Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Terore Dur Demek icin... 29 Ekim'de Toplaniyoruz. SEN DE KATIL...

REKLAM ALANI

arkadaslar dolmabahce ve sehıtlık fotoları varmı gonderısenız sevınırım
    Dursun bacacı a rh(+)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    küheylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 D INTEGRA
    bu vatan uğruna sıcak-soğuk, yağmur-çamur demeden kanıyla-canıyla, vatan toprağının en küçük parçasını koruyan Türkiye Cumhuriyetinin koruyucusu tüm Mehmetçikler ve Şehitlerimiz adına oradaydık.

bu uğurda bir araya gelmiş, ucu bucağı görünmeyen topluluğu ne yağmur ne çamur durduramazdı zaten, durduramadı da...

böyle bir kalabalığı tek yürek, tek nefes bir arada görmek inanın ki bana Türk Gençliği adına gurur verdi.

Katılan ya da yürekleriyle bize destek veren tüm dostlara sonsuz teşekkür ederim.

yağmur yağacağı ihtimali ile cevat kelle modunda gelmiştik allahtan.
    tam teşekküllü giyindikten sonra konvoyun peşine takıldık ve önce taksim meydanı oradan da edirnekapı şehitliğine vardık.

öncelikle aramızdan ayrılan ve sonra görev başındaki tüm Mehmetçiklerimize dualar ettik.

Umarım böyle bir kalabalığın oluşturduğu birlik-beraberlik, bir takım çevrelere bilgi mesajı niteliğinde ulaşmıştır.

tahamesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Grand Dink 150
    Ne yollara sığdık ne şehitliğe... Bu vatan sahipsiz değil...
    Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
    [b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]

Motosikleti
    as200gy
    işlerimden dolayi katilamadim ama çok isterdim bir dahaki bu derece anlamli olurmu bilmem ama bende orda olacagim :(

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    arkadaşlar askerde 5 saat boyunca pusuda titrediğimi bilirim yağmurun altında bugün de o gün kadar onurlu ve gururlu bir üşümeydi benim için .TÜM İSTANBUL BİRLİK BERABERLİK BÖYLE OLUR TEŞEKKÜRLER.

arkadaslar yuotube cıkan ve gonderdıgınız resımler guzell elınıze saglık
    Dursun bacacı a rh(+)

Motosikleti
    zs150-19
    Düzenleyenlere ve katılanlara çok teşekkürler. Gerçekten anlamlı bir organizasyondu. Bir tatlı su motorcusu olarak oldukça zorlayıcı bir sürüş oldu. Bir ara dolu bile yağdı.

Buluşma yeri görülmeye değerdi, hareket öncesi gözlerim doldu. Bir de şehitlikte kendi çocuklarının mezarını ziyaret eden ailelerin üzüntüsü yürek burktu.

Eve dönüşte ıslak olmanın ve rüzgarın etkisiyle aşırı titreme geldi ama şimdi iyiyim.

MT grubu ve adminleriyle tanışmak isterdik ama o kalabalıkta mümkün olmadı, bir dahaki sefere umarım.

Motosikleti
    Honda deuville

işte suadiye sahili ve benim minik motor.

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    bugün tüm motorseverlerle gurur duydum..yaşlısı genci bayı bayanı tüm motor tutkunları kortejdeydi sağanak yağmura ve soğuğa rağmen.sağolsunlar..şehitliktede büyük yoğunluk vardı..duygusal anlar yaşandı ..bu vesile ile dostlarlada görüşme imkanı oldu cerrahi-ümmet perkitan-ihsan hakan gibi dostları epeydir göremiyordum..ümmet beyin iyi olması beni ayrıca sevindiedi..sonuç olarak güzel bir gün ve güzel bir organizasyondu..katılan tüm arkadaşlardan allah razı olsun..
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Cemal abi seni Tanımakta guzel oturup bı muhabbet etmek ısterdım amma kasktan fazla konusamadık

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    güzel bir etkinlikti. yağmura ve soğuğa rağmen yapılanlar... envayi çeşit motosiklet varmış da haberimiz yokmuş. anlaşılan o ki en kalitesinden bir bot ve yağmurluk almak farz oldu daha yeni kurudum yaw

zaten üzerimden çıkan elbiseleri alelacele makineye attım. bir baktım telefon yok. meğersem pantolonla beraber onu da atmışım, çıkardım hala çalışıyo

