Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Terore Dur Demek icin... 29 Ekim'de Toplaniyoruz. SEN DE KATIL...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Twister
    bende kaskımın camını takmama yardım eden abiye teşekkür ederim =)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    coba(175)
    Daha Ne Olun Yha Bn Motoru Bu Yüsden Seviyom Arkadaşlar Yağmur çamur Hepimiz Tek Yürek...

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan

Aslında biraz çekingen olduğum için bende burdayım diyemedim mazur görün beni
    Resimde CBR125 R ın arkasındaki uzun saçlı olan çocuk benim :D. Ön camında TÜRK Bayrağı olan motorda benim sıpa. Tüh keşke bende burdayım deseydim. ama artık birdahaki sefere Başka bir siteyi de temsilen geldiğim için yadırganacağımı da düşündüm aslında. Fener alayına katılamadım. Havanın bozulması ve giydiğim yazlık eldiven deri pantolon ve GEebze de oturmamdan dolayı eve dönmek zorunda kaldım. Ama hekikaten çok gururlandım. Gözlerim doldu ne yağmur engelledi bizi nede diğer aksilikler. Tüm katılımcılara yürekten teşekkürler. Arkadaşımın geçirdiği ufak bir kaza dışında br problemimiz yok şükür.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    tekerlerinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar.
    hepimiz tek yürek olduk yine. bu ülke için bitti diyenlere her yönden ağır darbeler inmeye devam ediyor.

MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUVVETİN NEREDE MEVCUT OLDUĞUNU GÖRDÜLER "YİNE"
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    gerçekten güzel bir organizasyondu.düzenleyen ve katılan herkeze teşekürler.donuma kadar ıslandım ama buna değdi.biz zaten geçen pazartesinden tecrübeliyiz yağmura bilen bilirbende fotoğraf ekleyeceğim ama yarın.şu an evde değilim.birde o kadar tanıdık katılmış ama çoğunu göremedim ona üzüldüm.en kısa buluşmada görüşmek üzere
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

unumoq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    çok güzel bigündü ıslandık ama değdi

erkan1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    çok güzel ve anlamlı bir gün geçirdiğim için tüm motorsiklet camiasındaki arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ederim,bu gün bir kez daha gösterdik ki bu vatan sahipsiz değil...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Motosikleti
    250cc scooter
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

buda edirnekapı şehitliği
    fotoğraf makinam yoktu ,kendimi görmem de imkansız ama ahanda motorum orda yamaha montlu arkadaşın sağındaki (sadece azbi kısmı görülüyo)kırmızı şey
    bu yağmurda ancak bukadar güzel olabilirdi ,ben hiç pişman olmadım hatta halkın alkışlarına sebep olmak çok gurur vericiydi

sofo32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 HS MONDİAL(RACİNG)-2007 Mavi

Ne Mutlu Türküm diyene

Keşke sizler5le olabilseydim arkadaşlar ama ıspartadan kalbimde sizinle beraber uçtu.Sizinle beraber duygulandı sizinle beraber o itlere lanet okudu.Tekerinize taş değmesin.....

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    arkadaşlar gelmeyi çok istedim fakat iş dolayısıyla gelemedim pazar günü yine bişiler yaparsanız gelirim bi kaç arkadaş daha gelicek bu tip organizasyonalr iyi oluyo

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Şehitlikte Okunan METİN...Yasin ATIL...

Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında şükran ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyet; yurttaşların seçme ve seçilme hakkının olduğu bir yönetimdir. Ulus temsilcilerinin kabul ettiği yasalarla ülkenin yönetilmesidir. Cumhuriyet yönetiminde söz ulusundur. Cumhuriyet'i korumak, kollamak, yaşatmak her yurttaşın görevidir.

Özellikle son günlerde Türkiye cumhuriyetine karşı yapılan saldırılar sonucunda Türkiye cumhuriyeti vatandaşının sabrı taşmış Cumhuriyetimize, bütünlüğümüze karşı yapılan bu saldırılara yerinde bir cevap verilmesinin vakti tam anlamı ile gelmiştir.

Her fırsatta haince, kalleşçe ve korkakça saldırarak Türkiye’nin bütünlüğü yok edeceğine inanan bir avuç çapulcu artık anlamalıdır ki Turkiye cumhuriyeti bölünmez bir bütündür. Bu bütünlüğü bölmeye değil 3-5 çapulcu dünyanın gücü yetmez ve yetmeyecektir.

Bugünün Bir başka anlamı da Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkan geçmişte ve son 1 ay içerisinde verdiğimiz 25 kahraman Şehit askerimizi anmaktır.

Her türlü kalleş saldırıya kahramanca göğüs gerip ne Ailesini, Ne eşini nede çocuğunu aklına getirmiş ve korkusuzca canını, ölümü düşünmeden vatanını savunmak uğruna Şehit düşmüşlerdir.

Türkiye cumhuriyetini her fırsatta kanının son damlasına kadar kahramanca savunan ve bir nebze olsun canını feda etmekten çekinmeyen Türk silahlı kuvvetlerinin Aziz Şehitleri.

