Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Terore Dur Demek icin... 29 Ekim'de Toplaniyoruz. SEN DE KATIL...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    arkadaşlar benim yanımada +1 koyun yanımda bir motorlu abi daha gelecek

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HENÜZ ALMADIM YAMAHA TUTKUNUYUM
    bu çok güzel bi etkinlik bende orda olucam kaybolan bi asker beykozlu ve bende beykozluyum ve tanıdığımız yazıkki aslında diğer 7 askeride tanımasakta kardeşimiz canımız kanımız verdiğimiz şehitlerde bilhassa öyle onun içinde içimi döküp dua edicem üzülücem teröre isyan edicem ve de evet kesinlikle bende bende ordayım.....

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    Herşey Vatan Için! Her Türk Asker Doğar! Bir ölür Bin Diriliriz! Atam Yarin Bizi Biyerlerden Seyret! Emanetinin Bekçiliğini Ne Kadar şerefli Insanlarin Yaptiğini Bi Gör! Gör De Yerinde Rahat Uyu!

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    bende orada olacağım..............

Motosikleti
    zs150-19
    Ben de geliyorum, listeye eklermisiniz?

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    Alıntı dorlion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru hatırlamışsın benim hafızam pek iyi değildir ama sanki onur diye hatırlıyorum teşekkür ederim teklifin için. 12:30 geç değil mi sence? malum istanbul trafiği, herkes yollarda olabilir o saatlerde ve vatan caddesi gibi birkaç yeri kapatacaklar. ben de hızlı gitmek istemiyorum. ne dersin?
    12 nasıl iki buçuk saate gideriz heralde zaten benim scooter 90 ı geçmez bu arada adım oğuz bayağı yaklaşmışsın

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    Arkadaşlar beni getirecek abinin işi çıkmış ehliyetim yok gelemiyorum eğer gelicek varsa beraber gidelim isterim

Motosikleti
    Suzuki DR-350 / Aprilia Scarabeo 200 i.e.
    Selam arkadaşlar, umarım geç kalmamışımdır katılmak için bir saat yok sanırım??

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Bende oradayım eklerseniz sevinirim.
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

Motosikleti
    BMW 1200 GS Adventure
    Ben de geliyorum Ben de geliyorum Ben de geliyorum Ben de geliyorum Ben de geliyorum

Motosikleti
    FZ6 fazer
    Yarın görüşürüz arkadaşlar...

seytans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 HRC ;) - yamaha dragstar 650
    oks abi o zaman...Gelirizz..abi bu arada geçmiş OLsUn... ((ABİLER BENİDE EKLEYİN LÜTFEN..)) SORUN OLMAZSA KESİN geliyorumm... +1
    [B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P

erkan1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    benide ekleyin bende bayrağımı kapıp yarın ordayım

toplantı yeri ve zamanında bir değişiklik varmı acaba ?

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı smerdinc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toplantı yeri ve zamanında bir değişiklik varmı acaba ?
    Hayır yok.

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    kalben yanınızdayız istediğiniz gibi güzel geçmesini diliyorum sıra sizde sesinizi duyurun gerekli yerlere
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

koray gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    bende geliyorum benide ekleyinn

GÜSEL Bİ ANdııı Yİne.!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.!!

Mustafa Kemal Atatürk. türkiyenin Tek komutanı Ve Askerleri

Ruhlarına Kulhü El Fatiha..

Motosikleti
    Honda FJS 600 Silver Wing
    Bende oradayım, korteje anlamlı bir katkıda bulunacağımızan eminim...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 29 Ekim 2007 Cumhuriyet Bayramında şükran ve rahmetle anıyoruz.

Aziz Şehitlerimiz,
    "Temiz kanlarınız ile suladığınız ebedî istirahatgâhınız olan vatan topraklarında rahat uyuyunuz. Emanetinizin bekçisiyiz. Geçtiğimiz günlerde hain saldırılarda Şırnak'ta, Yüksekova'da kaybettiğimiz askerlerimiz vesilesiyle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, gözlerini kırpmadan asil kanlarını bu topraklara akıtarak sonsuzluğa ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

Hepimiz bu ülkenin vatandaşlarıyız.Kürt, Türk, Laz, Ermeni, Yahudi...
    Terörün hiçbir haklı sebebi olamaz. İşte bunu göstermek kararlılığımızı sergilemek için motosikletli Saygı ve Terör'e DUR Kortejine tüm "Ben İnsanım, Ben Türk'üm" diyen herkesi bekliyoruz.

