Vaybe bütün kadro orda olacak gibi,oldu olacak benide yazın bakalım
Herkes birgün MT'li olacaktır.
işimi erken bitirebilirsem bende gelip hepinizle tanışmak isterim.
Drift Religion
cerrahi antienteli benim ardçım olarak ilave et
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
yine anadolu yakası, hava yine soğuk ve yağışlı, ben gene tatlısu motorcusu
ya arkadaşlar hepinizin kışlık elbisesi falan var mı? ihsan hakan abi bana ortaköydeki istanbul hudson leatherı önermişti, hala gidemedik fırsat olmadı, yazlıklarla gezmek tam bi ölüm siz yağmurda motosiklet kullanırken nasıl zevk alıyorsunuz? hepinizin yağmurluğu var mı? ben motosikletten bi iniyorum, dizlerime kadar su, çamur vs.
bana da öğretin ya şu işin sırrını zaten ehliyeti almışım, seneye söz veriyorum her yere geleceğim ;)
Sırf herkeste 4 teker var diye...
cerrahi benide yazarmısın+1
DRİFT RELİGİON
tamam bende kesin gelicem benide yazın.tanışma için sabırsızlanıyorum
Drift Religion
merhaba bugun sırf acaba bende tatlı su motorcusumuyum diyerek birraz deneme yaptım yağmur sağnak diğilse çok sorun olmuyo korkcak bişi yokmuş yağmur yeni yağınca tehlikeli oluyor sanırım bu yüzden sağnak olmassa bende geliyorum
İki kişinin bindiği motor değildir.
sametrix aman diyim kardeşim yağmurun ilk yağdığı zamanlar yerler jilet gibi kayar çok dikkatli ol ama tamamen ıslanmış asfalt o kadarda tehlikeli değildir...sen bakma bizim birbirimize takıldığımıza...kimse kimseye bişey ispat etmek zorunda değil...herşey zamanla öğrenilir...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Artçı olmaktan bende korkuyorum ama diğer yandan sen sürerken de pek şanslı olduğun söylenemez.
Bence senin adına topu komtan'a atmak en sağlıklısı, sevkiyatın sorunsuz geçiceğinden şüphem yok.
Moturun anahtarı hazır da mailim bozuk hehehhe, neyse artık başka iddaya üzme sende kendini.
Napıcan kısmet değilmiş
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Halis Abi'den sonra beni eleyin ilk olarak
Iyyy çok soğuk üşüdüm şimdiden
Ducatista:)
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yagis durumuna bagli olarak sametrix e takilip bende gelirim ;)
bende 4 tekerlekli üstü kapalı tüplü motürümle teşrifetmeye çalışıcam
akşam işlerimi erken bitirebilirsem tabi
GKN MOTORS
Beklerim arkadaslar. Bayagıdır muhabbet edemedik fazla ara verdik gibime geliyor. Özledim valla sizleri
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
erhan (CERRAHI)halis biraz üşütmüş bide işleri varmış ,yoksa gelirdi o kaçırmazdı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)