedememislerdir...
3) Alengirli yollarla, bizleri alt edip bazi arkadaslara ciddi hesaplar takarak genc mt lileri ilk once ekonomik olarak daha sonra da bizi adaletsiz oyunlariniza alet ederek, bizi bolmeye ve parcalamaya calistiginizi goruyorum...
Ama emin olun ki bir daha ki bulusmamiz da sizi alt edip bizlere odettiginiz hesaplarin acisini inlete inlete cikaracagiz sizden...
Alp bey siz Ankara dan İzmir e niye geldiniz?
Angara li lehcenizle bizleri urkutebileceginizi mi sandiniz....
en kisa zaman da ben ve benim gibi genc arkadaslarin onurunu kurtamak amaciyla sizleri yani Alp_tunay ve de APV 41 i adil ve onurlu bir duelloya davet ediyorum....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)