Bizler,
    Özgürlüğe düşkünlüğü ile tanınan MOTORCULAR olarak terörü ve masumların canlarına kıyılmasını kınamak ve lanetlemek için birleşiyoruz.

Başta televizyon kanalları olmak üzere tüm basına yapılan organizasyon hakkında haber verilmiştir. Ancak yapılacak bu tepki gösterisinin basında yer alması, ses getirmesi ve dikkat çekerek amacına ulaşması için hepimizin katılması şart. Lütfen yarım gününüzü ayırın. Kaldı ki aynı gün Cumhuriyet Bayramı olduğunu düşünür isek vatanımızı koruyan ve bu uğurda şehit olan mehmetçiklerimiz adına ve ayrıca Terör olaylarına DUR diyebilmek için bundan güzel zaman olamaz. Haydi motor tutkunları kortejimize Türk bayraklarınız ile katılımınızı bekliyoruz.

Kortej Bilgileri :
    Anadolu Yakası Buluşma Noktası ve Saati: 29 Ekim 2007 P.Tesi
    Saat 13:00 Suadiye Oto Park Mevkii (Suadiye Oteli yanı)
    Hareket Saati: 13:30

Avrupa Yakası Buluşma Noktası ve Saati: 29 Ekim 2007 P.tesi
    Saat: 14:00 Dolmabahçe OtoPark Meydanı.
    Hareket Saati: 14:30

Hareket Saatleri ve Rota:
    Anadolu yakası grubu saat 13:30 da Suadiye Otopark tan hareketle, Bağdat Caddesi, E5 Çevre Yolu, Boğaziçi Köprüsü, Barbaros Blv., Beşiktaş, Dolmabahçe Oto Park rotasi izlenerek, Avrupa yakası gurubu ile buluşacaktır. Avrupa yakası ile birlikte hareket ederek İnönü stadı çevresinden Taksim istikametine gidilecektir. Taksim - Haliç köprüsü takip edilerek Fatih - Edirne kapı istikameti ile Şehitlik'te durulacaktır.

Organizasyon: Şehitlik içerisinde terörü kınayan bir basın açıklaması yapılacaktır. Ardından, katılımcı motosiklet kulüplerinin yöneticileri tarafından çelenk konulacak. Şehitlerimiz için dua ve saygı duruşunun ardından serbest olarak dağılınacaktır.

29 Ekim akşamı Anadolu yakasından Kadıköy Belediyesinin düzenleği Fener Alayına da katılacağız. Her sene Bağdat Caddesinde organize edilen bu Fener Alayı için buluşma saat: 18:00 buluşma noktası yine Suadiye otelinin önündeki otopark alanıdır. Fener alayından sonra bağdat caddesi çıkışındaki Kızıltoprak mevkiindeki Shell Benzin istasyonunda bir araya gelerek (saat: 20:00 - 20:30) Üsküdar sahiline gideceğiz ve boğazda düzenlenen hava fişek ve diğer showları seyredeceğiz.

Kadıköy Belediyesinin Fener Alayı Programi : http://yeni.kadikoy.bel.tr/haberDetay.jsp?haberID=61

Kortej Kuralları :
    - Motosiklet kıyafetlerimizi giyecegiz. Motosiklet sürücü ve yolcuları kesinlikle KASK takacaklardır. KASK takmayan suruculer Korteje ALINMAYACAKTIR.
    - Kortejin amacına uymayan Bayrak, Afiş, vb. materyaller kesinlikle bulunmayacaktır. ( Kluplere ait, İsim ve Sembol iceren Afiş, Bayrak vb. materyaller, farklı din, siyasi vb. goruş afiş vb. materyaller olmayacaktır.)
    - Her klüp kendi grubundan sorumlu olacaktır. Her klubun bir önderi ve sözcüsü bulunmalıdır.
    - Sürüş hızı ve konvoya kesinlikle uyulacaktır. Aşırı sürat, tehlikeli ve rahatsız edici hareketler, gereksiz sollama vb. hareketler Kesinlikle YASAKTIR !

Unutmayınız ki biz Cumhuriyetimizin 84 ncü Yıl dönümünü kutlamak ve Terör'e DUR demek için bu kortejde yer alıyoruz. Lütfen buna ve motorcuya yakışır şekilde davranınız.

Bize yakışan şekilde kortejde yer almanız gerektiğini unutmayınız !

Turk Bayraklarınızı Unutmayınız !!!

Motosiklet Kulüpleri Birliği

Daha fazla bilgi için: info@motosiklet.net

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler