orda olacağım eklerseniz sevinirim...
Kimse merak etmesin! İzmir elbette icinden geleni ve yakısanı yapar... her sessizligi uyku sanmayin...
KAN UYKUSU,
http://youtube.com/watch?v=f7manYK8mWE
Izmir de gorusmek uzere...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ARKADAŞLAR FENER ALAYINA KATILACAK ARKADAŞLAR FENER ALAYI ÇIKIŞINDA KIZILTOPRAK SHELL BENZİN İSTASYONUNDA TOPLANACAĞIZ VE ORDAN BİŞİLER İÇMEYE GİDECEĞİZ BİLGİNİZE
katılım listesi
1-skullhunter+starsailor
2-alper_tim+nursu
3-syriana
4-desperadost
5-tarikiko
6-vedatarpacı
7-dreal
8-szr
9-silah1
10-barisf1
11-tarık81
12-darkdiamond
13-muratdiksöz
14-tahamesut
15-achille
16-danger0
17-oflualper+ofluelçin
18-arbetus +1
19-arslanfb
20-ümmet perkitan
21-symali
22-yıben150t2mesut
23-flying hellfish
24-bazen25
25-yalcinnn
26-baris
27-cepni
28-cixtao
29-tugcetugce
30-the massacre
31-metalgod
32-sessizsakin
33-berkman
34-omerdusmez
35-rola
36-küheylan
37-ozzy73
38-arctarus
39-birol78
40-ihsanhakan
41-eryılmaz
42-mysugar
43-ozrace +1
44-kayku
45-cloud
46-tuğper
47-tencere+BB
48-mo-zat
49-chatyn
50-a a yine o çocuk
51-luxor
52-temhadal150re +1
53-murky
54-ergunz
55-tekteker_ramço
56-celebi
57-knight79 +1
58-sportsofficer
59-babaçi
60-ledo
61-cannibal +1
62-ugurcuk
63-komtan
64-morrigan
65-seral
66-ozturk_sertac
67-dorukata
68-fragrance_chaplin
69-tanju
70-mrsandman +1
71-mabad
72-
73-
74-
75-
76-
77-
78-
79-
80-
NOT: lütfen herkes liste yazmasın karışıklığa neden oluyor orjinal liste şu an budur başka yazmayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bu Anlamlı Günde Orda Olmak İnsana Gurur Verir. Umarım hava şartları uygun olur, ozaman tabiki ordayım ve artcım ile birlikte.
Arkadaşlar Hepinizi kutluyorum böyle anlamlı bir günde bu güzel katılım organizyasyonunu düşünüp hazırladığınız için inşallah bizde Adanada Aynısını yaparız Adanalı arkadaşlara da sesleniyrum Bizlerde aynı gün toplanıp aynı şekilde bir gösteri yapabiliz
ya bu gidisle istanbula tasınıcam yaaaa ne kadar kötü
LORD OF THE WAR
kahretsin yine katılamıyorum ama burada yapılan mitingle sizi baş başa bırakıyorum
inanılmaz bi çoşku karamanda bu kadar insan olduğunu bilmiyordum
http://www.youtube.com/watch?v=KMnrEmZDP40
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
listemiz ilk sayfada güncellenmiştir bilginize
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
73-headquarters..........
Uzun zamandır bağlanamıyordum.. Umarım bu önemli görevden sonra da toplantılara katılabilirim....
Ben ve eşim orada olacağız...
Burada vatan için namus için onur için Atalarından yadigar canını vermeye hazır başı dik yaşamayı ilke edinmiş inanamayacakları kadar çok insan var..Bunların laf olduğunu düşünen nağmertler dönüp şöyle bir geçmişe baksınlar...Bu memleketin ekmeğini katık edip evlatlarının kanını akıtanlar elbeteki bunun hesabını vereceklerdir...Şehit kardeşlerimin benim önceleri askerlik yaptığım Tugayın mensupları olmaları içime ayrı bir yaradır...Toplantıya katılacak arkadaşlarım hainlere karşı duruşumuzun öfkesi tepkisi elbetteki nişanesidir hepinize teşekkür ediyorum...
Şehitler ölmez vatan bölünmez...
liste güncellenmiştir ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz
meteroloji nin sitesine göre 29 ekim pazartesi hava yağışlı gözüküyor herkez ona göre tedbirli olsun.bu elbette tahmin....ben yağmur da olsa gelicem.....
bir aksilik olmazsa bende orda olacağım
keske bende simdi vatanimda olsamda bu protestoya bende katilsaydim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
plastik kelepçe(çıt çıt) bulamayanlar bence koli bandı yerine ip falan kullansınlar...(hatta varsa kırmızı veya beyaz kurdele)
zira bu bantlar 2-3 saat kaldıktan sonra öyle bir yapışıyorlar ki sökmek işkence haline geliyor.
benim tavsiyem budur...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
izin alırsam seve seve,vatanını,insanını,askerini,cumhuruyetini seven türk çocuğu olarak aranızdayım,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !..
Rigel´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İzmir'den hala haber yok. İzmir'li moderatörlerimiz uyuyor mu?
tifosi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İZMİR için hala bir organizasyon haberi çıkmadı... İZMİR e yakışmaz arkadaşlar bu .... Hadi uyanın beylerr...
Shrieker´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hadi İzmir MT uyuma...Tabu partisine benzemez bu işler...Görelim anlı şanlı İzmir MT'nin kudretini
bu türkiye meselesi, istanbulun organizasyonu topiğinde yazmanıza çok üzüldüm, eğer oturduğunuz yerden klayveniz ile bizi uyandırma ihtiyacı duyuyosanız bunu MT İzmir topiğinde yazmanız daha doğru olacaktı, günlerdir hazırlıkları ile uğraşılan organizasyonumuz hazır, bilgilerinize ,,
bütün şehirlerde yapılacak mitinglerde MT TÜRKİYE tek yürek olacaktır önemli olan bu , gönlümüz sizinle istanbul
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)