Biliniz ki Kanınız yerde kalmayacaktır. Biz Türk Gençliği Ulu önderimiz Atatürk’ün çocuklarıyız bizlerden 10 fidan gider 100 fidan gelir 1000 fidan gider 10 bin fidan gelir ama bilinmelidir ki Turkiye cumhuriyeti Baki kalır.

Ulu önderimiz bir söyleminde şöyle diyor : Biz düşman değiliz, yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız.

Teror de insanlığın düşmanı hatta kanseridir. Bu kanseri ortadan kaldırmak devlet büyüklerimize düşmektedir. Alınacak her türlü karara sonuna kadar destek veren Türk insanın ilk isteği bir an önce bu insanlık düşmanlarının ortadan kaldırılması ve yok edilmesidir.

Biz Türk gençliği ve Motosiklet Kullanıcıları olarak Son sözümüzü Atamızın Biz ve bizler için Söylemi ile Bitirmek istiyor. Tekrardan Şehit ailelerine Allahtan rahmet Ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

Ne mutlu Türküm Diyene !!!
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Evet anadolu yakasından fotolar gelmiş, bu yakadan fotolarıda ben ekliyim o zamansa

Bostancı grubunu beklerken DOLMABAHÇE Saat:14:00 Herşey çok güzeldi taki beklenen grup gelene kadar... benım dusuncem ciddi manada kalabalıklardı..

Ve ŞEHİTLİK fotoları aslında daha iyi yerlerden daha güzel fotolar çıkabilirdi.
    Hem daha iyi kalabalık göruntulenebılır hemde çok çekim yapabilirdik fakat çok yağmur yemiş olmamızın verdiği şaşkınlık ve halen yağıyor olması buna izin vermedi.
    Herşeye rağmen süper bi gündü,Erhan abinin tatlı su motorcusu testini bugun herkes yıldızlı pekii ile geçti sanırım...
    Ümmet abide sağolsun eli kolu sarılı bizi yanlız bırakmadı...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Motosikleti
    250cc scooter
    Alıntı headquarters adlı üyeden alıntı Mesajı göster

tatlı su motorcusu testini bugun herkes yıldızlı pekii ile geçti sanırım...
    şimdi ben kendimi tatlısu motorcusu sanırdım ,artık okyanuslara açılabilirmiyim,sırf buna inat geldim zaten

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125

Helal Olsun!

arkadaşlar! hayatımda çok nadirdir bi bu kadar daha gururlandığım gün sayısı! hatta yok bile denebilir! dün demiştim! mailleri kontrol edebilirsiniz! atam yarın bizi biyerlerden seyret diye! eğer atamız bugün bizi biyerlerden izlediyse! inanın ki yerinde çok daha rahat uyuyordur! emeği geçen herkese teşekkür ederim! tabi anneme ve babama da! böyle yüce bi ulusa mensup olmamın nedeni oldukları için! NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    by erdo2002 benden 1-2 fotograf.Yoğun yağmur altında zaten fotograf çekmek çok zordu.

lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    ARKADAŞLAR BEN KORTEJDE ÇEKTİĞİM RESİMLERİ BURAYA NASIL KOYACAĞIM? Bİ YARDIM İSTİYORUM

Motosikleti
    Bu aralar 4 teker takılıyorum...
    çok güzeldi... yağmuru yedikçe sivas taki günlerim ve şu anda aynı yağmuru yiyerek tam siper yatmakta olan kardeşlerim aklıma geldi, Allah onları korusun...
    [B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125

Uğur Naber?

Alıntı sPORTSoFFICER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzeldi... yağmuru yedikçe sivas taki günlerim ve şu anda aynı yağmuru yiyerek tam siper yatmakta olan kardeşlerim aklıma geldi, Allah onları korusun...
    MAİLİNE CVP YAZDIM OKUDUN MU?

ben yatıyorum kardeşim! kendine dikkat et uğurcum......

çok iyiydik yaa! bu kadar gururlanma
    mıştım!

bu görüntüler de akşam ki f
    ener alayımızdan!

emeği gecen herkese teşekkürler! ömür boyu unutamam bu günü!

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Çok anlamlı bir organizasyon oldu. Organize edenleri gönülden tebrik ediyorum.

Katılım da müthişti. Katılan herkese helal olsun !

Ben aynı günün sabahı saat 04:00 de İstanbula döndüğümden, aşırı yorgunluk sebebi ile E-5 ten ayrıldım.
    Yağmuru da yiyerek şehitliğe giden herkese buradan sevgilerimi sunuyorum.

Ancak bir de madalyonun ters tarafı var ! Maalesef yine grubun içinde ön plana çıkmaya çalışıp, aralara giren, yandan geçen "şovmenler" oldukça fazla idi. Bunları Allaha havale ediyoruz.

Önümüzdeki yıllarda bu sorun ve "sorunluları" da aşmak dileği ile...
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler