Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

acil gezi planı

REKLAM ALANI

arkeolog4, valla bir şeye karar verilebilmiş değiliz. en kötü ihtimalle pazar günü izmit körfez pistinde yarış izlemeye gideriz. cumarteside karting yapmaya tuzla pistine gidiyoruz. Ama normal kartinglerden değil çok hızlı ve uluslararası bir piste gidiyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    dostlar artık biseye bugun icinde karar wermek gerek diye dusunuyorum
    ::::::::::GALLOWS:::::::::::::
    THRASH TILL DEATH

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    free özkan dostum amortisörüne baktırdınmı...?
    pazar günü kötü durumdaydı...
    yok bakt1rmad1m.. dun g1tt1m fakat kapal1yd1 haftasonu pendikteki servise gidicem...

gezi planlar1 suya düsmus bak1yorum... neyse hay1rl1s1 d1yorum bizim sag1m1z solumuz beli olmaz .

Motosikleti
    CBR250
    Arkadaşlar,
    Yalıköy'de çadır için uygun yer var. Çadır da Carrefour'da 10 YTL. Bilginize.
    abi o zaman ya yalıkoy yada sarkkoye gıdelım mi??? millet holy drıver kimse yok mu ALO MILLET CUMARTESI SINAWDAN CIKAR KACARIZ NASIL BIDE CADIR ALIR KACARIZ NASIL??SIZ YERE KARAR VERIN
    THRASH TILL DEATH

kabir, ben gelebilirim ama cumartesi karting planimiz var. eger gidis zamanini kating e gore ayarlarsaniz ben varim. ama sarkoy uzak olabilir. yalikoy daha uygun gibi

Motosikleti
    CBR250
    baron abi sen yeni baslık ac bence senin org ii oluyor
    THRASH TILL DEATH

kabir, ne diye acicam ki? gezi yeri bulusma gibi ayrintilar belli mi? ayrica bircok kisi pazar izmit korfez pistine yaris izlemeye gidicek. jinlun sponsorunda biri yarisiyomus

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    CBR250
    İİ O ZAMAN BEN HEMEN KARAR VERELIM NE ZAMAN GIDELIM DIE ANKET MI YAPALIM ARKADASLAR SIZ BI YERE GITMEK ISTEMIYORSANIZ OK BEN KACACAK YER BULURUM HE BUNU YANLIS ANLAMAYIN SAKIN BI KARAR YOKSA HERKES KENDI KAFASINA GORE TAKILIR.O MANADA AMA BEN GEZECEM BU HAFTA SONU YALIKOY OLUR UZAK BI YER OLUR FARK ETMEZ BEN GIDIYOM SON ANDA KAFAM NEREYE ESERSE ORAYA GIDERIM HERKESE TESEKKUR EDERIM
    THRASH TILL DEATH

kabir, bir yer soylense gelen olsa ben gelirim. ama zannedersen bizden baska kimse ilgilenmiyor. boyle olursa bende pazar korfez pistine giderim heralde

gurzan eyvallah abi baronum ben gel1yorum allah izin verirse yaz benide listene...

ama ben cumartesi giden pazar dönen biriyim ona göre durum nedir bilmiyorum

gurzan, Çilingoz, Çatalca’nın Binkılıç Beldesi’ne bağlı diyor ama tam bir guzargah varmi. varsa pazara gunubirlik bir gezi duzenleyelim pazar icin.haberde soyle anlatmis ama ben bilmiyorum bu yollari.

İki güzergahınız var koya varmak için; Çatalca-Saray yolu üzerindeki Binkılıç Beldesi’nin hemen çıkışından, sağa dönüp 17 km’lik orman içi yolu takip edebilir veya Terkos Gölü’nden sonra Ormanlı, Karacaköy ve Yalıköy yolunu tercih edebilirsiniz. Binkılıç’a kadar yol asfalt. Ama sonra Çilingoz sahilini gösteren tabeladan sağa sapıyorsunuz ve karşınıza oldukça bozuk bir stabilize yol çıkıyor. Yalıköy istikametinden gelirseniz, aynı şekilde Istıranca Dağları’nın arasından uzanan toprak yolda ilerlemek zorundasınız.

TEM otoyolunda, Çatalca gişelerinden çıkıp, sola doğru 13 kilometre gittiğinizde Çatalca’ya, 45 km sonra Binkılıç’a, bir 20 km daha gittiğinizde Çilingoz’a ulaşabilirsiniz.

gidis konusunda bilen varsa ve km yi soyleyen olursa konuyu acicam

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Arkadaşlar yaz bitiyor. Çadırlı gezi yapalım. 200*300 km uzkta bir yer güzel olur....

Motosikleti
    CBR250

DOSTUM AL SANA YALIKOY HARITASI BIRDE 60 KM STANDART HIZLA NE KADAR SURDUGU BUYUR
    KM: 95.5 KM
    TIME : 1:49
    THRASH TILL DEATH

Motosikleti
    CBR250
    UBAYKAL ABI CUMARTESI SINAWDAN SONRA CIKALIM PAZAR DONELIM DIYORUM ARKADASLAR HEM BU SAYEDE DAHA FAZLA DINLENMIS OLACAGIZ DIYORUM GORUSLER
    THRASH TILL DEATH

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    yaw toprak yol falan diyo hürriyet nası olcak bu işler?valla bana uyar gider alırım bi çadır gelirim yalıköye çilingoz'a allah ne verdiyse oraya.fotoğraf makinesi tüplü tabanca mayo şort iş biter)

kabir, valla zaten 3-4 kisiyiz. cumartesi olursa gelenler daha azalicak. freeozkanla pazar yapalim. cadir yerlerini gorelim ondab sonraki hafta kalmali gideriz diyoruz. Çilingoz guzel biryere benziyor. zannedersem 140 km civari. hem cumartesi karting e de katilicam. pazar icin konu acayim mi?

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    baron985, herhangi bir bilgim yok.
    baktim kararsizsiniz, bi öneri olsun diye verdim linki.
    gelebilecek durumda da degilim zaten.
    giderseniz iyi eglenceler...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    barışa rock feztivali bu hafta sonu herşey beleş sayılır ilgilenene uzak değil ama eğlenceli

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler