T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hadi karşımıza şööle iyi langırtçılar aranıyor.... Yokmu koca izmirde?........
Alp Abi istanbul'a bekleriz
+
Resim istiyoruz hadi ya, ekleyen yokmu
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Ya aklıma gelmişke alp mi alper mi ismin alp tunay abi Offff bea ne cümle kurdum ama
İsim önemlimi... Önemli olan insanlık... Nick e bakıp nerden uydurdun belki takma adım....
Çenkisin adı apv86 mı mesela.... Forrap diye isim olurmu?... karmakomalak diye isim olurmu?..
Sende meh_çal yapsaydın o zaman... Kim dedi uzun künyeni nick yap diye... Ana - baba adı, tc numaranı da yazsaydın...
Hadi canım sende Bana her seferinde alper tunga yı çağrıştırıyor
yazıktır ya bu adamın açtığı bütün topikler geyik doluyor
resimler nerede çayları kim söylüyor,alp kim tunay kim,alper nerede uzun saçlı kele ne oldu, USA tarık nerede, hollygun kaç çay içti, wallace ye ne oldu,bu çakmak kimin,KARGA ÇOMAĞI 31 yaşındamı KİM şahit ( dün akşam çakmak cebimdeymiş sabah giyinirken fena yerden ÇAKTI ) KISA DEVRE VAR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Aman abi yaman abi.Lütfen dikkat elektrik şokundan dolayı seni kaybetmek istemeyiz
Mehmet yüce mevlam çarpmadan seni anlamıcan sen ne hata yaptığını )
alp abi ayıp yaw ne cadırı evinizde yatın aile var
yarın sabah çayları söyler çallı ona hatasını öğretiriz MEBLAĞ ile MEVLA arasındaki farkı öğrenmeninde bir bedeli varmış öğrenir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
mehmetcalli35´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senimi kırcam alp tunay abi.Seni kıracağıma motorumla iki tur atar gelirim daha iyi Bügün terasbank müdürüyle yemekteydim Bana teras cefe çay kredisi vereceklerini söyledi.Pazartesi son görüşmeleri yapacağım,evraklarımı tamamlayıp krediyi çekeceğim.Bir sonraki toplantıda sabaha kadar bardak çekcem.Çıkcak kredi gerçekten yüklü bir mevla olacak
Kırmızı boyalı yer meblağ olacak..... Onu diyor bu arkadaşlar.......
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)