sağol skull teşekkürler bulurum artık
sağol skull teşekkürler bulurum artık
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yağmurda fenaaa hee..
aman gaza frene dikkatli dokunun..
GKN MOTORS
muratada dün telde dedim gelsem en fazla 1 saat:(
yağmur ve derslerde bastırdı bu akşamlık eleyin beni...
cerrahi asıl sana hayrunisa için tebrikde buluncakım ama başka sefere.. olmadı haftaya ayarlarız bişiler yine
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Tatlı su motorcularını eleme buluşmasıymış. Adamlar evlerinin dibinde buluşma ayarlıyo, avrupa yakasındaki adama kalk gel tatlısu motorcusu olma diyo.. Buluşmayı düzenleyenler neden aceba kendilerinin tatlısu motorcusu lakabını ezecek bi yer seçmediler???
Sizce?????
pınarcım
gerçi benim zati motorum yok bu akşama gelmemin iptalinin sebebi tamamen yol uzunluğu ve çevirme yaptıım için...
iyi sohbetler telafisinide yapalım...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
şimdi çıkıyorum allah kerim bakalım kaç saatte bulacağım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Savaş çıkıyo siz buluşma derdindesiniz.. Çok ayıp çoookkkk... Hiç yakıştıramadım :p
arkadaşlar şu belediyenin uydu haritasından nası link verdiniz anlatabilir misiniz?
tamam buldum ya 25 karakter
beklediğimden fazla katılım oldu,mekanda güzeldi fakat sığamadık, bir şekilde ya sırtım ıslandı yada montum
kimler vardı azzzzz sooooonaaaaa
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
eee ne vardı resimleri eklen hele bide avrupada düzenleyin şu olayı yahu.. bak iştende çıkmışım askere gidecem
KIRMIZI BOĞA..
arkadaşlar toplantıya katılan birisi olarak dünüşncelerimi açıklıyorum. bu buluşma tatlısu motorcusu eleme buluşması deil, cerrahinin yeni su geçirmez pantolonunun su geçirip-geçirmediğini test etmek için yaptığını öğrendik(kendi ağzıyla sööledi:D) bende kot pantolonumun su geçirmezlik özelliğini test ettim ama hüsrana uğradım :D aye zaten yerinden hiç kalkmadı koltuğa bağlaamışlar :D buluşmaya gelen herkese tşk ederim çok güsel bi buluşma oldu en yakın zamanda "yılın 2. geleneksel tatlısu motorcusu silkeleme organizasyonunu" 4 gözle bekliyorum :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Vahh Vahh orda olmak vardı, ama benim için özellikle motor için bu yagmurda 100km gibi bi rakam çok fazla ama çok uzuldum keşke oralarda olsaydım..
muhabbet çok güzeldi teşekkürler fakat kahve dünyasına sığmadık bidahakine daha geniş yer bulmak lazım ayrıca ben bu yağmuru saymıyorum bidahakine yıldırımların çaktığ sellerin aktığı bir güne denk getirelimde eğlencesi artsın
İki kişinin bindiği motor değildir.
abi bende sana rast gelmeseydim açılan çantamdan eşyaları doke doke glirdim ikimiz içinde iyi oldu valla ama yamurda sürmek hem zevkli hem zordu beaaa
İki kişinin bindiği motor değildir.
çok zevkli geçti.herkesle tanıştığıma memnun oldum.fakat motorun üstünden çok otururken ıslandımayarlayan Cerrahi abiyede ayrıca teşşekkür ederim.bu ilk buluşmaya katılışımdı gerisi gelicek inşallah.
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)