Terore Dur Demek icin... 29 Ekim'de Toplaniyoruz. SEN DE KATIL...
Reklamlar
-
alper sen resim çekilirken saat kaçtı
ben saat 20:15 den 20:40 a kadar dolaştım kimseyi bulamadım,çok kalabalıktı yayalardan dolayı motorla aralardan bile geçerken zorlandım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
-
Super Moderator
babaçi adlı üyeden alıntı
ben saat 20:15 den 20:40 a kadar dolaştım kimseyi bulamadım,çok kalabalıktı yayalardan dolayı motorla aralardan bile geçerken zorlandım
Biz 20.30-20.40'a kadar Kızıltoprak'ta gelen, giden bekledik, Üsküdar'a gittiğimizde saat 21.00 gibiydi.
-
benden resimler :)
Henüz yeni yeni geliyoruz erken saat 1245 felan gibi CBR 125 benim..
[COLOR="Red"][B]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
[/B][/COLOR]
-
gelenler yüreklerini ortaya koyup geldiler, yağmur yağacağını bile bile,gelemeyenler yüreklerini gönderdiler,
bazı arkadaşların değindiği,"show yapanları" ben göremedim.Yağmur -çamurda düşmemek ,kaymamak ,başkalarına zarar vermemek için herkes olağan üstü çaba sarfetti,herkes birbirini kolladı, niyeti farklı olan kimseyi göremedim....biz hepimiz kornalarımız, ve bayraklarımızla HAİNLERE show yaptık...
hepinize en azından kendi adıma teşekkür ediyorum...şehitlerimizde bizi hissettiler ve teşekkür ettiler ,anladılar boşuna şehit olmadıklarını....
Türkiyeli değil MUTLUYUM ÇÜNKİ TÜRKÜM ...
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
-
benden resimler :)
Arkadaşlar site zaten zor açılıyor bende bi 15-16 tane resim var, sitenin selameti için bu resimleri aşağıdaki linkte bulunan blog sayfasına yapıstırdım isteyen bakabilir.
http://motomans.azbuz.com/
[COLOR="Red"][B]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
[/B][/COLOR]
-
inci adlı üyeden alıntı
gelenler yüreklerini ortaya koyup geldiler, yağmur yağacağını bile bile,gelemeyenler yüreklerini gönderdiler,
bazı arkadaşların değindiği,"show yapanları" ben göremedim.Yağmur -çamurda düşmemek ,kaymamak ,başkalarına zarar vermemek için herkes olağan üstü çaba sarfetti,herkes birbirini kolladı, niyeti farklı olan kimseyi göremedim....biz hepimiz kornalarımız, ve bayraklarımızla HAİNLERE show yaptık...
hepinize en azından kendi adıma teşekkür ediyorum...şehitlerimizde bizi hissettiler ve teşekkür ettiler ,anladılar boşuna şehit olmadıklarını....
Türkiyeli değil MUTLUYUM ÇÜNKİ TÜRKÜM ...
bir tane farklı amaçlı vardı belki göreniniz olmuştur,aksaraydan sağa dönüp edirnekapıya döndüğümüzde bir sucu girdi araya motorda iki tane boş su bidonu başladı lastik yakmaya aralara filan girdi zig zag yaptı ben dedim şimdi biri vuracak tekmeyi neyseki çabuk kayboldu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
alper imm görünmediğinn resimdee yokk vallahiii
-
Dolmabahce Aysa Grubu Geliyor Hos Geldiniz
TEKRAR TEKRAR HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
-
Admin
-
İççamaşırıma kadar ıslandım ama helal olsun.Bizden bekleneni yaptık.Ama fener alayı için elbiselerimi kurutamadığımdan arabayla geleyim dedim,gelemedim.Bekleyen tüm arkadaşlarımda özür diliyorum.Aslında yollarda ömrümü yemek yerine KAdıköy'den yaya gitsem daha çabuk size ulaşırmışım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Henuz motosiklet almadigim icin ancak manen yaninizda olabildim. Orada olmayi cok isterdim. Fotograflari bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim. Umarim boyle anlamli etkinliklerde bende en kisa zamanda yerimi alirim.
Saygilar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Super Moderator
babaçi adlı üyeden alıntı
alper sen resim çekilirken saat kaçtı
biz saat 21:00 --21:15 sıraları gelebildik kız kulesinin oraya acaip trafik vardı walla yandan yandan anca gelebildik zaten
polats adlı üyeden alıntı
alper imm görünmediğinn resimdee yokk vallahiii
maşallahım var di mi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
fotolara bayıldım
-
-
-
çok güzel resimler çok güzel bi gündü
-
01 Kasım 2007, 22:17
tum arkadaslara tesekkurler ben bagdat cattesınde ancak yetıstım ısten cıkamadım ama superdınız ...umarım bırıleriii sesismizi duymustur
-
herkese meraba. Arkadaşlar bu güzel günde bende mutlaka aranızda olacağım. Yazar mısınız benimde ismimi...Fakat katılmak için yapmam gereken özel bişey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
-
Bu konunun tarihle ilgili bir sıkıntısı var usta...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ej-surusu.html
Burdan lütfen..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler