merhaba çok güzel emği geçen herkese çok teşekkürler ben kesin katılıyorum görüşmek dileğiyle saygılar ...
merhaba çok güzel emği geçen herkese çok teşekkürler ben kesin katılıyorum görüşmek dileğiyle saygılar ...
bu vatan ugruna şehit olanlar için, Türkiye cumhuriyeti için, ben de varım arkadaslar.
öncelikle bu organizasyonu yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum bende varım şehitlerimiz gazilerimiz canlarımız onlar için ne yapsak azdır.ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
motosiklet gezmek içindir,racing EZZZZMEK içindir.
selam
organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim
allahın izniyle orada oalcağım...
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
işte beklenilen organizasyon... tabiki bu vatan evlatları için orda olmalıyız.. inşallah bi mani olmassa bizde ordayız..
KIRMIZI BOĞA..
motosiklet.net ile katılacağım bu ilk organizasyonun bu kadar anlamlı bir güne denk gelmesi gerçekten çok sevindirici.Şimdiden çok heyecanlandım.Benim sadece haftada bir gün izin hakkım var.Yarından söyliyeyim de o güne izinli olayım bari...
Daha önce Başka Amaçlar Için Böyle Bir Organizasyon Olmuştu şimdi Daha Anlamli Bir şey Için Iki Motorla Ordayim
Bende sizlerle beraber olmak istiyorum ama ne yazık ki yurtdışındayım offffff
[B]Don't Talk To Strangers ...[/B]
kesinlikle oradayız bu aşağılık hainlere türklerin tek yürek tek yumruk olduğunu göstereceğiz türkler kürtler kardeştir pkk kalleştir şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak türk silahlı kuvvetlerine güvenimiz tam allah yardımcıları olsun haydi motor tutkunları korteje
arkadaşlar bende ordayım allah nasip ederse....
arkadaşlar listeye herkesi ekledim ilk sayfadan görebilirsiniz
bu çok anlamlı günde tüm motorcu arkadaşlar tek yürek olcağız
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ilk organizasyon katılımımın anlamı cok daha büyüdü. bende oradayım yer acın.
slm ya böle bi mail görünce çok sevindim.klup ve yöneticilerinin üstüne düşeni yaparak bu konuya duyarlı yaklaşması çok güzel.başta kimler varsa kutlarım bende dolmabahcede olucam görüşmek dilegiyle.
ama maalesef ki o gun itibariyle ankara'da nobette olmam gerek. gonlyum her kez gibi sizlerle olacak
hoşça kalın. çok kalın olur diye hoşça inceliklerle
Öğlen görevde olacağım ama şehitliğe yetişmeye çalışacağım. Akşam kesinlikle varım.
HER ŞEY VATAN İÇİN
offff offff ... Bütün kalbimle sizinleyim
[B]Don't Talk To Strangers ...[/B]
şu an askerlik görevimi yapmaktayım ve bu organizasyonu görünce cok sevindim dualarınızı ve desteklerinizi bizden eksik etmeyin.
önemli olan herhangi bir grup altında olmak ya da olmamak değil önemli olan orada duruşumuzu sergilemek
bu yüzden mümkün olduğunca katılmaya çalışalım. Bu Türkiye Cumhuriyeti ne karşı olanlar için en güzel mesaj olacaktır. Ne kadar yazıktır ki memleketimin içeride de dışarıda da bolca sevmeyeni var.
Fidan gibi kardeşlerim memleket hudutlarını ve bütünlüğünü savunurken ŞEHİT oluyorlar fakat onlara bu paye bile çok görülüyor.
Kısacası orada olalım.
ve lütfen organizasyona yakışır biçimde olalım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)