Katılan Ve gönülden destekleyen herkesi tebrik ederim. Bu vatan kolay kazanılmadı Türk ulusunun gücü asla tükenmez canı pahasına yurdunu koruyacak nice nesiller doğuyor. Bu ülke Türkündür Türkün kalacaktır. Saygı sana selam sana Mustafa Kemal ATATÜRK. Sen rahat uyu
Saatler geri alınıyor
Saatler geri alınıyor Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulamasına 25 Mart 2007 Pazar günü geçilirken, saatler 03.00'de bir saat ileri alınmıştı.
Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Mart tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştı.
Buna göre yaz saati, bir başka deyişle ileri saat uygulaması, 25 Mart Pazar günü saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınmasıyla başlarken, uygulama gece saat 04.00'de saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.
büyük organizasyon olacak gelmeyen arkadaşlar pişman olmayın sonra...
facebook(Fazer Tutkunları)
Başlıkta 11 kişi görünüyor,tek üye benim,10 kişi misafir
Hoşgeldiniz efendiim
Ducatista:)
saatleri geri almayı sakın unutmayın
bende geliyorum benıde ekleyin
Ben de geliyorum... Avrupa yakası buluşma noktasından dahil olacağım inşallah
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
Bende Geliyorummmmmmmm
bu vatan için herşeyi yaparım bu güç Damarlarimdaki ASİL kanda Mevcut Zaten ...( M.K.ATATÜRK)
Talabani Kedilerin Sende Kalsın Biz Senden KÖPEKLERİ istiyoruzzzz
çok güzel bi organizasyon ama pazartesi müsait değilim birde bi sorun var motorum yok :(
Şimdiden her kesin cumhuriyet bayramını kutlar
Şehitlerimize de Allah tan rahmet dilerim.
arkadaşlar bende aranıza katılmayı düşünüyorum yarın saat 14.00 de dolmabahçe otoparkında gümüşrengi mondialimle aranızdayım bu teröre lanet organizasyonları arasında baya ses getirecek bir organizasyon olacağını umuyorum Allah tüm şehitlerimize rahmet şehit ailelerimize de sabır versin
ılk toplanıcamız yerı solersenız mutlu olurum ben k.cekmecede oturuyomm gelıcam yerı soleyınn geceden gelımm gerekırsee
Böyle önemli bir günün anısına katılmamak mümkünmü ? Atatürk'ün Sarayı önünde olacağım
FLYDUTCH(Turgut)
beni de listeye +1 olarak ekleyin dolmabahçede görüşmek üzere
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
listeye benide eklermisiniz? yarın orda olacağım inşallah...
ben de sızınleyım arkadaslar benıde eklermısınız hersey vatan icin
1+ olarak gelecegim arkadaslar
oh ohh katılım arttıkça benimde keyfim yerine geldi.
artı olarak bir önerim yar;
toplu sürüş el işaretlerini birisi yazdırsa ve fotokopi ile çoğaltsa.yeni ve bilmeyen arkadaşlarda motosikletinin önüne yapıştırıp birazcık kopya çekse
...ne dersiniz hoş olmazmı????bende yazıcı olsa çıkaracağımda olmasza birisinden yazıcımı istesem yaw
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
AlperTim bizide ekleyiver lütfen.
SYMALİ ve ben BLACKPANTHER. 2 adet SYM GT 250
Saygılar.
arkadaşlar, ben de katılıcam inşallah bi aksilik olmazsa.
kesin olmadığı için bişi sölemedim şimdiye kadar.
listeye ekleyelim lütfen
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)