ogf ya pazar günkü draga gelmek istedim ama tatilde olucam geneeee..
size iyi eğlenceler arkadaşlarr
ogf ya pazar günkü draga gelmek istedim ama tatilde olucam geneeee..
size iyi eğlenceler arkadaşlarr
iş yavaş yavaş mantar oluyo isterseniz günübirlik bişeyler çıkaralım
arkadaslar baska fikri olan ya bence kimse mantar olmuyo yavastan ne yapabiliriz onu dusunmeyelım saksıyı hızlı calıstıralım lutfen gemlik tarafı dusunen var mı!!! yoksa uzak mı!!!
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
arkadaşlar çadır yok diyoruz şuyok bu yok.nasıl olcak?
binelim yenikapıdan feribota bandırmaya gidelim ordanda erdeğe.çok basit bi yol.ama nerde kalcaz falan filan durumları var...
ha freeozkan şarköylü bende öyle hadi kalkın gidelim ama bu sefer size yer ayarlamak lazım vercekseni 20-30 milyon pansiyon parası buyrun gidelim.250 km gidiş bi okadarda dönüş cumartesi sabah çık pazar akşam dön??
nichtsx sana ucmakdereyi bilionmu dedim ama cevap alamad1m
abi bana uyar not problem
THRASH TILL DEATH
görmedim pardon..
biliyorum.şarköy mürefte hoşköy 3lüsünü geçtikten sonra bayaa güzelmiş ama yolu nasıl şuan bilmiyorum
ben gecen biriyle konustum adam sarkoye mal goturuomus hep kumbagdan g1r1p ucmak dereden g1derm1s yollar1 gen1sletm1sler
yanl1z toprak yol tabi
muhtesem b1 yer biz hep giderdik 4-5 sene evvel
arkadaslar bugun cok yogun oldugum ıcın bu konusmalara yenı katılabılıyorum. Cumartesi karting yapmayı planlıyoruz ve sabahta ehliyet sınav var zaten ( http://www.motosiklet.net/modules.ph...wtopic&p=73251 ).
eger kalmak için gidilicekse anca cumartesi öğleden sonra gidilip hemen çadır kurulur. Omanlı-yalıköy olabilir, freeozkanın bahsettiği kumbag olabilir, hatta vapurla bandıramaya gidip ordan ayvalık,çanakkale (200km civarı) taraflarına da gidilir. Ama bence pazartesi izin alabilenler varsa pazardan gidip 2 gece kalmak, hatta iki farklı yerde kalınabilir, bence çok uygun olur. valla ben çok zor oldu ama pazartesi izini kopardım.
Bu arada çadır bende de yok ama fazla dert etmeyin. caddede adrenalin diye bir yer var. genelde dağcılık ve adrenalin sporları malzemeleri satıyor. orda 29 ytl ye süper güzel 2 kişilik çadır var. Hemde cardfinans word e falan 12 ay taksit bile yapıyolar. Bu bahaneyle çadırımız olur, seneye bol bol kamp yaparız.
Ben pazartesi izin olayında duruyorum özellikle. Birkaç kişi tamam gidiyoz dese ben gelirim.
Çadırı incelemek isterseniz buyrun adresi, bence çok ucuz ve kaliteli :
http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?id=4752
baron bu cad1r bilgisi cok iyi oldu ... pazartesi banada uygunda bi cok kisi alamayacakt1r izin... 2-3 kisiylede tad1 olmaz . cumartes1 c1k1caz pazar donecez su iki yerden birine gidek ya ... ama iste bu cad1r olay1 nas1l oluyo ya onu bilen yokmu dilediimiz yere gidip cad1r kurabiliozmu nas1ld1r bu olay acaba
Arkadaşlar,
Yalıköy'de çadır için uygun yer var. Çadır da Carrefour'da 10 YTL. Bilginize.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
eyvallah boy... tamam iste ya baron acal1m topigi verelim gaz1 ucal1m cumartesi
freeozkan, abi dediğim gibi cumartesi karting gidiyorum. geziye gelmek isteyenlerde karting e gelirse ordan 4 gibi çıkar gideriz. ok derseniz ve yeride belirlerseniz olur. ama bak şimdiden 2 kişi olduk. pazartesi izinini ayarlayan olur mutlaka. tadını çıkara çıkara gezerdik.
abi ben kartinge gelmem öldürücekmisin sen beni esenlerden gebzeye niye geliim çatalcaya gitmek için.ben burdan biyerden kat1l1r1m size... ben hala pazartesi olay1 zor diorum pazaretesiyi katmazsak kat1l1m artar hem bence
freeozkan, valla yeri ve cumartesi buluşma saatini belirleyin geliceklere göre bakarız
free özkan dostum amortisörüne baktırdınmı...?
pazar günü kötü durumdaydı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben izin alamam cagrı merkezinde calısıyorum
THRASH TILL DEATH
arkadaşlar neye karar verdiniz...size katılamadım ama takip ediyorum uyarsa katılacağım
yapın yapın gezin ... gezi planı ayakta kalsın diye de mutlak okuyunca bir mesaj atında ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)