Bende Saat 14:00 'da dolmabahce'de olacagim.
Bende Saat 14:00 'da dolmabahce'de olacagim.
bende katılacağım arkadaşlar
bu benim sizlere ilk katılımım olacak
suadiyedeki buluşma yerinde olacağım
özgür tolunay (+1)
suadiye oteli otoparkında görüşmek üzere
bende dolmabahçeden katılıcam.
böyle bir organizasyonu kaçıramam.
muhakkak gelecegim. boyle bır olay kacırılmaması gerekır
Merhaba Arkadaşlar,
ilk kez boyle bir aktiviteye katılacağım ve bilmediğim için soruyorum.
Katılım için ( avrupa yakasındaki ) kayıt yaptırmak gererkiyormu yoksa belirtilen kurallara uygun şekilde ilgili buluşma noktasında olmak yeterli mi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
ismail Karayaka
14:30 dolmabahçede olcam bu önemli ve anlamlı yürüyüşü kaçırmak istemiyorum. artçı olarak veya arabayla...
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaşlar işyeriyle alakalı sorunlardan dolayı gelemicem anca akşam alper partisine
Merhaba,
Bilgi için teşekkür ederim.
Görüşmek üzere,
Hoışçakalın.
ben ve arkadaşımda oradayız
katil kim ?
izin alabilsem kesin ordaydım ama malum yılsonu yaklaşıyor muhasebecilik işler bitmiyor böyle bir organizasyonu kaçıracağım için üzgünüm ama kalbim sizinle
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ınsallah saat 2:00 dolmabahcedeyımm butun arkadasları beklıyoruz
Bende dolmabahçede olucam arkadaşlar,birazdan çıkıyorum.
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
arkadaşlar ben mo-zat chatyynin üyeliğinden yazıyorum.. ilk mesaj benden tabiri caizse donuma kadar ıslandım ama değdi... Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.. Bu sayede arkadaşım Şehit Cihan Ünal ın mezarınada birkez daha gitmek nasip oldu... Herkese Saygılar
(ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ)
gerçekten çok anlamlı güzel bir organizasyon oldu emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür etmek istiyorum yağmur vardı ama bir kez daha anladık ki BİZ BU VATANA SIRILSIKLAM AŞIĞIZ, ŞEHİTLERİMİZ,GAZİLERİMİZ SİZE MİNNETTARIZ
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
İkinci mesajda benden olsun,eve geldim duşumu aldım,hava yağmurlu olmasına rağmen katılım oranı yüksekti,sesimizi duyurabildiysek ne mutlu bize.Şehitlerimize allah rahmet eylesin.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Katılım muhteşemdi, yağmura rağmen hepimiz oradaydık. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun....
3 de benden olsun....
SICAK BI DUŞUN YERİNİ HİÇ BİSEYE DEĞİŞMEMMM....
SÜPERDİK TEK KELİME SÜPER...
4000 km lik motosiklet sürüş hayatımın en ıslak ve soğuk günüydü:(
O kadar dikkat ederim binerken,aman ıslanmayayım,aman üşümeyeyim,1 yıllık tüm çabam boşa gitti
Dolmabahçe ve Edirnekapı arasındaki toplu sürüş görülmeye değerdi gerçekten,herşeye rağmen iyiki katılmışım..
Çok üşüdüğüm için şehitlikte fazla kalamadım ve eve dönmek zorunda kaldım..
Burdan sonraki bilgileri kalan arkadaşlarımızdan bekliyoruz..
(Çok ıslandım ve çooooooook)
Ducatista:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)