şehitlilkteki fotoğrafımı istiyorum makine sahibine duyrulur tatlı su motorcuları nerde hani? fıs oldiniz oglim
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

Motosikleti
    Honda deuville

buda edirnekapı şehitliği

En Büyük Gurur

Yapılması gereken ve gerçekleşen en büyük protesto gezisi mükemmel oldu.
    Bu cennet vatanın ölümsüz kahramanları için düzenlenen motorcuların büyük buluşması için yapılan organizasyonda, emeği geçen herkeze yürekten sevgi ve saygılarımla şahsım adına TEŞEKKÜR EDERİM..
    MERT KORKMAZ

Motosikleti
    Honda deuville
    Alıntı dorlion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir etkinlikti. yağmura ve soğuğa rağmen yapılanlar... envayi çeşit motosiklet varmış da haberimiz yokmuş. anlaşılan o ki en kalitesinden bir bot ve yağmurluk almak farz oldu daha yeni kurudum yaw

zaten üzerimden çıkan elbiseleri alelacele makineye attım. bir baktım telefon yok. meğersem pantolonla beraber onu da atmışım, çıkardım hala çalışıyo

şehitlilkteki fotoğrafımı istiyorum makine sahibine duyrulur tatlı su motorcuları nerde hani? fıs oldiniz oglim

şehitlik fotoğraflarını bilmem aha işte suadiye sahil fotoğrafın..

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Katılan herkese teşekkürler, bendeki fotolar:

By buraki77, shot with Canon PowerShot A80 at 2007-10-29

By buraki77 at 2007-10-29

By buraki77 at 2007-10-29

Köprü çıkışı yağmura yakalandığımızdan foto çekilemedi

Kazasız Sürüşler
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

düzkontak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keşke dün baksaymışım maillerime !! bir gün bakmadım bana nasıl bir coşkuya ve hazza maloldu ! kahretsin !!!bilseydim içermiydim bira mira !! şimdi kalkıp gitsemmi diye düşünüyorum ama bi yandanda amacından çok dışarı çıkarım gibi geliyo bana !!şu an ana haber seyrediyorum ve motorsikletli arkadaşlarımı görüyorumm !!yaa naapiimm ben şimdiii napiimmm ?? bu halde tamam motoru idare ederim ama trafiğe çıkmak doğrumu???!!!
    öyle istiyorki canım yanınıza gelmek ,niye ben orada değilimm?? bende olmalıyımm !!
    arkadaşlar hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum böyle bir organizasyondan dolayı motorsiklet net'i tebrik ediyorum !

Motosikleti
    Honda Twister
    yeni eve geldim,bağdat caddesini resmen inlettik hepimizi tebrik ediyorum

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Arkadaşlar gerçekten tebrik ediyorum sizleri !
    Mükemmel bir organizasyon olmuş, helal diyorum başka bişey demiyorum !
    Allah hepinizden razı olsun...

Haberlerde izledim, harbiden helal olsun dedim bizim camiaya...
    Motorum olsaydı ilk gelenlerden biri ben olucaktım
    Koşa koşa gelirdim...
    Nasip değilmiş ama yüreğimiz sizlerleydi...
    Hepinize çok teşekkürler
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Bunlarda benim çektiklerim arkadaşlar.

Hakan abide tam takım kortej güvenliğiydi görev başında
    coşkun eldivenlerde yakıyo valla
    admin erhan kortejin güvenliği için en arkada

ahada buda ben

arabalı vapurda çay keyfi yaparken içimiz ısındı valla

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Merhaba arkadaşlar mükemmel bir organizasyondu. Emeği geçenlere teşekürler. Hayatımda bu kadar duygulandığım an olmamıştı. Bağdat caddesinde yaşlı bir teyze ağlıyordu. Çok gururlandım. Bu kadar motor fanatiğini ilk defa birarada gördüm.
    Ayrıca bir arkadaşla tanıştım MAltepeden sonra kaybettik birbirimiz sağolsun bayrağımı takmama yardımcı oldu. Ayaklığı kaldırdığı için motorunu düşürdü. Geçmiş olsun tekrar arkadaşım..

17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler